Şimdi Ara

Numarami tasiyorum! simdiki tl ne olacak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Numarami Vodafone ye tasiyorum. Suan hattimda 6 tl Para var. Kullanmazsam ysnacakmis galiba. -8 e kadar harcarya bilirmiyim? Sonradan sikinti cikarir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 yıl içinde geri dönersen, paran aynı şekilde hattına yüklenecek.
    Ya da hesap numarana paranı geri iade isteyebilirsin.

http://www.turkcell.com.tr/tr/dinamik-nakit-iade

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noxco -- 18 Şubat 2015; 20:46:41 >
  • Vodafone pişmanlıktır haberin olsun. :)

Orada iade de alamazsın, işin düşerse muhatap da bulamazsın, habire başından savarlar ve ortada kalırsın. Kendini bile bile yakma derim.
  • Mobidik kullanıcısına yanıt
    Adsl parasina 3-4 gb internet satanlardan iydir artik cok sogudum turkcellden..

• Turkcell de çok kazıkçı ve her türlü kendine hizmet ettiriyor ama uğraşırsan sonuç çıkıyor müşteri hizmetlerinden ve muhatap bulabiliyorsun. Hizmeti de veriyor. Ama dediğin gibi internet için çok kazık sahiden.

Fakat Vodafone da ola ki işin bir aksarsa o işi öldü bil.
  • Mobidik kullanıcısına yanıt
    Woopsla suan rahatim

• Turkcell'i bırakıp vodafone'a mı gidiyorsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eksilere iniyorsa hattın harcayabilirsin sonradan bir sıkıntı çıkmaz. hatta eksi olmadan normal TL varsa hattında hesabına iade ediyorlar. Turkcellde sınırsız internet paketleri var örneğin 4 GB lık bir paket aldın diyelim 4 gb bitince hızın kısıtlanıyor ve ek ücret ödemeden kullanmaya devam ediyorsun. bana sorarsan kısıtlı internet diğer operatörlerin normal internet hızıyla aynıdır :D:D:D
  • Bende Vodafone'dan Turkcell'e geçiyorum...

Vodafone :
    İnternet paketleri iyice zamlandı, Diğer paketlerde zamlanıyor... Kampanya çeşitliliği yok. Paketlerin çoğunu sitesinden duyurmuyor. Forumlarda paket bilgisi arıyoruz. Müşteri temsilcileri aşırı bilgisiz sorununuzu çözecek muhatap bulmanız çok zor... Daha önce TL yüklemeye Aylık internet vs. hediye verirdi. Şimdide veriyor gerçi ama Bu yıl iyice azaldı... Aylık paketiniz olunca sonradan aldığınız günlük, haftalık / hediye paketten gitmiyor. Kullanım inceliği aylık paketlerde... Ek paket vs. çok yetersiz. Benim görüşüm böyle. özellikle İnternet kullanan biriyim.

Turkcell:
    Biraz pahalı fakat kalitesinin hakkını veriyor ( burada full çekiyor )
    Kampanya / Paket çeşitliliği oldukça fazla tek kötü yanı çoğu kampanyada kriterler var yok şu kadar zamandır Turkcellli olan vs. yani herkese açık değil...

Daha önce Turkcell ve Avea'ya defalarca gecmistim son 1-2 yıldır Vodafone kullanıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eskiaçıksarıdesene -- 24 Şubat 2015; 20:18:53 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.