Bildirim
Nüfus Cüzdanı Taşımak Zorunlu mu? Ehliyet Yetmez mi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Sadece ehliyet yeterli. -
quote:
Orijinalden alıntı: Augias
Sadece ehliyet yeterli.
kesin mi hocam sonra polis çevirdiğinde sorun çıkarmasın -
Bir sorun çıkmaz rahat ol , emin olmasam yazmazdım. -
quote:
Orijinalden alıntı: Augias
Bir sorun çıkmaz rahat ol , emin olmasam yazmazdım.
eyvallah hocam teşekkürler -
önemli olan tc kimlik numarasını olan bi kart belge vs vs taşımak
ehlıyette de oldugu ıcın problem olmaz
ögrencı kartın varsa o da olur ama tc si olması lazım
gbt ye polısler sadece tc yı almak ııcn bakıyo o yuzden problem olmaz . -
Polislerde bi alet oluyor TC kimlik nonu oraya girince bütün bilgilern ve fotoğrafın felan gözüküyor pos makinası gibi bişey -
Nüfus cüzdanındakiyle aynı bilgiler ehliyette de olduğu için sorun olmaz ;)) Resmi kurumlar tarafından verilen her kimlik iş görüyor.. Son seçimlerde nüfus cüzdanında TC kimlik no olmayanlar ehliyetleriyle birlikte oylarını kullanabildiler ;))
Ben ehliyetimi yanında taşıyorum nüfus cüzdanımıda evde bırakıyorum, olaki ben evde yokken birine lazım olur diye, kargo falan gelirse diye. ;))
Ehliyetim henüz yokken cüzdanımda askeri kimlik kartımı taşır nüfus cüzdanımı yine evde dolaba bırakırdım, birgün evdeyim kargo geldi hemen cüzdanımdan askeri kimliği verdim, adam kabul etmedi, kütük bilgileri olmadığı için nüfus cüzdanını istedi :D -
Kimlik taşımayı zorunlu kılan yasayı bilen var mı ? Bulamadım da -
quote:
Orijinalden alıntı: fuckulteli
Nüfus cüzdanındakiyle aynı bilgiler ehliyette de olduğu için sorun olmaz ;)) Resmi kurumlar tarafından verilen her kimlik iş görüyor.. Son seçimlerde nüfus cüzdanında TC kimlik no olmayanlar ehliyetleriyle birlikte oylarını kullanabildiler ;))
Ben ehliyetimi yanında taşıyorum nüfus cüzdanımıda evde bırakıyorum, olaki ben evde yokken birine lazım olur diye, kargo falan gelirse diye. ;))
Ehliyetim henüz yokken cüzdanımda askeri kimlik kartımı taşır nüfus cüzdanımı yine evde dolaba bırakırdım, birgün evdeyim kargo geldi hemen cüzdanımdan askeri kimliği verdim, adam kabul etmedi, kütük bilgileri olmadığı için nüfus cüzdanını istedi :D
kargo senin kütüğüne ne yapıcak yahu
-
Cüzdanı kaybettiğimden beri ne ehliyeti yanımda taşıyorum nede nüfus cüzdanını. Bi öğrenci belgem var. Onuda üniye girerken kullanıyorum.
Tc yi ezbere bilmek yeterliymiş diye duydum. Onlar numarayı girip senden 1-2 bilgi isteyip doğrulatıyorlarmış. Vardır polis tanıdığı olan, böyle bişe varmı acaba sorabilirmi? -
şu nüfus cüzdanını küçültseler artık be.
hayvan gibi anasını satim cüzdana sığmıyor. -
benim ehliyet eski ve üzerinde tc kimlik no yok. sadece ehliyet taşısam olmaz mı? -
ben 25 yıldır ehliyet taşırım sorun olmuyor bu yeter -
quote:
Orijinalden alıntı: HakikiVisco
benim ehliyet eski ve üzerinde tc kimlik no yok. sadece ehliyet taşısam olmaz mı?
Önemli olan Tc kimlik no. -
Ehliyet taşıman yeterli olur.Bazen Kafa kağıdıda lazım oluyor.Noterde vs. -
GBT için sadece kimlik numarani bilsen yetiyor... Bende sadece ehliyetle her işlemimi yapiyorum bazi yerde TC kimlik nom gerekiyor onuda ezbere biliyorum... Sorun çikmiyor yane anlayacağiniz arkadaşlar... -
gbt için kimlik no yeter evet ama verdiğin numaranın sana ait olup olmadığını bilemeyecekleri için sorun çıkar diye düşünüyorum. -
Ben dün sordum şahsen polislere.Üzerinde Tc kimlik numarası yazan ehliyeti kabul ediyorlar. -
kimlik tasıma zorunlugu yok ama kısı kendını kanıtlamak zorunda.eger bır kolluk gorevlısı kımlık sordugu zaman ispat edemezse gozaltına bıle alınabılır.o yuzden en azından bır tc no tasımak gerekır.
Benzer içerikler
- puma mı adidas mı
- yeşil pasaport ne zaman biter
- sakal beyazlaması
- ustalık belgesi kiralama ücreti
- isırgan otu suyu saça kullananlar
- telegram indirim
- prompt mühendisliği nedir
- ets 2 türkiye haritası
- elektrikli bebek arabası
- en ilginç rekorlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X