|
|

|
|
Eyvallah hocam. O zaman gelecek ay bimcell e geçip arkasından vodafone ye geçeyim. Umarım online fırsatlarda ki 35+2 Gb 49 Tl devam eder. Son 3 gün 6 saat falan diye geri sayımda idi az önce :D < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cgokhans -- 20 Eylül 2021; 16:29:27 > |
|
|
Vodafone'dan geçtiğiniz operatörden tekrar Vodafone'a dönüp yeni müşteri kampanyalarından yararlanabilmek için başka operatörde en az 30 gün kalmanız gerekiyor. Müşteri hizmetleri bana böyle söyledi. |
|
|
Dostlar merhaba. Vodafone luyum ama gelecek ay taahhütüm bitiyor. Şimdi 39 tl+Vergilere 10 gb kullanıyor idim. Ama yeni öneride 8+2 GB bana 47 tl+ vergiler şeklinde sunuyorlar. Türk telekom da taşıma yapsam 12 gb ı 44 e verecek adamlar. Ama vodafone nin çekimi evimde daha iyi. Açıkçası vodafone da devam etmek istiyorum. Sorum şu: Ben gelecek ay bimcell e geçip, ay sonuna doğru vodafone a geçiş yapmak istesem numara taşıma kampanyalarından faydalanabiliyor muyum? Yoksa en az 3 ay falan bimcell mi kullanmalıyım? *Eşim bimcell de ve İnternet rezalet. Hiç stabil değil. 1-10 mb arası gidip geliyor hız testinde. Bazen sayfa yenilenmiyor vs. Aynı sorun türktelekom da da olur korkusuyla geçiş yapma isteğim kalmadı açıkçası. Ama o sorunu kasıtlı olarak bimcell e yapıyorsa geçiş yapabilirim. Bu konuda bilgisi olan varsa paylaşırsa da sevinirim. |
|
eyvallah hocam. normalde türk telekomun alt yapısı olduğunu biliyorum ama dağ başı değil burası. türk telekoma konduramadım bu rezil interneti. acaba bimcellere yönelik kasıtlı olarak mı bu hızda veriyor diye içime kurt düştü açıkçası. ama madem öyle bir durum yok vodafone en temizi. Teşekkürler tekrar. |
|