Şimdi Ara

kimlik yerine ehliyet taşımak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tasıdığım kart falan fazla olduğundan normal cüzdan arkadan çok kötü görüntü oluşturuyor. Ben de bol kartlikli ufak bi cüzdan aldim. Ama buna da nüfus cüzdanı sigmiyor. Yanimda bir süredir sadece ehliyet taşıyorum. Sizce sıkıntı oluşturur mu? Polis falan kimlik kontrolü yaptığında gösterebilir miyim? Ya da kimliğin işe yarayip ehliyetin sıkıntı yaratacağı bir durum var mi? Mesela bayramda tatile gittik. Otel girişte kimlik fotokopisi alıyordu. Ben de ehliyet verdim ve bi sorun çıkmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• emniyet tarafından verilen belgeler resmi kimlik özelliği taşır. örneğin: ehliyet, pasaport gibi. ben ehliyet taşıyorum. polis sorarsa gösteriyorum. bazı kurumlarda da kimlik diye kullandığım olmuştur. sıkıntı olmaz
  • Aynı durumdan ben de muzdariptim.Kimliği yeniden pvc kaplattım ve attım çekmeceye.Ehliyet yeterli olur diye düşünüyorum.Bunca senedir soran da olmadı zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatkork -- 26 Ağustos 2013; 0:01:45 >
  • ehliyeti kimlik olarak her işleminizde kullanabilirsiniz.şahsen ben öyle yapıyorum.nüfus cüzdanı taşımak zor geliyor.ama taşımak zorunluymuş gibi birşey duymuştumda kimse umursamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spirited -- 26 Ağustos 2013; 0:32:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kimlik önemli
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.