Şimdi Ara

NVIDIA 820M GeForce LoL ve CS:GO için nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni pc alacağız gamer falan değilim sadece 2 oyun için alıcam nasıl olur abartmadan söyleyin

• USA Online kullanıcısına yanıt
    genel olarak ikisinin de (online oyun olmaları açısından, herkes oynayabilsin diye) grafikleri normal oyunlardan bi nebze düşük tutulur diyebilirim. ancak cs: go için detaylı bi bilgim yok. kendim de lol oyuncusuyum, üniversiteden arkadaşlarla beraber toplanıp oynuyoruz. haliyle çok çeşitli konfigürasyonlarda laptoplar oluyor ortamda. şunu söyleyebilirim ki harici ekran kartı bulunmayan, epey de eski, yani dahilisi de çok üst seviye olmayan laptoplar dahi açabiliyor. ha ama tüm ayarlar en düşükte oluyor orası ayrı. gt820m giriş seviyesi olsa da dahili bi karttan daha iyi olacağı kesin. tahminimce medium ayarlarda sıkıntı çıkarmadan oynayacaktır, bi ihtimal bazı ayarları low yapmanız gerekebilir. ayrıca ekran kartı modelinizi araştırdığımda lol ve cs: go için bi değer bulamadım ama dota2'de, medium da 50 fps civarı bi değer sağlamış. lol'de de bu ayarda olur ve bi sorun çıkarmaz diye düşünüyorum ama ultrada oynama takıntınız varsa en az gtx850m - gt 940m ya da medium kesmez, bari high olsun derseniz en az gt840m öneririm. başta da belirttiğim gibi cs:go hakkında bilgim yok ama sanırım fps ve çok aktif bi oyun olması nedeniyle lol'den daha fazla zorlayacaktır ekran kartını

edit: yazım hatası düzeltimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snelius -- 4 Nisan 2015; 22:39:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Snelius

genel olarak ikisinin de (online oyun olmaları açısından, herkes oynayabilsin diye) grafikleri normal oyunlardan bi nebze düşük tutulur diyebilrim. ancak cs: go için detaylı bi bilgim yok. kendimde lol oyuncusuyum, üniversiteden arakdaşlarla beraber toplanıp oynuyoruz. haliyle çok çeşitli konfigürasyonlarda laptoplar oluyor ortamda. şunu söyleyebilirim ki harici ekran kartı bulunmayan, epey de eski, yani dahiliside çok üst seviye olmayan laptoplar dahi açabiliyor. ha ama tüm ayarlar en düşükte oluyor orası ayrı. gt820m giriş seviyesi olsa da dahili bi karttan daha iyi olacağı kesin. tahminimce medium ayarlarda sıkıntı çıkarmadan oynayacaktır, bi ihtimal bazı ayarları low yapmanız gerekebilir. ayrıca ekran kartı modelinizi araştırdığımda lol ve cs: go için bi değer bulamadım ama dota2'de, medium da 50 fps civarı bi değer sağlamış. lolde de bu ayarda olur ve bi sorun çıkarmaz diye düşünüyorum ama ultrada oynama takıntınız varsa gtx850m - gt 940m ya da medium kesmez, bari high olsun derseniz gt840m öneririm en az. başta da belirttiğim gibi cs:go hakkında bilgim yok ama sanırım fps ve çok aktif bi oyun olması nedeniyle lol'den daha fazla zorlayacaktır ekran kartını

Teşekkür ederim hocam zaten şuan 220m ile mediumda 60 fps alıyorum bu yeterli olur inşallah

yalnız hocam doğru okuyorum di mi, 220m? yani yılların emektârı diyebiliriz. 220m koduna bakarsak 2008 üretim, giriş seviyesi diye tahmin ediyorum. o zamanlar farklı değilse nvidia'nın kartlara numara verme mantığı, durum bu. medium da 60 fps diyorsunuz, o zaman eskiler, yenilerden iyi olmalı bence hiç maceraya girmeyin hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Snelius

yalnız hocam doğru okuyorum di mi, 220m? yani yılların emektârı diyebiliriz. 220m koduna bakarsak 2008 üretim, giriş seviyesi diye tahmin ediyorum. o zamanlar farklı değilse nvidia'nın kartlara numara verme mantığı, durum bu. medium da 60 fps diyorsunuz, o zaman eskiler, yenilerden iyi olmalı bence hiç maceraya girmeyin hocam

Valla gerçek o kadar ısınma da var 220m ile oynuyorum laptop baya eski

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    asdfghjkl
    820m, medium da, dota2 de 50 fps veriyorsa, lol'de de olsa olsa, en fazla 70 fps verir. 220m de 60 fps veriyorsa biraz garip bi durum. belki lol'ün grafikleri sandığımdan çok daha düşüktür ve high oynamanıza izin verir 820m ama emin değilim
  • Bende üniversitede arkadaş ortaminda envai çeşit laptopla oynadım. Arkadaş yeni casper laptop aldı. Laptop ana ozellikleri; 8 GB RAM, Intel i7 5. Nesil işlemci ve gt820m ekran kartı. Gölgeler orta diğer ayarlar en yuksekde,AA 2x'deykem aldığı FPS:200 civarı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS GO FPS SORUNU(GTX 960M)
    9 yıl önce açıldı
    Gtx 950 PUBG Mobile yi kasıyor
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu değerler cs: go için mi? lol içinse imkanı yok da

edit: gt820m lol fps değerleri diye aratınca youtube'da bu videoyu buldum. biliyorum youtube'a şuan erişilemiyor ama malum programları da biliyorsunuzdur herhalde https://www.youtube.com/watch?v=l4hYOXY2tlY

videodan kısaca bahsedersek, AA kapalı, tüm ayarlar en yüksekte, 1366*768 çözünürlükte (ki o ekran kartını zaten tutup da full hd ekran ile kullanmazlar, en yükseği budur) çatışma dışında 40-45, koridorda çatışma esnasında minumum 30 fps gördüm. 5vs5 bi tf belki 20-25 fps ye kadar düşmesine neden olabilir, o yüzden sadece bi iki ayarı maksimumdan birazcık düşüğe almak hiç bi sorun olmadan oynamanızı sağlar. ek olarak videoda dikey senkronizasyon açık ancak bu ayar fps'nin, ekranın hertz sınırına takılmasına neden olur, muhtemelen oynayan arkadaşın ekranı standart olan 60hz olduğu için bu ayarın fps'sine bi etkisi yoktur. eğer normalde 61 fps alacak olsa, dikey senk. açınca 60 fps ye düşerdi. örneğin bende de o ayarı açınca ekranım 60hz olduğu için 60 fps de sabitleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snelius -- 7 Nisan 2015; 2:22:29 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.