Şimdi Ara

NVIDIA 9600 GT KULLANANLAR TOPİĞİ (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
781
Cevap
1
Favori
43.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zaten GTA IV ekran kartı değil işlemci isteyen bir oyun.Quad işlemci ile geçmesi normal doğal olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 19 Aralık 2008; 19:34:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: emreonal69

quote:

Orjinalden alıntı: darkmet86

Gta4 oynayan var mı merak ettim durumlar nasıl, sürünüyor mu kart...

Sence sürünüyor gibi mi duruyor bak bakalım değerlere:
    Tüm Ayarlar en sonda:

Statistics
    Average FPS: 35.57
    Duration: 37.53 sec
    CPU Usage: 72%
    System memory usage: 44%
    Video memory usage: 100%

Graphics Settings
    Video Mode: 1680 x 1050 (60 Hz)
    Texture Quality: High
    Render Quality: Highest
    View Distance: 100
    Detail Distance: 100

Hardware
    Microsoft® Windows Vista" Ultimate
    Service Pack 1
    Video Adapter: NVIDIA GeForce 9600 GT
    Video Driver version: 180.48
    Audio Adapter: Hoparlörler (Realtek High Definition Audio)
    Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz

High de iken autoconfige yapılmış ayarlar:

Statistics
    Average FPS: 37.76
    Duration: 37.31 sec
    CPU Usage: 72%
    System memory usage: 53%
    Video memory usage: 100%

Graphics Settings
    Video Mode: 1680 x 1050 (60 Hz)
    Texture Quality: High
    Render Quality: High
    View Distance: 32
    Detail Distance: 70

Hardware
    Microsoft® Windows Vista" Ultimate
    Service Pack 1
    Audio Adapter: Hoparlörler (Realtek High Definition Audio)
    Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz

İşlemcinin etkisi çok gibi duruyor, bu arada oyunu daha oynamadım, optimize edilmeden de oynamam ama bir fikir edinmiş oldum sağolasın...

• ben de zotac 9600 synergy var pek böyle testlerle falan uğraşmam ama karttan memnunum.bilgi isteyene elimden geldiğince yardımcı olurum...
  • 9600 suck HD3870 kullananlar klübü
  • Evet arkadaşlar.GTA IV te %30 a gelmişken son durumu yazayım dedim.Oyunda çok nadir frame düşüşleri dışında zorlanma olmuyor ve gayet akıcı oynanıyor.Eğer oynayamam düşüncesi varsa kafanızdan silin.Yapmanız gereken işlemcinizi uçurmak.Ayrıca bu yılın en beğendiğim oyunu oldu kendisi.Grafikler öyle çok güzel olmasa da oyunun konusu ve gidişatı mükemmel bence.
  • Arkadaşlar benim sistemin aynısından bir arkadaşıma toplayacağız yanlız ekran kartı biraz pahalı geldi ona malum HIS ICEQ TURBO var bende :)

ZOTAC 9600 GT AMP EDİTİON mu

MSI N9600GT OC mu

hangisi alalım... Sonuçta her iki kartta aşağı yukarı 200 YTL civarında

kullanan arkadaşlar yorumlar gelirse çok sevinirim... testleri okudum fakat; karasız kaldım malum ATİ kullanıyorum NVİDİA hiç kullanmadım desem yeridir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sc@rf@ce

Arkadaşlar benim sistemin aynısından bir arkadaşıma toplayacağız yanlız ekran kartı biraz pahalı geldi ona malum HIS ICEQ TURBO var bende :)

ZOTAC 9600 GT AMP EDİTİON mu

MSI N9600GT OC mu

hangisi alalım... Sonuçta her iki kartta aşağı yukarı 200 YTL civarında

kullanan arkadaşlar yorumlar gelirse çok sevinirim... testleri okudum fakat; karasız kaldım malum ATİ kullanıyorum NVİDİA hiç kullanmadım desem yeridir.

