Şimdi Ara

NTV'yi açın, Ultimate Survival'ın Türk versiyonu var. :) (Doğada Tek Başına) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: onlyone

quote:

Orijinalden alıntı: speedman

elinde bi mızrakla,balığa saldırdı
    balık sarhoş olmuş,eliyle eğildi yakaladı.bu iş böyle yapılır diyo.halbuki balıkta zerre zarar yok

sadece orasını izleme şansım oldu.

sanki hayatında hiç mızrakla balık avladın. belki öyle yapılıyo

Mızrağın arkasıyla vurmuştur.

• İki bölümü de izledim çok beğendim. Bear Gryslss'ından daha gerçekçi.
  • KAÇIRAN ARKADAŞLAR ÜZÜLMEYİN ;

http://video.ntvmsnbc.com/dogada-tek-basina-21-temmuz-2010.html

BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ. İLK BÖLÜMÜ İZLEMEYENLER İÇİN YAN TARAFTA ÖNCE 14 TEMMUZ BÖLÜMÜNÜ SONRA İSE 21 TEMMUZ BÖLÜMÜNÜ İZLEYIN.

YENI BÖLÜM 28 TEMMUZDA 21.oo DA
  • bunun yabancı versiyonunu geçen iş yerinde izliyorduk arada. O sırada da yemek yiyorduk. Adam su ihtiyacını karşılamak için tezeğin içindeki suyu içince kızların hepsi masayı terk etti

Yerli versiyonu niye yok demiştim o zaman, bizim ormanlarımız kaynaklarımız daha iyi, NTV güzel bir iş başarmış, helal olsuuun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B.S.S. -- 25 Temmuz 2010; 19:09:08 >
  • Lan adam ne kadar abartıyor yaa. İtici herif
  • Yok abi olmamış bence..Yada Ultimate Survival'dan sonra buna baktığım için böyle geliyor.Çok yapmacık geldi bana.
  • Fena değil daha iyisi olabilir.Mesela Türkiyede çekilmeyebilir.
  • Az önce tekrarını izlledim, adam su içmek saçma şeyler yaptı.. Akan suyun önüne yosun koydu filtre olsun diye ancak içene kömür tanesi koymasının amacı neydi? Arı soktu toprakla idrarını karıştırarak hamur yapıp şişen yere bastırdı.. Lan idrarını yaparkende arkasında kamera hâlâ kayıt yapıyor.. Çok saçmaydı bu bölüm
  • Türk versiyonunu izleme fırsatım olmadı, fakat orjinalini gayet keyifle izliyordum eskiden. Denk gelirsem bizimkisinide izlerim. Hoşuma gidiyo böyle programlar.
  • Bunda kamera ekibi var sanırım, Sky Turk'te çıkıyor gene aynı adam (öyle olması lazım), onda el kamerası vardı, koyuyordu kenara anlatıyordu. O program çok hoşuma gidiyordu fakat kalktı.
  • Ayı Grylls varken 5 para etmez ne yazık ki.
  • bildiğin çakma la bu:)))))
  • -----Bear Grylls----- tek geçerim

http://www.beargrylls.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blacksilicon -- 5 Ağustos 2010; 11:03:58 >
  • 4. bölümü bitti şimdi güzeldi yine :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RISC64 -- 11 Ağustos 2010; 21:45:19 >
  • Çekirgeyi götürdüğü andaki surat ifadesi müthişti ya ya. Aklıma Ustad Şener Şen geldi; arladaşlar bu bilmem ne otu çinde A B C D E F G vitaminleri var (otu yer ve surat değişir, sonra tükürür), adamda çekirgeyi yedi ama sonra
  • hangi günler ve saat kaçta?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.