Şimdi Ara

Numaramı kim dağıttı sizce ?3 ihtimal var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ramazan ayında arabaya vurdular tamponda hasar oluştu .Hyundai inallar servisinde karşı tarafın sigortasından yapıldı.

yapılırken ruhsat sahibi babam olduğu için onun adı ve benim numaram verildi. Başka bir yere babamın adını kullanarak benim numaram verilmedi.

Bugün 08507440744 numaradan arandım açınca direk babamın adını söylediler .Jeton düştü benim hemen dedim sigortadan aldılar numaramı kim dağıtmış olabilir diye düşündüm.

Tiyatroya davet ediyorlar gelen olmuyormuş .Dedim numaramı Anadolu sigortadan mı aldınız lafı eveledi geveledi tartıştık biraz sonra tamam ne kızıyonuz falan dedi numaranızı siliyorum dedi kapadı.

Şimdi
    Anadolu sigortayı aradım.3 kuruşa mı dileniyorsunuz falan dedim yok biz öle bişey bizde öle şey olmaz dediler .PEŞİNİ bırakmıcam dedim kapattım
    Hyundai inallarda daha önceden de numaram vardı .kendileri sms gönderirler ama böle bişi bu zamana kadar yapmamıştı
    Son büyük ihtimal Nadirler Sigorta Ekspertiz kalıyor bütün bilgiler onda da var anadolu sigortayla anlaşmalı adam 2 haftada dosyayı kapamamış ödeme gelmiyor . bütün işlemleri o yapıyor

• Numaralarımızı zaten satıyor firmalar bankada bile paran olsun dolandırıcılar arıyor biryerden haber alıyorlar ama çözemedim.
  • o ayrı bi konuda benim numaramı onlar haricinde bu 3ünden biri dağıttı nedenini de açıklamasını da yazdım zaten
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Benim tahminim sigorta acentesi. Adamlar sistemden tüm kişisel bilglere ulaşıyorlardır, bunları ganimet olarak görüyorlar. Devlet kişisel bilgileri satanı değil de sadece satın alanı cezalandırırsa bu hırsızlıktan kurtulamayız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

Benim tahminim sigorta acentesi. Adamlar sistemden tüm kişisel bilglere ulaşıyorlardır, bunları ganimet olarak görüyorlar. Devlet kişisel bilgileri satanı değil de sadece satın alanı cezalandırırsa bu hırsızlıktan kurtulamayız.

parayı da ödemediler zaten tüm bigiler ellerimde Anadolu sigortaya şikeyet ettim bakalım ne cevap verecekler .
  • 08507440744 anadolu sigorta genel müdürlük adina kayitli
    Arayıp tiyatroya davet ediyorlar

Expertiz ile ve Hyundai alakalı bir durum değil

Expertizlede atistik adam yaptigi isi telefonun kaydedildigi yerleride söyledi
    Ödeme yapmadilar bende onlara atar yaptım sıkıntı yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Numarayı tiss'ye şikayet edin onaysız ticari iletişimde bulundukları için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

Numarayı tiss'ye şikayet edin onaysız ticari iletişimde bulundukları için

Aynen oyle yaptim bende sikayetler ev adresine evrak olarak geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.