Şimdi Ara

NÜRBURGRING -The Green Hell (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
0
Favori
10.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

gerçek corvette zr1 ile 07.26.4 2 sene önce rekor yapmışlardı :D

glazer sen onu da geçmişsin bravo

Alıntıları Göster
    tam tur 300sl ile yağmurluda 4-5 saniye fark attım altına nasıl yaptım anlamadım sls ile kuruda gümüş anca yaptım ıslakta daha iyiyim galiba. son 2 sektörde kötüyüm ilk 2 sektörde altın sürelerini geçebiliyorum ds3 ile. son sektörlere çalışmam lazım daha çok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 355GTS -- 4 Aralık 2010; 14:37:50 >

Bir fanboydan alıntı: "Bence bu olay Playstation markasının da bitişini simgeliyor. Bu olayla birlikte Playstation da Dreamcast gibi tarihin tozlu raflarında yerini alacaktır. Microsoft ve Nintendo, Sony'yi piyasadan silerler diye düşünüyorum."

• quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

tam tur 300sl ile yapmurluda 4-5 saniye fark attım altına nasıl yaptım anlamadım sls ile kuruda gümüş anca yaptım ıslakta daha iyiyim galiba.

Tam turda çok fazla zaman veriyor, ben de ilk denemede ve baya baya farkla altın altın aldım. Ama sektörlerde süre çok kıt.

@lostplanet

ZR1 kullandığını nereden biliyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rossoscuderia -- 4 Aralık 2010; 13:37:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rossoscuderia

quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

tam tur 300sl ile yapmurluda 4-5 saniye fark attım altına nasıl yaptım anlamadım sls ile kuruda gümüş anca yaptım ıslakta daha iyiyim galiba.

Tam turda çok fazla zaman veriyor, ben de ilk denemede ve baya baya farkla altın altın aldım. Ama sektörlerde süre çok kıt.

@lostplanet

ZR1 kullandığını nereden biliyorsun?

Alıntıları Göster
    Oyundaki en zor pist. . Mercedes akademisinde ağlattı beni resmen .. Ancak gümüş alabildim. .
    Ellerim terledi,soğudu o pistte yarışırken,kabus gibiydi yav
    10 dk sürüyor nerdeyse ..
    Intel Core i7 6700K Skylake 4.00 GHz | Asus Z170 Pro-Gaming Motherboard | Kingston HyperX Fury Black DDR4 2x8 GB Dual RAM | Noctua NH-D15 CPU Silent Cooling System | Corsair 600 W CX v2 80 Bronze PSU | Corsair Graphite 760T Arctic White FULL-TOWER | Asus Strix GTX980 DirectCU II | Samsung 850 Evo 250 GB SSD | AOC i2369VM 23 5ms Full-HD IPS LED | Logitech MX Master Mouse | Logitech G230 Gaming Headset | PS4 Pro 1TB | Sony Bravia LED TV | Apple Macbook Pro Retina 15' Mid 2015 | iPhone 8 Plus 64 GB | Sony WH-1000XM2 | Canon EOS 600D 18-135mm | Fitbit Charge

• quote:

Orijinalden alıntı: ControlYourDream

Oyundaki en zor pist. . Mercedes akademisinde ağlattı beni resmen .. Ancak gümüş alabildim. .
    Ellerim terledi,soğudu o pistte yarışırken,kabus gibiydi yav
    10 dk sürüyor nerdeyse ..

Alıntıları Göster
    bu konuya ne zaman gırsem canımı sıkıyosunuz ben 9 dkda anca bıtırebılıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: XII.Nicksiz

bu konuya ne zaman gırsem canımı sıkıyosunuz ben 9 dkda anca bıtırebılıyorum

Alıntıları Göster
    ben 8'in altında bitiremiyorum ama daha yeni tanıştım kendisiyle gittikçe daha iyi olacak

"SAO"
  • quote:

Viper , 7.22 yaprak kırdı rekoru . Tabi bu seri üretim araçlar rekoru . 6.47 zamanlı bir Ferrari de vardı özel yapım

