Şimdi Ara

NVIDIA 9600 GT KULLANANLAR TOPİĞİ (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
781
Cevap
1
Favori
43.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepsi ile birazdaha oynayabilirsin.Tavsiyem 20-20 artırman.Yalnız ramleri 2200 den yukarı çıkarma.Ayrıca NOVA daki bilgiler yanlış.Orjinal sitesindeki değerler farklı.Hepsiburada da da orjinal sitesindeki değerler var.Geçen başka bir arkadaşın uyarısı üzerine fark ettim.
  • anladım BrooklynZU verdiğin bilgiler için saol deneyelim ve görelim bakalım bu arada önerdiğin OC programı EVGA Precision Tool gayet güzel ve kullanımı basit bir program bu linkte de ayrıntılı anlatımı varhttp://forum.donanimhaber.com/m_25407689/mpage_1/key_//tm.htm#28120870
  • Rica ederim
  • zotac 9600GT Synergy 512 mb gddr3 256 bit kendi sitesi bu
    http://www.zotac.com/index.php?option=com_content&task=view&id=254&Itemid=351

özellikeleri:
    Engine Clock (MHz) : 650
    Memory Clock (MHz) : 1800

bu şekilde acaba 650 yi 700 yapsak 1800 ü 2000 yapsak cokmu kasılır kart veya bi sorun yaratırmı cok ısınırımı korkuyorum da şimdi yanar diye yeni aldık :D
  • Engine > 720-750 de yapabilirsin
    Memory >1900 yap az oyun oyna.Eğer kilitlenme veya karakter atma olmazsa 1950-2000 şeklinde gidersin.Fan devri OC li iken %60 ve üstü olsun ki ısınma sorunu olmasın.Yalnız Memory i yükseltirken orda görünen değerin 2 katı olacak.Mesela EVGA Precision da 900 şeklinde gözüküyor ama onu 2 ile çarpmalısın.Yani program içinden direkt 1900 yapma sakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 29 Kasım 2008; 22:55:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: JANT!

Bi ss aldım bu programla oc daha rahat oldu şahsen. 1900 kadar çektim ramleri. Ama fps 45-46 arası..

Fan hızını arttırmamışım o arada otomatiğe de bağlamadı sanırım gpu 80C

su oyunun adı ne?

• Race Driver GRID
  • hoca soğutucu almam lazım yaw crysis 90C bi alt+tab yapıyorum masaüstünde 75C düşüyor oyunu tekrar acıyorum fsp yukseliyorr, ısınınca tekrar düşüyor. Sanırım sıcaklığında fsp ye cok etkisi var. Yani direk olarak performansa. Önerebileceğin bi sogutucu falan var mı

• quote:

hoca soğutucu almam lazım yaw crysis 90C bi alt+tab yapıyorum masaüstünde 75C düşüyor oyunu tekrar acıyorum fsp yukseliyorr, ısınınca tekrar düşüyor. Sanırım sıcaklığında fsp ye cok etkisi var. Yani direk olarak performansa. Önerebileceğin bi sogutucu falan var mı

hani 9600 lerde sıcaklık problemi yoktu ya ?
  • Onun kullandığı kart referans soğutuculu olduğundan overclock yaptığından sıcaklık artışı yaşanıyor oalbilir.Ancak anormal derecede bir artış gördüm.8800 ü bile bu kadar ısıtamazsın kolay kolay.
  • Arkadaşlar belki görmüşsünüzdür. Ekran kartımla ilgili problemlerim çıktı. Yarın değiştirmeye götüreceğim de acaba 9600gt synergy mi alsam yoksa aynı karttan bir daha mı alsam kararsız kaldım
  • quote:

Orjinalden alıntı: slyman_b

quote:

hoca soğutucu almam lazım yaw crysis 90C bi alt+tab yapıyorum masaüstünde 75C düşüyor oyunu tekrar acıyorum fsp yukseliyorr, ısınınca tekrar düşüyor. Sanırım sıcaklığında fsp ye cok etkisi var. Yani direk olarak performansa. Önerebileceğin bi sogutucu falan var mı

