Şimdi Ara

NVIDIA 9600 GT KULLANANLAR TOPİĞİ (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
781
Cevap
1
Favori
43.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Zotac 9600gt synergy aldım.

Paneldeki sistemle kullanıyorum.
    İşlemciyi 3.04e getirdim. kartı 724/1050/1810'a getirdim. 3DMark06'dan 11127 puan aldım. OC potansiyeli fazla iyi değil sanki ama 9k almıştı ocsiz
  • @slyman_b
    MSI en iyi OC olan kartlardan biridir.Şiddetle önerebilirim.Pişman olacağını zannetmiyorum.

@smd
    Hayırlı olsun.O kart ısındığından mı yoksa başka birşeyden mi bilmiyorum ama OC potansiyelinin az olduğunu okumuştum birkaç yerde.OC siz 9k alması normal çünkü bende de o civarlarda oluyor.OC li ise 12k gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 1 Aralık 2008; 20:08:43 >
  • forumda arattım ama 9600 gt oyun içi resim bulamadım ya rica etsem bi kaç değişik oyundan resim koyarsanız sevinirim :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: BrooklynZU

@slyman_b
    MSI en iyi OC olan kartlardan biridir.Şiddetle önerebilirim.Pişman olacağını zannetmiyorum.

@smd
    Hayırlı olsun.O kart ısındığından mı yoksa başka birşeyden mi bilmiyorum ama OC potansiyelinin az olduğunu okumuştum birkaç yerde.OC siz 9k alması normal çünkü bende de o civarlarda oluyor.OC li ise 12k gördüm.

Biraz daha kassam 12,5k falan yaparım da uğraşmak istemedim. Üzerimde 10 lira çıkmadı çıksa 9800gt alacaktım ama kısmet olmadı :) Belki 2 haftaya kadar para bulursam 9800gtye dönerim bilmiyorum
  • quote:

Şu sonbahar kış aylarında 52 yi geçmiyor yük altında.Boşta 38
    Yazın en fazla 60 yükte iken.Boşta 42

ne güzel.. benim kart ne yaparsam yapayım çok ateşli GRID 84-85C oynuyor hatta 92C buluyor. masaüstüne dönüyorum 65C civarı oluyor alt+tab ile oyuna dönüyorum daha pause durumda 75C cıkıyor anlamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: slyman_b

forumda arattım ama 9600 gt oyun içi resim bulamadım ya rica etsem bi kaç değişik oyundan resim koyarsanız sevinirim :)
  • quote:

quote:

forumda arattım ama 9600 gt oyun içi resim bulamadım ya rica etsem bi kaç değişik oyundan resim koyarsanız sevinirim :)

http://rapidshare.com/files/168001718/crysis_caps.rar

crysis
  • Arkadaşlar 9600GT alacağım hangi marka modeli önerirsiniz?OC felan uğraşmak istemiyorum.
  • Bende MSI yanında ZOTAC markasına da bi bakmanı tavsiye ederim
  • MSİ 9600GT O.C Kesinlikle tavsiye ederimmm

NVIDIA 9600 GT KULLANANLAR TOPİĞİ
  • @darkmet86
    12k yı zorlaması lazım o sistemin.Ben imzamdaki sistemle(1gb ram varken) 12k almıştım.Hemen hemen aynı sisteme sahibiz.Hatta zorlasam 13k bile gösteririm sanırım.
  • quote:

@darkmet86
    12k yı zorlaması lazım o sistemin.Ben imzamdaki sistemle(1gb ram varken) 12k almıştım.Hemen hemen aynı sisteme sahibiz.Hatta zorlasam 13k bile gösteririm sanırım.

Ekran kartına o.c çektin mi? benimki normal hızlarında, o.c ceksem belki görür 12k yi...
  • OC siz sadece CPU OC li iken 10k hatta 11 e yakın bir sonuç alıyorum.OC li iken 12k yı geçti geçecek nerdeyse.Ama bendeki kartın ramleri iyi OC olmadığından zorlayamıyorum kartı.Sadece GPU ve Shader ı yükseltebiliyorum.
  • Buda o.c li hali dahada cıkarda ben zorlamıyorum... Cpu aynı sonucumu aldı sende de...

• Valla gördügüm kadarı ile bellegin bir etkisi yok gpu yu 30mhz bellegi 100mhz arttırdım 50puanlık bir artış oldu 12k olmuyor işlemci ilginçtir düşük puan aldı

• Sabah sabah test yaptım ve resim upload etmek için vaktim yok ancak hemen sonucu vereyim

İşlemci : 2810
    3DMark Skoru : 11536

Bir önceki sürücü ile daha yüksek puan almıştım.
  • quote:

Sabah sabah test yaptım ve resim upload etmek için vaktim yok ancak hemen sonucu vereyim

İşlemci : 2810
    3DMark Skoru : 11536

Bir önceki sürücü ile daha yüksek puan almıştım.

Eywallah, işlemciyi 4ghz e getirrsek o zman 12,5k alınır sanırsam
  • 1-2 ay içinde SUNBEAM CONTACT FREEZER almayı planlıyorum.Ozaman 12 değil 13k üzerinde yoğunlaşacağım
  • quote:

1-2 ay içinde SUNBEAM CONTACT FREEZER almayı planlıyorum.Ozaman 12 değil 13k üzerinde yoğunlaşacağım

Bende aynı soğutucudan alıcam kısmetse bayarmda sonra olucak, artık 4.2ghz hedefim o hıza cıkmak istiyorum, anakartım 520fsb yi görüyor, yalnız cidden 13k çok zor gibi duruyor bana, ben bellekleri 2200mhz ye getirmeme karşılık 50puanlık bir artış oldu...
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.