Şimdi Ara

November Rain, Dünyanın En Güzel Şarkısı Ancak;

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
1.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Klibinde bir o kadar da anlam veremediğim saçmalıklarla dolu şarkı.

Klip:

Anlam veremediğim dakikalar:
    3:04 Slash'ın cebinde olması gereken yüzük neden o adamın parmağında?
    3:55 Slash o kadar büyük bi yapıttan çıktı ama dışarı çıktığında orası küçücük bir kiliseye dönüştü?
    4:09 Slash nasıl oluyor da amfisiz solo atabiliyor? İnsan bi jack girişine kablo falan takar askılığa bağlar wifi li amfi yaratmak adına. (Wİ Fİ?)
    6:47 O çiçek neden düştü?
    6:49 N'oldu da o adam masaya düştü?
    6:57 Adam yağmur yağdı diye pastanın üzerine mi uçtu?
    7:05 Kadın neden öldü? Yağmur yağdı diye mi?

SON OLARAK EN ÖNEMLİ VE EN SAÇMA OLAN SAHNEYE GELDİK
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

Bu insanlar neden en başta adamın ilaç içtiğini unutup, klibin sonunu izlemeden yukarıdaki yorumları yapıyorlar?

• En güzel parçası değil.

Forumu silin.
  • Paradice City olacaktı.
  • bu şarkı slash'in ilk solosu ve outro'su dışında felaket derecede abartılıyor.
  • Overrated olduğuna nanıyorum ben.
  • En güzel şarkısı değil, konu kilit+üye ban.
  • Bir Estranged değil bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    eminemin en iyi şarkısı
    4 hafta önce açıldı
    DMX'in güzel bir şarkısı
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çoğu kişi olumsuz konuşmuş ama benim için guns n roses ın en güzel parçası. hatta gelmiş geçmiş en iyi şarkılardan bence. normalde benim için şarkının dinledikçe değeri azalır ama bu şarkıyı 2-3 ay boyunca her gün dinleyip anca sindirebilmiştim şarkıyı. hala da arada açar dinlerim özellikle yatmadan önce çok iyi gidiyor bu arada klip için de bir çift lafım var. şarkıyı klibi izlemeden onlarca kez dinledim şarkıyı hatta şarkıyı dinlerken kafamda klibi canlanan tek şarkıydı. klibe bakayım dediğimde de tam bir fiyasko olmuştu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tantum.35 -- 26 Temmuz 2013; 5:04:33 >
  • Dünyanın olmasa bile guns n roses'ın en iyi parçası bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pridedawson -- 26 Temmuz 2013; 5:35:48 >
  • 1.09daki kızın kaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim için de dünyanın en güzel şarkısıdır.
    Canlı versiyonlarında backvocal yapan kadınlara bitiyorum özellikle.

Fmaj7 - Dm9 - C - Csus4 - C

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pachelbel's Canon -- 26 Temmuz 2013; 14:32:52 >
  • Sweet Child O' Mine varken...
  • Konusu açılmışken biraz paylaşım yapayım.

• November Rain'in bir konserde ilk kez canlı çalınışı, çok farklı dinlemenizi tavsiye ederim, Indiana 91:http://www.youtube.com/watch?v=_9TKyPA1g3s
    Axl kısaca "Bunu ilk defa deneyeceğiz. Kaydı dinlediyseniz içine bi sürü semfoni vesaire ekledim. Sözleri hatırlayabilirsem şanslıyız." dedi.

• Axl Rose was working on this as early as 1983. Former L.A. Guns guitarist Tracii Guns said: "When we were doing that EP for L.A. Guns, like in 1983, he was playing 'November Rain' on piano. Way back then. It was the only thing Axl knew how to play, but it was his. He'd go: 'Someday this song is gonna be really cool.' And I'd go: 'It's cool now. But it's not done, you know.' And like anytime we'd be at a hotel or anywhere there'd be a piano, he'd just kinda play that music. And I'd go: 'When are you gonna finish that already, you know?' And he'd go: 'I don't know what to do with it.'
    İngilizce bilmeyenler için: Axl bu şarkının bestesini çok önceden yapmaya başlamış. 83 yılında çaldığı grupla otellere falan gittiğinde piyano başına geçip November Rain'i tıngırdatıyormuş. Piyanoda çalabildiği tek şey buymuş, ama ona aitmiş sonuçta. Axl arkadaşına bir gün bunun "baya sağlam bir şarkı" olacağını söylemiş. Arkadaşı da "şimdi de sağlam, ama daha bitmemiş" demiş.

• Axl bunu Paris konserlerinden birinde çalarken "This is a song about unrequited love." diyerek başlıyor. "Karşılıksız aşk hakkında bir şarkı" diyelim kabaca.

• GNR üyelerinin Don't Cry / November Rain / Estranged şarkılarının yazıldıkları sırayla bir üçleme(trilogy) olduğunu söylemişlikleri var.

• Ve şarkının en saf hali, 86-87 senesinde, sadece Vokal & Piyano, gitar soloları vs daha eklenmemişken. Azcık kalbi olan insan sevmeli bu şarkıyı bence:http://www.youtube.com/watch?v=nogunTwtkwk

• Bir de hiç bilmeyenler için en popüler kaydını koyalım. İlk 3 dakikanın şarkıyla alakası yok, Axl solo piyano takılıyor.http://www.youtube.com/watch?v=J314VGG8KnI
    Ekşici bir arkadaş TR altyazı eklemiş buna istiyorsanız bakın, ama 3 dakikalık piyano solo yokhttp://www.youtube.com/watch?v=4BX_JYt6DvM

• Şöyle gereksiz bir bilgi de vereyim: Slash 92 Oklahoma konserinde solo atarken kafasını çok sallıyor kaptırıp. Kolyesi saçlarına takılıyor. O acıyla gitarı çalamıyor adamcağız. Orda bi sıvıyor şarkı. (6:30)http://www.youtube.com/watch?v=yWDQVliZY1E (http://youtu.be/yWDQVliZY1E?t=6m30s)

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pachelbel's Canon -- 26 Temmuz 2013; 15:14:38 >

• Dünyanın en iyi şarkısı Around the World idir, klibi ve sözleri de dünyanın en anlamsız ikilisidir. Hadi bakalım.
    Deal with it.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Within

Dünyanın en iyi şarkısı Around the World idir, klibi ve sözleri de dünyanın en anlamsız ikilisidir. Hadi bakalım.
    Deal with it.

Hocam bu rock veya metal değil ki dünyanın en güzel şarkısı demişsin ama

• quote:

Orijinalden alıntı: Masamune

quote:

Dünyanın en iyi şarkısı Around the World idir, klibi ve sözleri de dünyanın en anlamsız ikilisidir. Hadi bakalım.
    Deal with it.

Dünyanın en güzel parçası olması için rock mu olması gerek?
  • quote:

quote:

quote:

Deal with it.

Evet acaba yanlışlıkla mı yazdın diye düşünüyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

Deal with it.

Olmuyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Deal with it.

Olmuyor.

• quote:

quote:

quote:

Deal with it.

hayir , icinde muzik olmasi gerekir. poplar ve raplardaki duptıs duptıslar gibi olmamasi gerekir. bu tanimada en cok rock uyuyor tabi baska turlerde var.

bu arada gelmis gecmis en iyi şarki ''stairway to heaven'' dir

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.