Şimdi Ara

NVIDIA 9600 GT KULLANANLAR TOPİĞİ (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
781
Cevap
1
Favori
43.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslında yükleyip denerim ancak SP3 yüklemeyeceğim için deneme fırsatım da yok.SP2 de çalışsa hemen sonuçları verebilirdim.SP3 ü de yüklemem çünkü o manyak yamayı yüklediğimde Sony MP3 player ım ve Samsung telefonumu görmüyor.Mecburen SP2 kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 12 Aralık 2008; 19:34:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BrooklynZU

Aslında yükleyip denerim ancak SP3 yüklemeyeceğim için deneme fırsatım da yok.SP2 de çalışsa hemen sonuçları verebilirdim.SP3 ü de yüklemem çünkü o manyak yamayı yüklediğimde Sony MP3 player ım ve Samsung telefonumu görmüyor.Mecburen SP2 kullanıyorum.

sp2 de de ç.alıştırma yöntemi var ama şimdi bilmiyorum oyunun konusunda geçmişti
  • Arkadaşlar iki kart arasında kaldım.Fiyatları da yakın bir birine.

Palit 9600 gt

http://www.exa.com.tr/palit/ekran_kartlari/palit_9600gt-334-4587.html

Biostar 8800 gt

http://www.exa.com.tr/biostar/ekran_kartlari/biostar_8800gt-334-6405.html

Biostar referans soğutucu olduğu için açıkcası çekiniyorum ısı konusunda sorun yaşarmıyım diye.

O.C yapmayıda planlıyorum ona göre fikir belirtirseniz sevinirim.

• @emrahcoo
    Zamanında her ne kadar Biostar ucuz olduğundan ve referans olduğundan sorun çıkmayacağını düşünerek forumda önermemize rağmen birkaç kişide sorun gördüm.Şu an tavsiye etsem de sorun yaşadığında bu tavsiyenin altında kalmak istemem.
    EXA dan Palit 9600GT aldım ancak ramleri takoz çıktı.Ram lere OC yapmak zor.5dk sonra karakter atıyor.2000 e bile çıkartamıyorum okadar kötü ramleri.Ama GPU ya bayağı OC yapabildim.Alırken dikkat et.Hatta bütçeni söylersen daha iyi bir teklif yapabiliriz.
  • manli full 9600 gt yi tavsiye eder misiniz? intel pentium d 3.40 işlemci var 2X1 gb 533 mhz ram alacagım ve bu kartla gta 4 ü iyi bir şekilde oynayabilir miyim?
  • @linkin_park20
    9600 le her oyunu oynarsın ancak o işlemci ile GTA biraz zor.
  • yorum için teşekkürler BrooklynZU. pentium D çift çekirdek 3.40 ghz işlemci oynatmaz mı diyorsun yani? çok ümitliydim de. ona göre ekran kartı alacagım oynanmazsa hiç girişmeyeyim bu işe.
  • GTA da sıkıntı olur.Dİğer oyunlarda pek sorun yaşamazsın.Ayarları kısarak oynayabilirsin belki de GTA yı.Pentium D ile oynayana da rastlamadığım için çok net te birşey demiş olmayalım aslında.GTA başlığında bir sor istersen.Aslında sistem gereksinimlerinde yer var Pentium D ye ama oyun okadar sorunlu çıktı ki emin olamıyorum esasında

Processor: Dual core processor (Intel Pentium D or better)
    RAM: 2GB
    Hard Drive: 18GB free hard disk space
    Video Card: 512MB Direct3D 10 compatible video card or Direct3D 9 card compatible with Shader

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 13 Aralık 2008; 22:56:22 >
  • quote:

GTA da sıkıntı olur.Dİğer oyunlarda pek sorun yaşamazsın.Ayarları kısarak oynayabilirsin belki de GTA yı.Pentium D ile oynayana da rastlamadığım için çok net te birşey demiş olmayalım aslında.GTA başlığında bir sor istersen.Aslında sistem gereksinimlerinde yer var Pentium D ye ama oyun okadar sorunlu çıktı ki emin olamıyorum esasında