Ben Gigabyte 9600gt yi 3 gündür deneme için kullanıorum kart

Defult değerlerinde 720 / 1800 / 1008x2=2016 hızında gigabyte X6 kasa da, sadece 1 adet 12cm far var ve max 1100 rpm hızında kasanın yan kapaı açıkken ksadaki düzgün hava akışı sağlanamadıından kart masaüstünde 65 ~ 67 derece oyunda 100 ~ 103 dereceydi bu kartın bukadar ısınıcanı tahmin ediodum sonra kasanın açık olan yan kapaını kapattım ve hiçte tahmin etmediim 1 ısıya indi kart masaüstünde 38 oyunda max 69 derece 3 saat crysis warhead oyunundan direk deilde alt tab la çıktım 69 u gördüm ve hemen 67 ye indi böyle 1 sıcaklık fansız 1 kartta beni büyüledi diebilirim ayrıca kasada süper sessiz monitör kapalıyken pc açıkmı deilmi anlaşılması imkansız kasada 460w org gigabyte psu far 12 cm fanlı oda ısıya göre hızlanıo ve kasadaki sıcaklıı dışarıya atıo fakat hiçte arttığını görmedim demiim duymadım :D

Kart 820 / 2100 / 2250 ye overclock oluo fakat ısı bu ayarlarda max 78 dereceye çıkıo bu sorun yaratıcak 1 sıcaklık tabikide deil fakat bu ayarlarda kullanılıcaxa kesinlikle 12 cm 900 ~ 1100 rpm arası süper sessiz 1 fanla 60 derece altına rahatlıkla inio 9600 gt almak istien herkese tavsie ederim bu ürün yeni gelmiş ilk gelenlerinden farklı kutularda kutuda %76 daha serin ibaresi var verdiim linkteki resimdede (Multi Core Cooling) ve (Ultra Durable) gibi ifadelerle eskisinden daha serin olduu ifade edilio (turbo force) ibaresi kartın fabrika çıkışı overclocklu olduu ifade edilmiş.

Kartı nette test edenler açıkta yani kasaya koymadan test ederlerse bu kartın ısısınn masaüzerinde 65 ~70 oyunda 100 dereceyi geçmesi çok normal çünkü kartın soutucusu dışardaki havayı kasadaki fan sayesinde içeri çekerek kendi üzerindeki soğutucunun içinden geçirerek souyo ve son derece etkili 1 soutması var şahsen şok oldum böyle 1 sotma kesinlikle beklemiodum baştada söylediim gibi :O

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DhanTE -- 1 Aralık 2008; 0:24:31 >

• quote:

quote:

tekslot 9600gt kullanıyorum ve kullandığım kart exo model. Yani overclocklu olarak geliyor üstüne birde ben oc yaptım. Tek slot olmasının soğutma yönününden eksi olarak görüyorum. masaüstünde 50C crysiste 1saat sonra falan 90-96 C kadar çıkıyor... Ama diğer MSI , Zotac , Palit bu markaların 9600gtsi masaüsünde 38C civarı sanıyorum. Oyunda ise 75C civarı imiş..

• quote:

tekslot 9600gt kullanıyorum ve kullandığım kart exo model. Yani overclocklu olarak geliyor üstüne birde ben oc yaptım. Tek slot olmasının soğutma yönününden eksi olarak görüyorum. masaüstünde 50C crysiste 1saat sonra falan 90-96 C kadar çıkıyor... Ama diğer MSI , Zotac , Palit bu markaların 9600gtsi masaüsünde 38C civarı sanıyorum. Oyunda ise 75C civarı imiş..

Hocam daha öncede yazdım MSI 9600GT OC var V127 kırmızı fanlı model.

boşta 38-39-40 C
    yükte daha 70 c'yi görmedim.

Yükte derken kastım CRYSİS mesela 1,5 - 2 saat oynadıktan sonraki durum.
  • Şu sonbahar kış aylarında 52 yi geçmiyor yük altında.Boşta 38
    Yazın en fazla 60 yükte iken.Boşta 42
  • msı yi almayı düşünüyorum ben de kafama yattı bu kart , oyun içi resim koyabilir misiniz acaba kullananlar ?
  • 4 gün sonra aranıza katılıyorum
  • quote:

msı yi almayı düşünüyorum ben de kafama yattı bu kart , oyun içi resim koyabilir misiniz acaba kullananlar ?

Daha önce forumda bende dahil bir çok kişi bnu kartla ilgili başlık açtı. Oyun içi resimler eklendi, yorumlar yapıldı. Araştırmanızı tavsiye edeceğim. :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: MÜŞAVİR

quote:

msı yi almayı düşünüyorum ben de kafama yattı bu kart , oyun içi resim koyabilir misiniz acaba kullananlar ?

Daha önce forumda bende dahil bir çok kişi bnu kartla ilgili başlık açtı. Oyun içi resimler eklendi, yorumlar yapıldı. Araştırmanızı tavsiye edeceğim. :)

peki :D
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.