Şimdi Ara

Nvidia 314 Whql Vs 320 Beta Karşılaştırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
1.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 314 WHQL-----------------------------------------------------------------------------------------320 BETA

BİOSHOCK İNFİNİTE

Nvidia 314 Whql Vs 320 Beta Karşılaştırma  Nvidia 314 Whql Vs 320 Beta Karşılaştırma

TOMB RAİDER 2013

Nvidia 314 Whql Vs 320 Beta Karşılaştırma  Nvidia 314 Whql Vs 320 Beta Karşılaştırma

METRO 2033

SLEEPİNG DOGS

FAR CRY 3

AYARLAR

TABLO

Nvidia 314 Whql Vs 320 Beta Karşılaştırma

• Burdaki oyunlara göre Tomb Raider dışında bi değişiklik yok anlaşılan. O da yeni olduğu için sanırım.
    İyi, erinmeden yapıyorsun bunları. Biz bazen tuvalete gitmeye bile eriniyoruz vallahi.
  • ama nvidia öyle demiyor birisinin yapması lazım
  • "WHQL" versyonunda da 5-10 fps artar "TOMB RAIDER" 60 fps ile oynanır.
  • eline sağlık dostum, nvidia doğruları söylüyormuş gk104(gtx660ti-679-680) için incelenen oyunlarda tomb raiderda %10 arttış olduğunu söylüyordu teste göre %14 çıkmış Bir de far cry3'de max setting 4xmsaa'da %3 olduğunu söylüyordu ama o da zaten 56 fps yapardı birde burda 2xmsaa açılmış, belki ondandır ama yinede pek birşey katmazdı. anlamadığım gtx660'ın performansını bioshok, sleeping dogs, sniper elite gibi oyunlarda da arttırırken daha üst seviye olan bu üç kartı neden bıraktı neyse önümüzdeki driverlara bakacağız bu driverın gk104 için getirisi tomb raider ve dirt showdown dışında pek yok gibi. bir de starcraft varda onda zaten iyi durumdaydı. bu yüzden pek önemli sayılmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

eyvallah @kaan0101, sürücü farkı için güzel bir çalışma
  • Eline sağlık kaan valla üşenmeden her sürücü ile deniyorsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @Fire.Sword

dostum şuan bu oyunlar gayet oynanabilir seviyede ve akıcı afaki artışlara pek lüzum yok gibi gözlemlediğim kadarıyla

@rezes

dostum birazda nvidia için çalışalım
  • sağolasın hocam aslında hafta sonu daha büyük bir planım var boşluk bulabilirsem son 5 sürücünün perf farkı ne kadar ona bakmak istiyorum hem 660ti hem 670 ile biraz zor olacak
  • imza da değişmiş nvidiacı olmuşun hak yolunu bulmuşun
  • 310.20 sürücüsü 314.22 ye göre akıcılık konusunda bence çok daha başarılı.. buun bizzat bf3 multide farkettim.. beta olmasına rağmen 310.20 nolu sürücüyü herkese tavsiye ederim.. imzamda kullanmış olduğum ekran kartı marka modeli mevcuttur.. saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: poyraz_371

imza da değişmiş nvidiacı olmuşun hak yolunu bulmuşun

• güzel karşılaştırma olmuş. çok hızlısınız.

imzadan karanlık tarafa geçtiğiniz anlaşılıyor
  • Aboo imzaya bak, savaş çıkar burda kaçınnnnn
  • cCc_nvidia_cCc
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

cCc_nvidia_cCc

imzanın altında çok gizemli bir mesaj yatıyor gibi..
  • bunu farkettiğine sevindim
  • Arkadaşlar burda fps dışında akıcılık var gözle görülen farklar var ben kesinlikle tavsiye ediyorum güncelleyin iyi forumlar
  • Emeğine sağlık bayılıyorum bu tür testlere.
  • tomb raider da gtx 680 sli 60 fps geçmiyor hatta hep 60 fps inmiyorda neden bien varmı .?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.