Şimdi Ara

NVIDIA 9600 GT KULLANANLAR TOPİĞİ (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
781
Cevap
1
Favori
43.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şu an yeni bir sistem topluyorum.
    Anakart Gigabyte ga-ma78gm-s2h
    Ram 2 Gb Kingston 800 Mhz
    İşlemci Amd Athlon 5600 x2

Almadığım bi Ekran Kartı kaldı...Onu da baya araştırmalarım sonucunda 9600Gt de karar kıldım...

Ayrıca 9600gt ye yakın Ati kartı nedir?

Sizce ben hangisinden almalıyım Yazıcıoğlundan alacağım onlar da fiyatları exa.com.tr ye göre veriyolar fakat hepsi birbirnden farklı Palit farklı Biostar var...Zotac ben bilemedim..Sizce ne almalıyom..ve eğer alırsam 9600Gt sizce performans olarak ne alırım şu elimdeki sistemle..Teşekkürler..

Unutmadan son bi soru asizce bu 9600GT için yeni bi Psu mu alamalıyım yanşi ne kadarlık bi PSU gerektirir bu kart..Gerçekten Çok Teşekkürler...
  • Eğer biraz daha fazla verebilirim diyorsan hd4830 alabilirsin, fiyatlar yakın. 9600GT dersen de msi oc, manlı, palit sonic bunlardan bulabilidiğin işini görecektir, zaten konuyu okuduysan herkes bunları öneriyor. Referans tasarımlı olmasın(çift slot kaplayanlar referans değil). Ayrıca bulduğun fiyatları paylaş ki adamlar giydirmesin. Eş fiyatlara bulabilirsen de 9800GT al.

edit: psun ne ki değiştireyim mi diye soruyorsun? Kaliteli bir 350watt yeterli. 500-600watt diye atıp tutanlara inanma!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsk -- 28 Aralık 2008; 0:54:05 >
  • Dün itibari ile Nvidia Geforce 9600 GT Aldım Assasins creed,te nedendir anlamadım oyunun herhangi bir yerinde oyundan atıyor yani tamamen kapatıyor oyunu

Birde bu nvida,nın kontrol paneli çok saçma dogru dürüst bi ayar yok
  • mrb. arkadaşlar..
    oyunlarda sorunsuz oynamak için ideal driver hangisi..
    en son çıkan, beta yada geçmiş sürümlerden....

184.48 var şuan en son sertifikalı driver.
    ama 4-6AAx undercoverda araba halen ve yoldaki gölgeler çizikli..?
    ara ara takılmalarda oluyoo..

hangi driverı önerirsiniz...
    tşk.
  • Merhaba

Dün Zotac 9600GT 512MB aldım. Palit 9600GT ile SLI modda çalıştırdım. Performans gayet iyi fakat SLI modda üstte takılı olan Palitin fan devrine müdahale edebiliyorken, allta takılı olan Zotac'ın fan devrini kontrol edemiyorum. Sürekli son devirde dönüyor.

Ancak sorun daha ileri boyutta. Zotac'ı tek başına takıp SLI sız çalıştırdığımda da fan devrini kontrol edemediğimi gördüm. Kullandığım yazılım Rivatuner 2.22. Ne yapabilirim?

NVIDIA 9600 GT KULLANANLAR TOPİĞİ
  • quote:

Orjinalden alıntı: ibraxi

mrb. arkadaşlar..
    oyunlarda sorunsuz oynamak için ideal driver hangisi..
    en son çıkan, beta yada geçmiş sürümlerden....

184.48 var şuan en son sertifikalı driver.
    ama 4-6AAx undercoverda araba halen ve yoldaki gölgeler çizikli..?
    ara ara takılmalarda oluyoo..

hangi driverı önerirsiniz...
    tşk.

