Şimdi Ara

taşınan numara : faturasızdan faturalıya geçişte 1 ay bekleme şartı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar vodafone hattımı önce avea faturasıza sonra da faturalıya geçirmeyi düşünüyordum. faturasızdan faturalıya geçiş için 1 ay bekleme gibi bir şart var mı?
    bu şart olmadan taşıyabilen oldu mu? varsa nasıl alt edebiliriz. yani müşteri temsilcileri bu şarta rağmen manuel olarak taşıma işini yapabilirler mi yoksa onları aşar mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: u.s.b.3

arkadaşlar vodafone hattımı önce avea faturasıza sonra da faturalıya geçirmeyi düşünüyordum. faturasızdan faturalıya geçiş için 1 ay bekleme gibi bir şart var mı?
    bu şart olmadan taşıyabilen oldu mu? varsa nasıl alt edebiliriz. yani müşteri temsilcileri bu şarta rağmen manuel olarak taşıma işini yapabilirler mi yoksa onları aşar mı?

mallesef 1 ay bekleme sarti var... Musteri hizmetleriyle falan halledemezsin... Beklemek zorundasin o sureyi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki şuan turkcelle tasısan, ardından geri avea faturalıya gecsen. 1 hafta surer ortalama..
  • geç kazan tarifesi gereği fatusasızdan faturalıya geçip 12 ay taahhüt vermem gerekiyor ki 20 tlye 500 dk 1000 sms ve sınırsız internet alayım.
    ancak 1 ay şartı varmış. şu an için idarelik 200 dk heryöne + 1 gb interneti 19 tlye aldım.
    bir ay sonra da faturalıya geçerim artık...
  • quote:

geç kazan tarifesi gereği fatusasızdan faturalıya geçip 12 ay taahhüt vermem gerekiyor ki 20 tlye 500 dk 1000 sms ve sınırsız internet alayım.
    ancak 1 ay şartı varmış. şu an için idarelik 200 dk heryöne + 1 gb interneti 19 tlye aldım.

Mesaj gelmeden geçilemeyeceğini sanıyordum.MH geçebilrisiniz dedi mi size?
  • quote:

geç kazan tarifesi gereği fatusasızdan faturalıya geçip 12 ay taahhüt vermem gerekiyor ki 20 tlye 500 dk 1000 sms ve sınırsız internet alayım.

aynı şeyi ben de yapacaktım müşteri hizmetleri ile de görüştüm ama kampanya biter mi bitmez mi kesin birşey söyleyemediler... bir de sonradan yok 90gün faturasızda kalman lazım, yok sms gelmedi yararlanamazsın derler diye güvenemedim geçmedim o yüzden...
  • o doksan gün muhabbeti hikaye bence. ayrıca kampanya siteden duyurulmuştu. adı da "faturasızlara özel faturalı s.e.ç. kampanyaları."
    kampanya gereği müşteri hizmetlerini arayıp yararlanmak isteyen herkes yararlanabilir ayrıca.
    tek sıkıntı 1 aylık süre. onu da bekleyeceğiz işte.

edit : duyuruda kampanyanın 7 ağustos 30 eylül arasında geçerli olduğu yazıyordu. elimde belge var. ve 90 gün, 6 ay vs şartı da yazılmamıştı.

ola ki bir ay sonunda kampanyadan yararlanmamam için bir engel ortaya koyarlar, elimdeki belgelerle (bunlar duyuru sayfasının kaydı, duyuru sayfasının detaylarını vs içeren ekran alıntısı) tüketici hakem heyetine başvururum. uğraşıp dursunlar sonra.

işin garip tarafı seneye bu zamanlar türkiye'de olma ihtimalim çok zayıf. ve uğraşmazsam sırf yurtdışına çıkınca 12 ay taahhüdü yerine getiremem diye yapamayabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi u.s.b.3 -- 16 Ağustos 2012; 18:30:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.