Şimdi Ara

NPC THİEFLİK HAKKINDA!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar npc thief olmak istiyiorum ne yapmalıyım?1 star item taşıyom dalıyo thiefler hasta ediyolar yaa 25 lvl e kadar biraz dayanabiliyom ama sonrası hemen öldürüyo be nde npc thief olcam ne yapmalıyım?ben dalamıyom onlar dalıyo 1 stara yaa :(( ühühü

• quote:

Orjinalden alıntı: Dysentery

arkadaşlar npc thief olmak istiyiorum ne yapmalıyım?1 star item taşıyom dalıyo thiefler hasta ediyolar yaa 25 lvl e kadar biraz dayanabiliyom ama sonrası hemen öldürüyo be nde npc thief olcam ne yapmalıyım?ben dalamıyom onlar dalıyo 1 stara yaa :(( ühühü

Serverın içine gir

• kardeş orda sadece bir seçeneğin var npc kırmızıysa KAÇÇ
  • yaa kardeşim sorduğum soruyla ne alakası var bunun yaa...cvp verin yeter nasıl npc thief olcam

biz de biliyoz thief kırmızıysa kaççamızı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuestionMark -- 16 Temmuz 2006; 20:40:51 >
  • NPC Thief Nasıl olcaksın adı üstünde NPC. Yani Player değil. Onlar Serwerın sana otomatik olarak gönderdiği thiefler.Sen NPC olamassın.
  • E peki ben 1 star taşırken bana nasıl dalıyolar yaa yanımda protectorle geziyorum adam ölüyo ress pls diyo bekle diyo resmen insan bu isimleri de karizma karizma isimler falan bu ne yaa ben neden dalamıyom 1 yıldız adamlara onlar dalıyo

Kullandığınız kelimelere dikkat ediniz -musAKka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuestionMark -- 16 Temmuz 2006; 20:52:45 >
  • Kardeş sana Gerçek Thief dalmıodur. ANCAK pK olup dalabilir. Sen 1 yıldız taşırken Serwer sana sahte yani bilgisayar tarafından kontrol edilen Thiefler gönderio. Bunlar sana dalıo. Diğer oyuncu thiefler belli olur zaten. Guild ismi yazar yanında mor sembol wardır ismi farklıdır vs. vs. Eğer sana gerçek thief dalıosa 1 yıldız taşımıosundur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jangan Fortrest War Para Alımı
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • off off pk olmak istiyom ben de o zaman :D sağol kanki off 100k kaybettim yaa
  • NPC=NON PLAYER CHARACTER
  • bende herbalist olmak istiomm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özzer -- 17 Temmuz 2006; 12:07:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: strd

bende herbalist olmak istiomm.

vallahi köşeyi dönersin o zmn,sadece ben günde 400-500k lık pot alıom,gerisii sen hesapla
  • quote:

Orjinalden alıntı: strd

bende herbalist olmak istiomm.

• quote:

arkadaşlar npc thief olmak istiyiorum ne yapmalıyım?1 star item taşıyom dalıyo thiefler hasta ediyolar yaa 25 lvl e kadar biraz dayanabiliyom ama sonrası hemen öldürüyo be nde npc thief olcam ne yapmalıyım?ben dalamıyom onlar dalıyo 1 stara yaa :(( ühühü

• quote:

off off pk olmak istiyom ben de o zaman :D sağol kanki off 100k kaybettim yaa

ooooo 100k kaybettiysen sen senin yıldız sayısı bir den baya bi fazladır ozaman....dalan dalabilir yani
  • Yaw bende grecee de 1 star tasıodum bi thief geldi power kullandı.Yani azdıDewemi öldürdü. Mallarımı çaldı.Herkeze anlattım yok sen 2 star götürmüssün dediler.Ne alakaa ya hatta bana dalarken baktım yanlıslıkla 2 starmı almısım dedim.Baktım 1 star
  • ya ben thiefken 2 kişinin peşine tekıldım adamların birine saldırabiliyodum indirdim adamı adamada neden 2 yıldız mal taşıyosun die sordum adam hayır ben 1 yıldız taşıyodum dedi bende yerdeki malları topladım harbidende 1 yıldızlık malmış böle bşile karşılaşan varmı??
  • hehe
  • valla olsa hiç fena olmazdı... nasılsa npc'yiz küfür eden yookkk bela okuyan yok... geldi garib işini yapsın ölsün gitsin diye bakıyo tüccarlar

Kırmızı npc thief olmak isterdim valla

• Gereksiz yere uzadığından konuyu kilitliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.