185.20
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ravenholm

quote:

Orjinalden alıntı: erulu
    Oyunlarda objelerin sonradan belirmesini istemiyorum. Mesela gölgeler, nesneler ben ilerledikçe beliriyor.
    YEni sayılabilecek bir nvidia kullanıcısıım... Nvidia kontrol panelden nerden yapılıyor. Atide AI den yapılabiliyordu bu olay..
    Yardımcı olurmusunuz? Soru net sanırım.

bu arkadaşa nedense cvp verilmemiş bende de aynı dertler oluyor. CrySis'si 1280x1024 çöz.de, tüm ayarlar High olarak 2x AA da gayet rahat bozulma takılma olmadan bitirdik 9600GT nin böylesi rahat ettireceğine inanmazdım.. neyse sonrasında CrySis: Warhead çıktığında yine aynı ayarları yaptım (grafikler: Oyuncu-Gamer) fakat bu sefer ne gariptir ki yaklaştıkça objelerin sonranda belirmesi uzaklaştıkça kaybolması, nesneler objeler duvarlar yerler kısaca her yere texture-dokulara yaklaştıkça artan netlik doygunluk gerçekçilik uzaklaştıkça bozulması detayların çamurlaşması, uzaklardaki dağ yamaçlarının bazı yerlerinin olması gerektiği şekilde değilde öylesine hiçbir detaydan yoksun dümdüz olması vb ile karşılaşıyorum... Peki devamı duyrulduğunda Warhead için grafiklerden hiçbirşey kaybetmeden %30 performans artışı sağlayacak dememişlermiydi ne oldu demek ki hepsi yalanmış. ilk oyun CrySis deki ayarlarla aynı performans almayı bırakın, Warhead'de arasıra takılmalarla daha beter düşmüş halde çalıştırıyorum (AA yı kapattım ayarları Gamer'dan Medium yaptım)... Varmıdır bunun bir açıklaması, Nvidia driverlarındanmıdır yoksa oyuna acilen patch mi beklemek lazım (geleceği yokda işte)... Yada burda erulu nun dediği gibi oyun grafik ayarlarından, Nvidia control panelinden falan birşeylermi yapmak lazım?. valla kurtarın beni şu oyunu bozuk detaysız grafiklerle düşük ayarlarla oynamaktan. Başıma CrySis gibi canavar sistem ekran kartı isteyen oyunda gelmeyen şeyler, çıkmasına yakın %30 daha rahat çalışacak denilen Warhead da neden gelsin ki?...

Birde habire yeni sürücüle yayınlanıyor onaylı full olarak en on 180.48 vardı o da 8800-9600GT kullanıcıları için dertliydi sıcaklığı arttıyor fps artışı faydasını göremedim falan diyenler olur. Sonrası için ne diyebilirisiniz özellikle 9600GT için?. 180.60 beta, 180.70 beta sonrası geçen hafta 181.00 betaya geçildi. Ben yinede onaylı full sürümü bekleme taraftarıyım her ne kadar 178.24 de ısrar etsemde merak ediyorum 9600GT lerde bu 180.xx sürücülerinin akıbeti durumu nedir bir anlatın bakalım masaüstü sıcaklıklarında falan yeni sürücüden sonra değişiklik oldumu nedir?... ZOTAC 512MB 9600GT AMP! Edition da masaüstü boşta 45C yi geçmiyor 43C lerde olması gereken en normal sıcaklığı budur...
    @ entrepreneur: sanmıyorum işlemciyle sorunu olacağını ama AMD-ATI diğer INTEL bilemiyorum yani nedendir neyse bilen çıkar mutlaka...

Kesinlikle Her Güncel Sürümü indirmelisin.Unutma Her Sürümde Phsyx Driverleride güncelleniyor

• GTA IV'te çok adilik yaptı kart ya da oyundan kaynaklı bilmiyorum. şimdi 185.20 sürücüsünü kuruyorum umarım bi prblem olmaz
  • palit 9600gt sonic kullanıyorum skor fena değil sanırım

• Ekran kartına o.c cekmediysen iyi puan zaten max zorlasan 13k yaparsın... Bütün iş işlemcide bitiyor, işlemcine daha o.c cekersen ekran kartının perfonmansıda artıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkmet86 -- 3 Ocak 2009; 18:54:36 >
  • Bu video en dandik bir telefonla çekildi yani anycool ile

