Şimdi Ara

ÖZEL HATTAN ANLAYANLAR, BU NUMARA ÖZEL SAYILIR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 532 li hatlara merak saldım ancak bulmak sıkıntı ve fiyatları çok uçuk. Şuan telefon numaram 535 7XX YY ZZ
    sizce bu numara da özel sayılır mı?

• Neden 532 li hatlara merak sardiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ADEVAN A kullanıcısına yanıt
    numarayı göremediğimiz için özel olup olmadığını anlayamıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: bngzr

numarayı göremediğimiz için özel olup olmadığını anlayamıyoruz

Son dört rakam 44-33 gibi ardışık rakamlar hocam. 7XX de de yine iki tane aynı rakam yan yana.

532'li hatların daha güzel durduğunu düşünüyorum kartvizitte vs.
  • ADEVAN A kullanıcısına yanıt
    genelde herkes öyle düşünüyor. bu birazda yaptığın işe de bağlı. örneğin emlakçılık gibi bişey yapıyorsan prestij aaçısından 532 düşünebilirsin. sanki faturalı hat gibi algılanır 532,533,530 vs.. ama çok ta önemsemeye gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ADEVAN

Arkadaşlar 532 li hatlara merak saldım ancak bulmak sıkıntı ve fiyatları çok uçuk. Şuan telefon numaram 535 7XX YY ZZ
    sizce bu numara da özel sayılır mı?

Uçuk fiyatlardan örnekler alabilir miyiz? Herkese göre değişir uçuk kavramı.
  • Bu kadar numarayı kafaya takmayın.Millet sizi bir kere kayıt edecek sonra ararken sürekli isminizden rehberde bulup sizi arayacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Numara çoğu kişi için takıntılıdır, numaranın güzel olması birçok nedeni var ama bunların en belirgin özelliği
    1- Akılda kolay kalması ile her yer yerde numaranı verirken dur bir bakayım demeden doğrudan söylemek.
    2- Bir ilan veya kartvizit gibi yerlere baskı yapılırsa akla kalmasından çok görünüşü de çok önemli
    Mesela ilanın altında nasıl bir numara olmalı

05** 700 77 77
    05** 458 96 18

Sizce hangisi daha güzel durur ve akla kalır.

Fakat burada püf nokta siz eğer böyle ilanla falan uğraşmıyorsanız ilk seçenek sizin için yeterli, aklınızda söylerken fors atmak yoksa söylenmesi kolay olan tekerleme niteliği taşıyan bir numarada sizin için yeterli,
    05*3 318 86 16 gibi bir numara bir birini takip eden numaralardan oluştuğu için söylenirken rahat söylersiniz daha rahat hafızada kalır.

Numara takıntısından kurtulmak kolay değil mesela şöyle anlatayım.
    0535 fosil bir numara
    0536 Çok eski bir numara
    0537 çocuk numarası

hepsini bir şekilde suçlayabiliriz. bana göre sadece 0531 numarası biraz sakıncalı
    Varın siz düşünün.

• Banada şöyle numaralar takıntılı geliyor
    537-8 , 544 , 507
    geri kalan kısmı da söylemesi rahat olsun yeter
  • 0537'ye niye çocuk numarası dedin hocam ?
  • benim numaramda 0531 le basliyor ne gibi sakincasi var acaba abaza ergende degilim cok sukur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tevfikkavil

benim numaramda 0531 le basliyor ne gibi sakincasi var acaba abaza ergende degilim cok sukur

0531 bildiğimiz normal sayılardan birisi işte. Özel anlam yükleyenlere diyecek şey yok, şimdi bu kişiler ailesinin ya da arkadaşlarının yanında bunu telaffuz etmiyorlar mı? Tabu haline getirip, duyunca aklına başka şeyler getirenlerin bilinçaltı da aynı şekilde kalabalıktır diye düşünüyorum. Takıntısı olmayan her tür numarayı kullanır.

Verdiğiniz tepkide size hak veriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayata gülümse -- 31 Mayıs 2014; 2:54:43 >
  • Oooo buralarda neler olmuş, ben sadece gündemde neler söylendi numaralar hakkında onu belirttim, kendi düşüncem değildi yani.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.