Şimdi Ara

firelands questleri hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 gün önce ilk firelands questlerinde 2 tane quest vardı 150 tane mark of tree istiyordu toplam 300 tane onların hepsini topladım verdim questleri şimdi de benden 375 tane mark of world tree istiyor vendorlara bakıyorum gereksiz 365 ilevel itemler bunlar arasında şu questi tamamlayın öyle gelin diyen itemler var.Değer mi bu 365 ilevelli itemler için yaklaşık 15 gün daily yapmaya?neden böyle yapıyor blizz hani eskiden anladık oyun zordu çok zaman harcıyordu oyuncular şimdi öyle bişey olamaz yani yıl 2011 insanlar hızlı yaşamayı seviyor benim düşünceme göre.

Kobo aura one h20 ve kindle paperwhite 3 kullanıcısı
  • sanırım çeşitli itemler var görünmeyen npc ler açılıyor mark görevlerini tamamlayınca.emin değilim sallıyor da olabilirim
  • İlk 150 veriyorsun yeni daily ler açılıyor. Sonra bi 150 daha veriyorsun yine yeni daily le açılıyor. Ondan sonra 3 farklı vendor u aktif etmek için her birine 125 tane teslim ediyorsun tabi her tamamladığın vendor dan sonra 1 er 2 şer yeni daily ler açılmaya devam ediyor yani bi yerden sonra mark hemen birikiyor. 4.2 çıktığı haftalarda silah recipe larını toplayanlar iyi para yaptı raid yapamayanlar 365 lere yöneldi ama şu an hiç biri para etmiyor. Ben mount - pet ve achi ler için kasıp bitirdim

Kobo aura one h20 ve kindle paperwhite 3 kullanıcısı
  • Başlarda günde 8-15 mark arası tam rakamı hatırlamıyorum toplayabilirsin. Sonra molten front a geçip burdaki 125 isteyen vendor ları açtıkça yeni daily ler açılıyor ve günde 25 belkide biraz daha fazla mark toplayabiliyosun. Herhalde ortalama 3-4 haftada hepsini bitirirsin.

ben tüm markları topladım 3 npc yi de açtırdım itemlarımı aldım.

şuanda hala daily ler açık, yani gitsem yapsam hiç bi kazancım olmadan mark toplamaya devam ederim.

böyle ucu açık bi durum.

blizz kafa karıştırıyo, acaba tekrar mark isteyen bi npc filan gelir mi? ya gelirse? mark toplamaya devam mı?

Orijinalden alıntı: mcardle

o değil de daha büyük bi problem var.

şuanda hala daily ler açık, yani gitsem yapsam hiç bi kazancım olmadan mark toplamaya devam ederim.

böyle ucu açık bi durum.

blizz kafa karıştırıyo, acaba tekrar mark isteyen bi npc filan gelir mi? ya gelirse? mark toplamaya devam mı?

Blizzard'ın kafa dağıttığı yok.
    Argent dailyleri gibi bunlarda mount ve title aldıktan sonra bitmiş oluyorlar.
    TBC Hakkında
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 4.3 de gelir bence.

Orijinalden alıntı: Z.K

quote:

Orijinalden alıntı: mcardle

o değil de daha büyük bi problem var.

böyle ucu açık bi durum.

Blizzard'ın kafa dağıttığı yok.
    Argent dailyleri gibi bunlarda mount ve title aldıktan sonra bitmiş oluyorlar.

kafada bitmiş olabilir dailylerde, ya ilerde bi npc daha gelir verin marklarınızı derse?

bi açıklama yada benzer bi durum olmuş mu daha önceden?

• Bazı eski marklar için npcler duruyor, horde factionlara reputation veren badgeler için npcler durdu bir ara bayağı sonra markları honor'a çevirdiler otomatik, TBC de marklar golda çevrilmişti... şimdi marklar ile malfuronun bulunduğu ağaç kovuğunda (!) bir troll npc var mark karşılığı factionlara reputation veren badgeleri veriyor... ayrıca 30 badge karşılığı bir çanta veriyor içinden düşük ihtimalde pet çıkıyormuş... ben bir kere aldım levle 84 green item çıktı de ettim gitti daha da uğraşmadım :)
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.