Orijinalden alıntı: YusufTimur

quote:

Viper , 7.22 yaprak kırdı rekoru . Tabi bu seri üretim araçlar rekoru . 6.47 zamanlı bir Ferrari de vardı özel yapım

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bu nurburgring de istedigimiz aracı alıp yarısmak icin nereye giriyoruz. ben tum pistlere baktım bi turlu 23 km lik olan bu nurburgring pistini bulamadım. yoksa oyunda sadece kısa versiyonumu var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadıkakyol -- 11 Aralık 2010; 17:13:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sadıkakyol

arkadaşlar bu nurburgring de istedigimiz aracı alıp yarısmak icin nereye giriyoruz. ben tum pistlere baktım bi turlu 23 km lik olan bu nurburgring pistini bulamadım. yoksa oyunda sadece kısa versiyonumu var?

Alıntıları Göster
    Nurburgring'te çok yarıştım ben de Forza olsun PGR olsun. GT5'te de özel etkinliklerde Mercedes araçlarıyla deneme yapmıştım ama çok fazla zamanım olmadı, gümüş alabildim 10 dakikalık bir denemede altına ulaşamadım.

Zor olmasından öte çok eğlenceli bir pisttir nurburgring. Yarışa yarışa ezberledim hangi virajı nasıl dönmemiz gerektiğini. Yarış oyunlarına olan tutkum sağolsun 23 kilometreyi ezberletti bana. Bi gün yolum düşse kaybolmam oralarda heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 11 Aralık 2010; 16:56:30 >

|| PlayStation 5 | Fanatec GT DD Pro 8nm | GPX Blue92 Ultimate Plus Real Touch | Oculus Quest 2 VR - Halo Strap | DJI Mini 3 Pro Fly More Combo | Sapphire Pulse RX 7900 XTX @ 1.1v-3100Mhz-2800Mhz-15% PL | Ryzen 3700x @ 4.4Ghz | GSkill 16GBx2 3200Mhz DDR4 | Asus TUF X570 Plus | Xbox Elite Series 2 | Nintendo Switch | LG OLED C9 | Sony DN1080 - Dolby Atmos/DTS:X 5.2.2 Heco Victa Prime | HyperX Cloud 2 | Heritage H150CM | Zoom G5n ||

• quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Nurburgring'te çok yarıştım ben de Forza olsun PGR olsun. GT5'te de özel etkinliklerde Mercedes araçlarıyla deneme yapmıştım ama çok fazla zamanım olmadı, gümüş alabildim 10 dakikalık bir denemede altına ulaşamadım.

Zor olmasından öte çok eğlenceli bir pisttir nurburgring. Yarışa yarışa ezberledim hangi virajı nasıl dönmemiz gerektiğini. Yarış oyunlarına olan tutkum sağolsun 23 kilometreyi ezberletti bana. Bi gün yolum düşse kaybolmam oralarda heralde

Alıntıları Göster
    bu pisti ilk olarak 2006'da gt4 de görmüştüm.mükemmel bir pist gerçekten.

eğer aranızda bir yarış varsa bende katılabilirim.ama bende gt5 yok.fm3 ile katılacağım.

var mı kapışan

• quote:

Orijinalden alıntı: This Time

bu pisti ilk olarak 2006'da gt4 de görmüştüm.mükemmel bir pist gerçekten.

eğer aranızda bir yarış varsa bende katılabilirim.ama bende gt5 yok.fm3 ile katılacağım.

var mı kapışan

Alıntıları Göster
    Lamborgini Gallardo (707 bg 1200kg.) 7dk23sn.Kendimi geliştiriyorum.

"SAO"
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kirito*

Alıntıları Göster
    Bende bu pistin hayranlarındanım.Benimde Gt5 deki derecem Subaru Sti sedanla 440hp ile 7.20 tur zamanım.