Zotac referans tasarımı kullanıyor.Ama MSI özel soğutmalı ve iyi oc oluyor MSI tavsiye ederim ısı problemi yaşamazsın.(MSI nin üç çeşidi var v108,v127,v127_2 en iyisi v127 dir.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreonal69 -- 21 Aralık 2008; 17:54:55 >
  • İkisi de kalitelidir ve iyi oc olur.Ben bizzat MSI olanı(kırmızı soğutmalı olan,referans soğutmalı olan değil) test ettim ve 1 saatli zorlamanın ardından sistemde herhangibir yavaşlık yaşanmadı.Ancak zotac Amp de çok iyidir.Onu test etme şansım olmadığından birşy diyemeyeceğim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BrooklynZU

İkisi de kalitelidir ve iyi oc olur.Ben bizzat MSI olanı(kırmızı soğutmalı olan,referans soğutmalı olan değil) test ettim ve 1 saatli zorlamanın ardından sistemde herhangibir yavaşlık yaşanmadı.Ancak zotac Amp de çok iyidir.Onu test etme şansım olmadığından birşy diyemeyeceğim.

Sendeki v127_2 imiş. v127 lerin soğutması daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreonal69 -- 21 Aralık 2008; 17:55:29 >

• Evet diğeri soğutma bakımından daha iyi.Bunun soğutması biraz Palit i andırıyor ancak üstündeki soğutucu ona göre daha küçük boyutta.Ama bunda da sorun yok.Ramlerini mesela 2100 de çalıştırdık 1 saat.Arkadaşım gigatek ten almıştı 3-4 ay önce.Sorun yaşamamıştık.Zaten GPU olarak 9600GT lerde pek ısınma sorunu görülmüyor.
  • @emreonal69

nereden anlıyacağız v127 yada v127-2 olduğunu yada hangisi kartı aldık geldik diyelim ancak evde bilebiliriz... yoksa özel bir logo vs varmı ?
  • Bu v127.Üstte verdiğim ise V127_2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 21 Aralık 2008; 18:19:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sc@rf@ce

@emreonal69

nereden anlıyacağız v127 yada v127-2 olduğunu yada hangisi kartı aldık geldik diyelim ancak evde bilebiliriz... yoksa özel bir logo vs varmı ?

Kutusunun üzerindeki barkodda yazar.Yada "BrooklynZU" un verdiği resimdeki gibi v127 lerin soğutucusu uzun aliminyum plakalardan oluşuyor.Diğeri ise sarı renkte ve yuvarlak.
  • ben pov 9600gt arkadaşımda zotac 9600gt amp aldı. ben intel e7300 işlemci, arkadaşım amd x2 6000+ kullanıyor. 3dmark testinde onun bilgisayarı daha yüksek puan alıyor. şimdi konuya geleyim. benim bilgisayarım oyunlarda takılma yapmadan çok akıcı oynatıyor. fakat onun pc oyunlarda takılmalar yaşıyor. fps olarak bir sorun yok ama anlık takılma sorunu var.belki sorun ramdendir diye rami değiştirdik. sorun yine devam etti. acaba sorun sürücüsünde olabilir mi? ya da vatan bilgisayar da amd işlemci nvidia ile uyumsuzluk çıkarıyor demişti. doğrumudur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erulu
    Oyunlarda objelerin sonradan belirmesini istemiyorum. Mesela gölgeler, nesneler ben ilerledikçe beliriyor.
    YEni sayılabilecek bir nvidia kullanıcısıım... Nvidia kontrol panelden nerden yapılıyor. Atide AI den yapılabiliyordu bu olay..
    Yardımcı olurmusunuz? Soru net sanırım.

bu arkadaşa nedense cvp verilmemiş bende de aynı dertler oluyor. CrySis'si 1280x1024 çöz.de, tüm ayarlar High olarak 2x AA da gayet rahat bozulma takılma olmadan bitirdik 9600GT nin böylesi rahat ettireceğine inanmazdım.. neyse sonrasında CrySis: Warhead çıktığında yine aynı ayarları yaptım (grafikler: Oyuncu-Gamer) fakat bu sefer ne gariptir ki yaklaştıkça objelerin sonranda belirmesi uzaklaştıkça kaybolması, nesneler objeler duvarlar yerler kısaca her yere texture-dokulara yaklaştıkça artan netlik doygunluk gerçekçilik uzaklaştıkça bozulması detayların çamurlaşması, uzaklardaki dağ yamaçlarının bazı yerlerinin olması gerektiği şekilde değilde öylesine hiçbir detaydan yoksun dümdüz olması vb ile karşılaşıyorum... Peki devamı duyrulduğunda Warhead için grafiklerden hiçbirşey kaybetmeden %30 performans artışı sağlayacak dememişlermiydi ne oldu demek ki hepsi yalanmış. ilk oyun CrySis deki ayarlarla aynı performans almayı bırakın, Warhead'de arasıra takılmalarla daha beter düşmüş halde çalıştırıyorum (AA yı kapattım ayarları Gamer'dan Medium yaptım)... Varmıdır bunun bir açıklaması, Nvidia driverlarındanmıdır yoksa oyuna acilen patch mi beklemek lazım (geleceği yokda işte)... Yada burda erulu nun dediği gibi oyun grafik ayarlarından, Nvidia control panelinden falan birşeylermi yapmak lazım?. valla kurtarın beni şu oyunu bozuk detaysız grafiklerle düşük ayarlarla oynamaktan. Başıma CrySis gibi canavar sistem ekran kartı isteyen oyunda gelmeyen şeyler, çıkmasına yakın %30 daha rahat çalışacak denilen Warhead da neden gelsin ki?...

