Şimdi Ara

Numara taşımada 1 ay bekleme süresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar avea kamu üyesiyim 25 tl ye 300 dakika her yöne 3000 dakika avealılar diye aldık ama fatura 35 tl den az gelmiyor. bende önce vodafone faturasız a sonra numara taşıma ile yine avea fenercell 15 tl lik tarifye geçeyim dedim. yalnız burada avea ara bayideki kız artık vodafone a geçtikten sonra 1 ay bekleyeceksiniz sonra tekrar avealı olabilirsiniz dedi böyle bir şey var mı?

Birde ben avea fenercell 6-0 tarifesinde iken fatura 49 ise en fazla 51 tl gelirdi. Bu kamu neden sürekli 10 12 tl fazla geliyor normalden.

Cevaplarsanız bugün işlemlerimi başlatacağım, teşekkürler.

Birde öğrenci kız arkadaşım onun hattını faturalı yapabilmek için otomatik ödeme talimatı falan mı vermeliyim? Çünkü onun adına bir elektrik su faturası yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: siriusblack2051

Arkadaşlar avea kamu üyesiyim 25 tl ye 300 dakika her yöne 3000 dakika avealılar diye aldık ama fatura 35 tl den az gelmiyor. bende önce vodafone faturasız a sonra numara taşıma ile yine avea fenercell 15 tl lik tarifye geçeyim dedim. yalnız burada avea ara bayideki kız artık vodafone a geçtikten sonra 1 ay bekleyeceksiniz sonra tekrar avealı olabilirsiniz dedi böyle bir şey var mı?

Birde ben avea fenercell 6-0 tarifesinde iken fatura 49 ise en fazla 51 tl gelirdi. Bu kamu neden sürekli 10 12 tl fazla geliyor normalden.

Cevaplarsanız bugün işlemlerimi başlatacağım, teşekkürler.

Birde öğrenci kız arkadaşım onun hattını faturalı yapabilmek için otomatik ödeme talimatı falan mı vermeliyim? Çünkü onun adına bir elektrik su faturası yok.

1.Kız bilmiyor 1 ay bekleme filan yok,istediginiz zaman taşırsınız
    2.Vergi filan eklenince daha fazla geliyor fatura
    3.Hat kimin adına ise;üzerinde adres olan banka dekontu,ikametgah,kredi kartı extrası...vs olur,ödeme talimatı işe yaramaz diyebiliyorum.

• Tamam teşekkür ederim son bir soru sorayım kredi kartı extresi sadece maile geliyor iş bankasından bunun çıktısını alsak kabul olur mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: siriusblack2051

Tamam teşekkür ederim son bir soru sorayım kredi kartı extresi sadece maile geliyor iş bankasından bunun çıktısını alsak kabul olur mu acaba?

Evet olur.
  • Yanlış hatırlamıyorsam 2009'da numara taşınabilirliğine sınır gelmişti. Operatörlerde en az 1 ay kalmaları gerekiyordu. Pratikte uygulanıp uygulanmadığını bilmiyorum.
  • Merhaba bugun turkcell faturalidan faturasiza gectim.İstedigim zaman numara tasiyabilir miyim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: küçükjunior

Merhaba bugun turkcell faturalidan faturasiza gectim.İstedigim zaman numara tasiyabilir miyim?

Evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.