Valla 9600gt,im mükemmel çalışıyor

• Brooklynzu

hocam yaw ben daha 9600gt ile deneme fırsatı bulamadım. 7600gt ile açtım oyunu ama önümü göremiyordum. Yani ilerisi gözükmüyordu inşallah oyunda bi hata yoktur. Karttandır. 800*600 low
    9600gt ile umutluyum. ne ayarlarda yukarıdaki ss ler?
  • bu ekran kartı ile çok memnunum acayip güzel bir kart gta4 de bana mısın demiyor ..
  • GTA IV'ü OC'li muazzam çalıştırıyor ama bir problemim var. Oynarken kısa süre aralıklarında ekran kararıp bir süre sonra tekrar geliyor. Bunu OC'liyken yapıyor sadece neden acaba ? (Çok az oc verdiğimde olmuyor normal oc ile) OC'siz veya çok az OC'li oynarken de sürekli ani fps düşüşü oluyor bazen bikaç saniye donuyor oyunu oynamaktan sıkılıyorum. Ki OC'li 60 fps aldığım yerlerde OC'siz 20-30 FPS alıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: smd

GTA IV'ü OC'li muazzam çalıştırıyor ama bir problemim var. Oynarken kısa süre aralıklarında ekran kararıp bir süre sonra tekrar geliyor. Bunu OC'liyken yapıyor sadece neden acaba ? (Çok az oc verdiğimde olmuyor normal oc ile) OC'siz veya çok az OC'li oynarken de sürekli ani fps düşüşü oluyor bazen bikaç saniye donuyor oyunu oynamaktan sıkılıyorum. Ki OC'li 60 fps aldığım yerlerde OC'siz 20-30 FPS alıyorum

Güç kaynağından olabilir güç kaynağın kaç watt acaba bide +12v a kaç amper veriyor, oyun ekran kartına çok yükleniyor zaten cok hata var bem elimdeki sistemle gül gibi geçiniyorum 30fps olsun benim olsun

• Cooler Master RC690dan çıkma 460W güç kaynağı var. +12v'a 18 A diyor az mı acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: smd

Cooler Master RC690dan çıkma 460W güç kaynağı var. +12v'a 18 A diyor az mı acaba

Psu dan kaynaklandığını sanmıyorum bende 500watt lık var oda 12 v da 18a veriyor.Bu hata uzun süre yüksek oc li iken oynadığımda bendede oluyor.Gpu ya biraz daha voltaj verilmesi gerekiyor.Yada saat hızını biraz düşürmek gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreonal69 -- 4 Ocak 2009; 11:04:49 >
  • @smd
    Hocam bence psu dan kaynaklı bende THERMALTAKE TR2 500W var +12V 29A verior sorun felan olmuor, msı 9600gt o.c kullanıyorum suan kartın kutusuna baktım burda minimum 400w güç kaynağı ve +12v a 26amper yazzıor...

@emreonal69
    Güç kaynağı yan sanayı ürünü mü yoksa bi markası var mı? bide +12v a 18 amper sadece tek kanal mı ikinci kanal var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkmet86

@smd
    Hocam bence psu dan kaynaklı bende THERMALTAKE TR2 500W var +12V 29A verior sorun felan olmuor, msı 9600gt o.c kullanıyorum suan kartın kutusuna baktım burda minimum 400w güç kaynağı ve +12v a 26amper yazzıor...

@emreonal69
    Güç kaynağı yan sanayı ürünü mü yoksa bi markası var mı? bide +12v a 18 amper sadece tek kanal mı ikinci kanal var mı?

Orijinal fsp bluestorm II 500watt(peak power 530 watt).bir 6 bir tanede 8 pinlik çıkışı var.
  • Gördügüm kadarı ile 12v a tek kanal olarka vermior, güzel güç kaynagı ama
    Sanırım alttaki gibi bi degerleri var...

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.