Şimdi Ara

Numara Taşıdıktan Sonra Numara Değiştirilebilir Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
13.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 543(Vodafone)'lü numaramı turkcelle taşıdım şuan türkcell olarak kullanmaktayım. Bu numarayı aveaya taşıyıp komple değiştirebilme şansım var mı acaba? yani 543'ü atıyorum 555 yapabilme şansım var mı? Bunun için ne kadar ücret alınır? Ve hatta benim üzerime değil abimin üzerine bu hattı kendi üzerime alabilirmiyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: senged

543(Vodafone)'lü numaramı turkcelle taşıdım şuan türkcell olarak kullanmaktayım. Bu numarayı aveaya taşıyıp komple değiştirebilme şansım var mı acaba? yani 543'ü atıyorum 555 yapabilme şansım var mı? Bunun için ne kadar ücret alınır? Ve hatta benim üzerime değil abimin üzerine bu hattı kendi üzerime alabilirmiyim?

Hattı üzerinize alabilmeniz için ilk alındığı operatöre taşınması gerekiyor. Numara değiştirmeye gelince, bu işlemi Avea online işlemlerden yapabiliyorsunuz. 10 lira gibi bir ücreti var sanırım.
  • Aveada numara değiştirdiğimde tamamen değişiyo değil mi yani örneğin 555 avea kodu olabilir mi?
  • quote:

Aveada numara değiştirdiğimde tamamen değişiyo değil mi yani örneğin 555 avea kodu olabilir mi?

Zaten avea'da numara değiştirdiğinizde kendi ön koduyla başlayan numara verebilir. Şu an 553 ile başlayan numara veriyorlar.
  • Bide hat abimin üzerine. Şimdi ben bu hattı tekrar vodafone'a taşıyıp üzerime alsam herhangi bi ücret ödemem gerekiyor mu? Vodafone'a taşıdıktan sora Avea'ya taşımak için bi süre beklemem gerekiyo mu?
  • quote:

Bide hat abimin üzerine. Şimdi ben bu hattı tekrar vodafone'a taşıyıp üzerime alsam herhangi bi ücret ödemem gerekiyor mu? Vodafone'a taşıdıktan sora Avea'ya taşımak için bi süre beklemem gerekiyo mu?

Ekim ayına kadar üzerinize ücretsiz alma şansınız var. Bunun için öncelikle abiniz hattı vodafone'a geri taşıyacak. Daha sonra siz tek başınıza vodafone cep merkezine gidip, "açık hattımı btk kararı kapsamında üzerime almak istiyorum" diyeceksiniz. Hat sahibini kesinlikle söylemeyin, ücretli devir yapmaya çalışırlar. Numara taşıma olayına gelince, devir edilen hatları yeni abonelik diye gördükleri için 3 ay taşıma yapılamıyor.

Bu arada üzerinize hat alabilmeniz için kanunlar gereği 18 yaş sınırı vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 16 Mayıs 2013; 18:55:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

quote:

Bide hat abimin üzerine. Şimdi ben bu hattı tekrar vodafone'a taşıyıp üzerime alsam herhangi bi ücret ödemem gerekiyor mu? Vodafone'a taşıdıktan sora Avea'ya taşımak için bi süre beklemem gerekiyo mu?

Ekim ayına kadar üzerinize ücretsiz alma şansınız var. Bunun için öncelikle abiniz hattı vodafone'a geri taşıyacak. Daha sonra siz tek başınıza vodafone cep merkezine gidip, "açık hattımı btk kararı kapsamında üzerime almak istiyorum" diyeceksiniz. Hat sahibini kesinlikle söylemeyin, ücretli devir yapmaya çalışırlar. Numara taşıma olayına gelince, devir edilen hatları yeni abonelik diye gördükleri için 3 ay taşıma yapılamıyor.

Bu arada üzerinize hat alabilmeniz için kanunlar gereği 18 yaş sınırı vardır.

Çok teşekkür ederim cevaplar içi sağolun..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hattım turkcell hatıımı vodafone ye geçirecem numaramın başı 534 ile başlıyor vodafone ye geçtikten sonra numaramı değiştirebiliyormuyum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taluhan01 -- 27 Eylül 2016; 18:52:05 >
  • arkadaslar hattin ilk operatoru kimse, sahip oldugunuz bumaranin ORJİNAL operatoru kim ise , tekrar o operatore donus yapmadan numara degistirilemiyor. vodafone icin bundan eminim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • taluhan01 T kullanıcısına yanıt
    Vodafone kendi numaraları dışında değişim yapmıyor sanırım. Yani 507 yada 545 ile başlıyorsa değişim yapıyorlar. Garanti olsun turkcellde iken değiştirin. Avea da da 6 ay beklemrniz gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.