Processor: Dual core processor (Intel Pentium D or better)
    RAM: 2GB
    Hard Drive: 18GB free hard disk space
    Video Card: 512MB Direct3D 10 compatible video card or Direct3D 9 card compatible with Shader

teşekkürler verdigin bilgiler için
  • BrooklynZU

sen gta4 incelemsi yapacaktın vaz mı geçtin ?
  • İniyor.Çarşambaya kadar benden birşey çıkmaz.Arkadaş getirecekti de başkasına vermiş oyunu.Mecbur kendi başımın çaresine bakacağım
  • quote:

@emrahcoo
    Zamanında her ne kadar Biostar ucuz olduğundan ve referans olduğundan sorun çıkmayacağını düşünerek forumda önermemize rağmen birkaç kişide sorun gördüm.Şu an tavsiye etsem de sorun yaşadığında bu tavsiyenin altında kalmak istemem.
    EXA dan Palit 9600GT aldım ancak ramleri takoz çıktı.Ram lere OC yapmak zor.5dk sonra karakter atıyor.2000 e bile çıkartamıyorum okadar kötü ramleri.Ama GPU ya bayağı OC yapabildim.Alırken dikkat et.Hatta bütçeni söylersen daha iyi bir teklif yapabiliriz.

Bende biraz araştırdım Biostar olmasada 8800 gt referans soğutucuda baya bi sıkıntılı arkadaş gördüm.Bütçem biraz az 200 210 ytl e kadar çıkabilirim.Eğer bu fiyatla 9600 gt ayarında başka kartlar varsa onlarıda düşünebilirim.

• Arkadaşlar İnternete Hardspell ve pcgameshardware adlı donanım ve yazılım sitelerinden bu Ekran Kartı ve İşlemci test sonuçlarını buldum.Sonuçlar sadece GTA 4 için geçerlidir. Yani HD4850 nin normalde 9600 gt den yavaş diye birşey yok:) ) Sadece Optimasyon olmadığından dolayı. (Testler oyunun varsayılan ayarlarıyla yapılmıştır)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1850BE45E -- 13 Aralık 2008; 23:35:04 >

• arkadaşlar bende aranızdayım artık...
    http://img49.imageshack.us/my.php?image=img0441ve8.jpg
    http://img49.imageshack.us/my.php?image=img0440br8.jpg

daha bugün aldım.. zotac alıyordum son anda msi da karar kıldım ve sanırım iyide yapmışım :)
  • @emrahcoo
    Ozaman 9600GT iyi bir tercih olur o fiyata.Burada da gördüğün gibi herkes kartından 3 aşağı 5 yukarı memnun.

@TrClocker
    GTA başlığında aynı benim sistemden kullanan bir arkadaş gayet iyi sonuçlar almıştı(1440x900 ve ayarlar yüksekte).9600GT de ortalama 35fps ile oynanıyor ancak işlemcilerinizin hızını yüksek tutun.Orası çok önemli.

@togy_35
    Aramıza hoşgeldin.9600GT nin en iyi markalarından birisini almış olduğun için de tebrikler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 13 Aralık 2008; 23:50:00 >
  • Sunbeam aldım, işlemciyi 3,8 e bastım, 12.8k aldım..

http://img78.imageshack.us/my.php?image=128k1024kf6.jpg
  • @darkmet86
    Hayırlı olsun.Ben dedim sana 13k da alırsın az daha zorla
  • quote:

@darkmet86
    Hayırlı olsun.Ben dedim sana 13k da alırsın az daha zorla

İnş, acayip şaşırdım yalnız
  • Soğutucuda ses falan yok değil mi ve kasa içi sıcaklığa etkisi nasıl oldu.Anakartı da etkilemiştir az da olsa.
  • Eger maz hıza getirrsen ciddi ses yapıyor ama cok sağlam hava veriyor inan elin donuyor o derece, ben min olan 1000rmp de kullanıyorum gayet ii sogutuyor 1.38v ile işlemci 3.8ghz de ve max 62c görüyor ama dahada enteresen olanı bir anda 1veya 2 sn civarında 25c ye düsüyor ben inanamadım, wallaha alıcaksan kesinlikle tavsiye ederim, mavibilgisayardan aldım %18 kdv indiriminden yararlanarak 80lira ya geldi, ben 1ay önce gittigimde 20ye yakın kutusu vardı aldıgım gün 3tane kalmıs birini ben kaptım
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.