Birde habire yeni sürücüle yayınlanıyor onaylı full olarak en on 180.48 vardı o da 8800-9600GT kullanıcıları için dertliydi sıcaklığı arttıyor fps artışı faydasını göremedim falan diyenler olur. Sonrası için ne diyebilirisiniz özellikle 9600GT için?. 180.60 beta, 180.70 beta sonrası geçen hafta 181.00 betaya geçildi. Ben yinede onaylı full sürümü bekleme taraftarıyım her ne kadar 178.24 de ısrar etsemde merak ediyorum 9600GT lerde bu 180.xx sürücülerinin akıbeti durumu nedir bir anlatın bakalım masaüstü sıcaklıklarında falan yeni sürücüden sonra değişiklik oldumu nedir?... ZOTAC 512MB 9600GT AMP! Edition da masaüstü boşta 45C yi geçmiyor 43C lerde olması gereken en normal sıcaklığı budur...
    @ entrepreneur: sanmıyorum işlemciyle sorunu olacağını ama AMD-ATI diğer INTEL bilemiyorum yani nedendir neyse bilen çıkar mutlaka...

• @entrepreneur
    Vatan da onu kim söylemişse bol keseden atmış.Bu bir kenara,6000+ gibi bir işlemcinin de 9600Gt ye darboğaz yapmayacağı da kesin olduğuna göre,sürücü problemi,ekran kartının ram leri veya bilgisayardaki başka birşey takılmaya sebep oluyordur(windows ile alakalı)

@Ravenholm
    Yeni sürücülerin benim gözlemime göre 9600GT ye çok fazla getirisi olmamakla beraber bahsedilen ısınma sorununa rastlamadım.Boşta iken hala 37-38 derecelerde.Tıpkı eski sürücülerdeki gibi.Yük altında ise 52 yi geçmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 22 Aralık 2008; 0:04:20 >
  • Buda benim gta için aldıgım degerler ama dikkat ederseniz cpu olarak Intel Pentium III Xeon processor böle gözüküor ama elimde e7200 var ilginç bişi

Statistics
    Average FPS: 36.30
    Duration: 37.16 sec
    CPU Usage: 81%
    System memory usage: 91%
    Video memory usage: 99%

Graphics Settings
    Video Mode: 1440 x 900 (75 Hz)
    Texture Quality: Medium
    Render Quality: High
    View Distance: 33
    Detail Distance: 100

Hardware
    Microsoft Windows XP Professional
    Service Pack 3
    Audio Adapter: SoundMAX HD Audio
    Intel Pentium III Xeon processor
  • Arkadaşlar Zotac 9600GT SYNERGY GDDR3 512MB 256BIT EKRAN KARTI almak istiyorum. Vatan'da 173 YTL. Asus TA9A1 kasa içerisindeki 350 watt'lık PSU ile bu kart çalışır mı? Forumu okumay çalıştım ama net bir yanıt bulamadım. Teşekkür ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: goodubad

Arkadaşlar Zotac 9600GT SYNERGY GDDR3 512MB 256BIT EKRAN KARTI almak istiyorum. Vatan'da 173 YTL. Asus TA9A1 kasa içerisindeki 350 watt'lık PSU ile bu kart çalışır mı? Forumu okumay çalıştım ama net bir yanıt bulamadım. Teşekkür ederim

Kesinlikle çalışır asus 350 watt lar peak 400 watt a çıkabiliyor.Herhangi bir tereddütün olmasın.Çünkü"o psu ile 9800gt yi rahat çalıştırdım.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.