Şimdi Ara

Nvidia 8800GTX mi yoksa 9800GT mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba şu an sistemimde Palit 1 gb 256 bit 9800GT ekran kartı takılı ama elime bir arkadaşımdan Gigabyte 8800GTX geçti buda 768 mb 384 bitlik bir ekran kartı ikisi arasında kaldım değiştirsemmi değiştirmesemmi diye bu 8800GTX ekran kartı 9800GT modelinden daha yüksek bir kartmı oyunlarda ne gibi performans ve kalite farkı var ben pek gözle görünür bir fark göremedim bu işin uzmanı değilim bu konudaki görüşlerinizi almak isterim. Şimdiden teşekkürler..

Sistemim :

Quad core Q9300 2,50 Ghz
    Asus Pro 55 Anakart
    4 GB DDR2 ram
    64 bit Windows 7 Ultimate

• quote:

Orijinalden alıntı: TommyVercetty

8800GTX Isınan ve Baya Güç Çeken Bir Karttır 9800GT OC İle Zaten Daha İyi Hale Geliyor.

Bencede 9800GT

Orijinalden alıntı: Rv370

quote:

Orijinalden alıntı: TommyVercetty

8800GTX Isınan ve Baya Güç Çeken Bir Karttır 9800GT OC İle Zaten Daha İyi Hale Geliyor.

Bencede 9800GT

valla daha önce overclock yapmadım riva tuner duydum ama uygulamadım hiç, bana çok fazla fps lerde değişiklik olmayacağı için gerek yok uygulamana zaten kart iyi dediler bilmiyorum uygulamalımıyım?
  • 1gb 9800gt derim, eğer 512 liği soruyorsan 8800gtx bu noktada daha kuvvetlidir(oyununa göre)
    GTX 470 mi 6870 mi ???
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: picco_z

Bu noktadan sonra eski teknolojiye para vermeyin.HD 5750 veya HD 5770 bakın hiç olmadı forumdan hd 4850'lere bakın şu aralar bayağı ucuzladı

1 gb 9800gt den onerılen kartlara gecmek fuzulı para ısrafından baska bırsey degıl

Formula 1 tarihinde bir sezonda yapılan 16 yarışın 15 ini kazanan,10 unda da duble yapan,o sezon içerisinde 27 tur dışında tüm yarışlarda lider giden,halen bu rekorun tek sahibi,f1 tarihinin en mukemmel ikilisi alain prost ve ayrton senna ya sahip olan tek takım.McLAREN
  • quote:

Bu noktadan sonra eski teknolojiye para vermeyin.HD 5750 veya HD 5770 bakın hiç olmadı forumdan hd 4850'lere bakın şu aralar bayağı ucuzladı

Yazdığın şeyin konu ile alakası yok.

''Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. En doğru ve en gerçek tarikat, uygarlık tarikatıdır.''

♥♥♥ DH KARDEŞLİK TOPLULUĞU ♥♥♥
  • ikisini karşılaştırmanın sebebini bile anlamış değilim açık ara 9800

Orijinalden alıntı: hanci86

ikisini karşılaştırmanın sebebini bile anlamış değilim açık ara 9800

İlginç bir yorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hapocod -- 13 Aralık 2010; 21:39:15 >

''Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. En doğru ve en gerçek tarikat, uygarlık tarikatıdır.''

♥♥♥ DH KARDEŞLİK TOPLULUĞU ♥♥♥
  • gerek yok
    İ5 10400f, 16 GB DDR4 (3200MHZ), MSI GeForce RTX 2070 Ventus 8GB GDDR6, ASUS Prime Z490-A Intel LGA1200 DDR4, 240 GB SSD + 120GB SSD SAMSUNG HARDDİSK 1TB 7200 RPM HDD, AOC 23.8" AGON AG241QG 165Hz 1ms GSYNC 2K XIGMATEK HERA FULL RANGE 80PLUS GOLD 850W
  • quote:

Orijinalden alıntı: MMX 166

quote:

1 gb 9800gt den onerılen kartlara gecmek fuzulı para ısrafından baska bırsey degıl

Karşılaştırma anlamında açılmış bir konus ise lafım yok

Kullanacaginiz cozunurluk nedir? Secim buna gore degisir...
  • İki kart arasında pek fark olmamakla birlikte, diğer koşulları göz önünde bulundurarak kullanacağınız kartı seçin. Sonuçta kartların ikisi de elinizde, sisteminizde iki kartı da deneyin.

Az ısınan, Az ses üreten kartı seçmek kullanımda daha çok fayda sağlar.
    "...biz O’nun gövdesine tapan bir putperest değil, ölmez eserine ve mânasına bağlı bir şuuruz. O, kendi vücuduyla beraber kaybolacak fani bir milletin değil, kendi manasıyla beraber yaşayacak ebedi bir milletin yaratıcısıdır.”

• ikisini de takıp 9800ü physx olarak kullanın

öyle yapmak istemiyorsanız 9800 güzeldir.

Orijinalden alıntı: MMX 166

quote:

yok hocam ben zaten elimde olan kartları değerlendirmek istiyorum başka kart alacak olsam gider zotac gtx amp 448 bit modellerinden birini alırım ama ben bu iki kart elimde olduğu için ikisi arasında kaldım performans olarak ben ikisinide taktım denedim baktım ama aradaki farkı göremedim çünkü bu konunun uzmanı değilim o yüzden bu konuyu açmakta yarar buldum çünkü burdaki arkadaşlar ekran kartı ve grafik konusunda uzman olan insanlar onların görüşlerini almak mabında konu açtım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

Konunun icerigini okumadan sadece basligi okuyup cevap vermek hastalik haline geldi artik!

Kullanacaginiz cozunurluk nedir? Secim buna gore degisir...

ben oyunlar konusunda sadece sordum grafik kalitesi ne derece fark eder diye ben 9800GT de 1920x1080 çözünürlük kullanıyorum

9800gt den sonra düşünmen gereken kart en azından gtx260 yada hd4870 gıbı kartlar olmalı ki farkı anlayabılesın....

Orijinalden alıntı: okanbay

senın cozunurluk yuksek oldugu ıcın 8800gtx 9800gtden yuzde 20-25 cıvarı daha ıyı olacaktır. fakat degıstırmeye degmez....

9800gt den sonra düşünmen gereken kart en azından gtx260 yada hd4870 gıbı kartlar olmalı ki farkı anlayabılesın....

tabiki değiştiricem ama şimdi değil bu beni bir müddet götürür diye tahmin ediyorum ne zamanki oyunlarda bi kasma yaşarım ondan sonra alacağım kart zaten gtx260 dan aşağı kesinlikle olmaz.. Aşağı yukarı zaten arkadaşlarımdan ve burdaki bilgilerdende faydalanarak bir bilgi sahibi oldum ve 9800GT yi kullanmaya devam edicem bir müddet daha.. görüşleriniz için herkese teşşekür ederim..
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.