Sauber C9 ile hiçbir sınır kalmıyor

Orijinalden alıntı: glazer

quote:

Sauber C9 ile hiçbir sınır kalmıyor

Alıntıları Göster
    Bu piste bende bayılıyorum. Direksiyonla oynamak nasip olmadı bu pistte ama ilerde olucak inşallah. Forza2-3 te az oynamadım virajlar ezberimde neredeyse, bir de gt5 de deneyelim bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ErrayN

Bu piste bende bayılıyorum. Direksiyonla oynamak nasip olmadı bu pistte ama ilerde olucak inşallah. Forza2-3 te az oynamadım virajlar ezberimde neredeyse, bir de gt5 de deneyelim bakalım.

Alıntıları Göster
    DTM 190 E 2.5 Evo II ile en son 7.18 sn Gördüm Bu Piste hayranım.. Bu arada level 26 oldum 25 den 26 ya 3 saat 44 dakikada geçtim totalde 120 tur,,

• quote:

Orijinalden alıntı: mero_gts

DTM 190 E 2.5 Evo II ile en son 7.18 sn Gördüm Bu Piste hayranım.. Bu arada level 26 oldum 25 den 26 ya 3 saat 44 dakikada geçtim totalde 120 tur,,

Alıntıları Göster
    bu pistle uğraştığım kadar hiç bir pisle uğraşmadım GT4'te 34.missionsu geçmek için-nfs shift'te corner master'i yapmak için çok uğraşmıştım.

şimdi özel etkinlikte uğraştıracak bitirdin beni NÜRBURGRING.

• quote:

Orijinalden alıntı: birol özsoy

bu pistle uğraştığım kadar hiç bir pisle uğraşmadım GT4'te 34.missionsu geçmek için-nfs shift'te corner master'i yapmak için çok uğraşmıştım.

şimdi özel etkinlikte uğraştıracak bitirdin beni NÜRBURGRING.

Alıntıları Göster
    AMG akademide ilk tam turda altın alan var mı? O araba ile çok zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sk8ata

Alıntıları Göster
    Bugün 1 saat uğraştım amg bölümündeki ilk SLS kısmının hepsini altın yaptım nürburgring 24 saat pisti açıldı, sektörler çok zorlamadı ama tam tur 7.05 yapmak çok zor birde yolda başka arabalar da var, çok zor ama bir o kadar da zevkliydi

Orijinalden alıntı: arda_tirmas

Bugün 1 saat uğraştım amg bölümündeki ilk SLS kısmının hepsini altın yaptım nürburgring 24 saat pisti açıldı, sektörler çok zorlamadı ama tam tur 7.05 yapmak çok zor birde yolda başka arabalar da var, çok zor ama bir o kadar da zevkliydi

Alıntıları Göster
    Süper bir pist malesef hepsini altın yapmayı başaramadım direksiyona tam olarak alışamadım zamanla daha iyi olacağıma inanıyorum
    Playstation 4 Pro, META QUEST 3s, Rog Ally Z1 Extreme, Nintendo Switch Lite, Nintendo Switch 2 - AMD R7 5800X3D, MSI MPG X570 Gaming Pro, MSI RTX 4080 Super Gaming X trio, GSKILL 32 GB (4x8GB) Flare X DDR4 3200MHz CL16 , Corsair RM850 PSU, Logitech G935 Headset, sennheiser momentum 4, Viewsonic VX3276-2K, ASUS 27" ROG STRIX XG27ACS, SAMSUNG 43TU8500, Acer Nitro V 15 ANV15-51-520S

• quote:

Orijinalden alıntı: sk8ata

AMG academy tüm seviyeleri altın ile tamamladım. 24. seviyedeki yağmur altında sls çok zevkliydi
    ipucu olarak direksiyon ile oynuyorsanız gaza hafif dokunun yolda tutunmak hızlı gitmekten daha önemli
    viraja girmeden önce frenajı mutlaka tamamlamış olun

Novitec Bravo 1.4 T-Jet 170PS Sport

• quote:

Orijinalden alıntı: Kirito*

Alıntıları Göster
    Bu video olmadan bu başlık eksik kalımış

Ürpertici - Pagani Zonda R = 6.47

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.