Şimdi Ara

numara taşıyınca her yöne dakika veren operatör var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • avea 20 tl ve üstü yükleyince her yöne 50 dakika veriyordu ama artık bitirmişler diye duydum başka bu tarz kampanya var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: slme

avea 20 tl ve üstü yükleyince her yöne 50 dakika veriyordu ama artık bitirmişler diye duydum başka bu tarz kampanya var mı?

Turkcellin ayda 50 dk vardı, şimdi baktım oda kaldırmış.
  • ben de baktım bugün. birçok kampanyayı bitirmişler. ama avea nın şu anda şampiyon tarifelere geçişte bi kampanya kodu vasıtasıyla her 20 tl yüklemeye 200 dk 12 ay boyunca vermesi var ona denkgeldim sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: prodowns

ben de baktım bugün. birçok kampanyayı bitirmişler. ama avea nın şu anda şampiyon tarifelere geçişte bi kampanya kodu vasıtasıyla her 20 tl yüklemeye 200 dk 12 ay boyunca vermesi var ona denkgeldim sadece.

anlaşmışlar hepsi birden bitirdi kampanyayı, şuan hiç taşıma kampanyası yok

avea şampiyon tarife taşıma kampanyasıda bitmiş sanırım, 2000 dakika tarife içi veriyor

"Ücretsiz 2000 dakika konuşma süresi tüm KARTALCELL, Fenercell, GSMobile ve TrabzonCell hatlarını aramalarda kullanılabilir. 20 TL ve üzeri yüklemelerde kazanılır. "
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

quote:

ben de baktım bugün. birçok kampanyayı bitirmişler. ama avea nın şu anda şampiyon tarifelere geçişte bi kampanya kodu vasıtasıyla her 20 tl yüklemeye 200 dk 12 ay boyunca vermesi var ona denkgeldim sadece.

avea şampiyon tarife taşıma kampanyasıda bitmiş sanırım, 2000 dakika tarife içi veriyor

"Ücretsiz 2000 dakika konuşma süresi tüm KARTALCELL, Fenercell, GSMobile ve TrabzonCell hatlarını aramalarda kullanılabilir. 20 TL ve üzeri yüklemelerde kazanılır. "

http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/kampanyalar/sampiyon240.shtml?pagemenu=kampanyalar.aveali.faturasiz.sampiyon240&pagemenu=kampanyalar.aveali.faturasiz

http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/kampanyalar/facebooknt.shtml?pagemenu=kampanyalar.aveali.faturasiz.facent

http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/kampanyalar/balli_hat.shtml?pagemenu=kampanyalar.aveali.faturasiz.ballihat

ama bunların da süresi uzamazsa yakında bitiyor. sadece ilk kampanyadaki kupondan bayinizde varsa ağustos sonuna kadar devam ediyor.

• quote:

quote:

quote:

http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/kampanyalar/sampiyon240.shtml?pagemenu=kampanyalar.aveali.faturasiz.sampiyon240&pagemenu=kampanyalar.aveali.faturasiz

http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/kampanyalar/facebooknt.shtml?pagemenu=kampanyalar.aveali.faturasiz.facent

http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/kampanyalar/balli_hat.shtml?pagemenu=kampanyalar.aveali.faturasiz.ballihat

ama bunların da süresi uzamazsa yakında bitiyor. sadece ilk kampanyadaki kupondan bayinizde varsa ağustos sonuna kadar devam ediyor.

kral tarifeden açtırmıştım şu an kampanya yok avea da, tekrar turkcell e taşıyıp sonra avea şampiyon tarifeye taşımak gerek sanırım, şampiyon tarifeye şimdi geçmek istesek 20 tl geçiş ücreti alıyormuş yuh yani peki taşıma yaparak geçince ilk yüklemede 20 tl alır mı bilginiz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slme -- 24 Temmuz 2012; 17:41:15 >

• Vodafone Geç 15 Tl Yükle Her Yone 500 Dk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: delux5534

Vodafone Geç 15 Tl Yükle Her Yone 500 Dk

numara taşıma kampanyası araştılıyor, yani sadece TL yükleme ile bedava dakika verilmesi lazım, TL'lere dokunmayan bir kampanya aranıyor

senin dediğin voda kampanyasında 15 tl gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: slme
    kral tarifeden açtırmıştım şu an kampanya yok avea da, tekrar turkcell e taşıyıp sonra avea şampiyon tarifeye taşımak gerek sanırım, şampiyon tarifeye şimdi geçmek istesek 20 tl geçiş ücreti alıyormuş yuh yani peki taşıma yaparak geçince ilk yüklemede 20 tl alır mı bilginiz var mı?

geçiş yaparken şampiyon tarife olarak geçerseniz almaz herhangi bir şey ilk yüklemede, avea da sıkıntı sadece bazı kampanyalarda son 90 gün içinde avea da bulunmamak şartı var. bu kampanya da onu da göremedim iyi yani.

avea kendi içindeki tarife değişikliklerine gereksiz yüksek ücretler istiyor en gıcık olduğum şey. numara taşıyıp döndüğünüzde sadece şu yeni nesil tarifelerde isteyebiliyor diğerlerinde geçiş ücreti almıyor nt ile gelmişsen kısa süre bile olsa.

düzeltme: şampiyon tarifeye numara taşıma ile kazı kazan kart koduyla katılınan kampanyada 90 gün şartı aranıyormuş:
    Kampanyadan yararlanacak numara eğer daha önce Avea Şebekesinden hizmet almış bir numara ise, numaranın tekrar Avea'ya taşındığı tarih ile numaranın Avea'dan diğer işletmeciye taşınmış olduğu tarih arasında en az 90 gün geçmiş olmalıdır.

facebook kodu olanda ise böyle bir şart yazmıyor.

ayrıca faturasız bir avea hattından şampiyon tarifeye geçişte ücret alındığını ben göremedim, 20 tl faturalıdan geçişe alınıyormuş. Git gel denemeden önce kendiniz tarife değiştirip sonra kampanya kodu gönderip sistem yiyor mu yemiyor mu denenebilir.

avea gıcık yaw çok çetrefilli maddeler koymaya başladı turkcell in bazı kampanyaları gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prodowns -- 25 Temmuz 2012; 2:39:42 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: delux5534

Vodafone Geç 15 Tl Yükle Her Yone 500 Dk

numara taşıma kampanyası araştılıyor, yani sadece TL yükleme ile bedava dakika verilmesi lazım, TL'lere dokunmayan bir kampanya aranıyor

senin dediğin voda kampanyasında 15 tl gidiyor

vodafone 15 tl kampanyasını 18 temmuz da bitirdi. şimdi 21 tl yapmış aynı kampanyayı. vodafone artık pahalı zaten birçok yönden de.

yani şu anda en avantajlı avea şampiyon tarifelere geçiş var faturasız olan. onda da kampanya kodu yazan kağıttan bulmak lazım sanırsam. ya da facebooktan kampanya şifresi de alınabiliyor ama yakında bitecek bu.

bu operatörler de iyice amerika taklidi oldu sanki bizim ortalama aylık gelirimiz amerika avrupayla bir, 30-40-50 tl ler az geliyor operatörlerin gözüne.

• Vodafonun Her Yüklemeye Hediye Dakika veriyodu Ben 10 Tl Yüklüyordum 100 DK

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.