sonumuz inşallah hayır olur arkadaşLar birisi bunlara dur demeli ama herkes pasif..!
quote:
Orjinalden alıntı: bilimarsivi
sonumuz inşallah hayır olur arkadaşLar birisi bunlara dur demeli ama herkes pasif..!
bence o da savaşı başlatabilcek etkenlerden biri birine dur diycek o ona nükleer güç kullancak o da ona böyle dünya yok olmaya sürüklencek...
iran ve israil..ve iran yener öyle mi..iranın elindeki silahların yüzde 90 ı abd-israil yapımı.nereye yeniyor öyle iki nükleer tesis kurmakla savaşmı kazanılıyor.israil iranı haritadan siler.
quote:
Orjinalden alıntı: BaYDoGaN
istediğin kadar düşün elindeki silahlara sahip çıkamıyolar haberlerde nükleer silahlarının çalındığı haberi çıktı inşallah el-kaide çalımıştırdı patlatırlar new york u
El-kaide'yi silahlandırıp insanların başına bela eden kim?Amerika.
Ayrıca hiç hoş olmamış New York hakkındaki fikirleriniz.
Masum insanların can vermesi çok mu hoşunuza gidecek?
quote:
Orjinalden alıntı: KUNG-FU 61
quote:
istediğin kadar düşün elindeki silahlara sahip çıkamıyolar haberlerde nükleer silahlarının çalındığı haberi çıktı inşallah el-kaide çalımıştırdı patlatırlar new york u
yavaş yensin.. taş atan mahsum insanlara bile güçleri yetmiyor şerefsizlerin
quote:
Orjinalden alıntı: PHI
bizim nesil eminim görecektir nükleer savaşı hele günümüzde su problemi yaşanmaya başladığına göre
çok çok çok haklısın hocam
quote:
Orjinalden alıntı: KUNG-FU 61
quote:
peki ortadoğu daki masum insanların işkenceye mağruz kalması,katledilmesi,sömürülmesi güzel bir durum mu?
3. DÜnya savaşı kazma kürekle olucak demişti bizim hocamız oda başka biri demişte ordan bize demişti.İsmini hatırlamıyorum...
quote:
Orjinalden alıntı: E.Gunes
3. DÜnya savaşı kazma kürekle olucak demişti bizim hocamız oda başka biri demişte ordan bize demişti.İsmini hatırlamıyorum...
3.Dünya savaşını bilmiyorum ama 4. taş ve sopalarla yapılacak.
Albert Einstein
quote:
peki ortadoğu daki masum insanların işkenceye mağruz kalması,katledilmesi,sömürülmesi güzel bir durum mu?
Nükleer bomba atılırsa bunun etkisini tüm dünya görmez mi?
Dünya üzerinde yapılacak bir nükleer savaşın galibi yada malübu olamaz. Tek mağlup vardır oda "insanlık"
İsrail ' de Suriye ' de .. ismi lazım değil amerika'da ( baş harfini büyük yazmaya gerek bile duymadım ) aynı atmosferi soluyorken , yaşayabilecekleri başka bir dünya yokken, kendilerini düşünmeyi(!) bırakmalılar..
quote:
Orjinalden alıntı: Loop
Nükleer bomba atılırsa bunun etkisini tüm dünya görmez mi?
atıldığı yer ve etrafındaki büyük bir alan etki görür
Dünyadaki ve benim bildiğim halihazırda tüm galakside sadece 1 tek canlı tür vardır, yiyeceğinden fazlasını öldüren, başkasının malına göz diken o da ne yazıkki İNSAN.
Bizler çok kötü yaratıklarınız ne gelen kitaplar ne dinler ne de ilahi uğraşlar bizi beynimizi ve ruhumuzu rahatlatamaz.
İnsan bir diğer insandan üstün olmadığı sürece içinde hep bir boşluk olur,
İşte sonucunu hepimiz canlı canlı izliyoruz,
Düşünebiliyormusunuz insanlık tarihinin son 5.000. yılında sadece ve sadece "BAKIN BURASI ÇOK ÖNEMLİ " 285 yılı barış içinde geçmiştir.
İşte biz buyuz değişemeyiz, düzelemeyiz ,
ama yaşamak için her yolu mübah görür ve yaşarız ,
Eğer yeterli teknolojiye ulaşana kadar insan oğlunun başına bir iş gelmezse ( tahmini 100 yıl ) bu dünyanın ve bu evrenin sonunu ne yazıkki insanoğlu getirecektir.Aynı birgün oluştuğu nokta boyutuna geri dönecektir tüm evren sayemizde.
quote:
quote:
Albert Einstein
bu lafın anlamı nedir? anlayamadım
quote:
Orjinalden alıntı: Blade GTR
quote:
quote:
Albert Einstein
bu lafın anlamı nedir? anlayamadım
Dünyaya verilecek zarar yüzünden İlkel aletlere indirgenecek tüm savaş aygıtları. Öyle bir zaman gelecek ki nükleer bombalardan, kimyasal silahlardan tabanca, tüfek kalmayacak demek. Allaha şükür o günlerde yokuz...
quote:
Orjinalden alıntı: JAM3Z
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Drazy
1945 te atom bombasını patlatmış olan amerikanın şu an elindeki en etkili kitlesel silahı düşünmek bile istemiyorum
sivil insanlar ölmesin.. gidip bir askari üste patlatsınlar
hayret bisi asker insan diil mi sizin zihniyetinize
Mümkünse kişisel tartışmalarınızı özel ileti yapın.
Vış vış ne benim senden çektiğim. Alıntı manyağı ettin forumu.....
taklayagetirdinbeniomer
Omer OUT taklayagetirdinbeni IN
nükler savaşına .......... puhahahah
quote:
Orjinalden alıntı: PHI
bizim nesil eminim görecektir nükleer savaşı hele günümüzde su problemi yaşanmaya başladığına göre
Ki hatırlarım önceleri ilersinin temel probleminin su olacağı çok söylenirdi. Demek o ilerisi çok ilerisi değilmiş.