Şimdi Ara

Novagra Geciktirici ve Erksiyon Hapı Hakında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
13.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Novagra, T.C Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı tarafından onaylanmış bir cinsel üründür. Amacı, cinsel yaşamda ki temel sorunlarınızı gidermenizi sağlamak ve bu doğrultuda cinsel performansınızı çok daha üst bir seviyeye çekmektir. Bunu da tamamen doğal olan, bitkisel formülü ile sağlamaktadır.
    Malum, özellikle erken boşalma sorunu başta olmak üzere, bir çok temel cinsel sorun; eğer erken dönemde çözüme kavuşmaz ise, ilişkinin tamamen bitmesine dahi neden olmaktadır. Novagra ise, bu konuda ilişkinizin daha fazla zedelenmemesi adına sizlere destek olur ve cinsel sorunları giderme konusunda yardım eder.
    Sizlerde, gerçekten sağlıklı bir cinsel yaşam sürmek ve ereksiyon ya da erken boşalma gibi sorunlardan artık uzak kalmak istiyorsanız, sitemizden Novagra sipariş edebilirsiniz.
    Her üründe olduğu gibi, Novagra ürününde ürün içeriği bilgilerine sahip olmanız gerekmektedir. Malum, sağlığınız açısından kullandığınız ürünün içerisinde ne olduğunu bilmek en doğal hakkınızdır. Dilerseniz, Novagra ürününün içeriğinde yer alan unsurları maddeler halinde ele alalım;
    Novagra içeriği
    Tribulus Terrestris
    Demir Dikeni, Capsella Bursa
    Pastoris
    Çoban Çantası, Glycymhiza Glabra
    Meyan, Trigonella Foenum
    Graecum
    Çemen Otu
    NOT:
    Bu ürünler ilaç yada reçete yerine geçmez hastalıkalarda kullanılmaz. Hastalıkları tedavi etmek, 1219 sayılı Tababet Kanunu’na göre sadece hekimlerimizin görevidir. Bu sitemizdeki ürünlerimiz tedavi amaçlı değil sağlıklı yaşama takviye amacı ile satışa sunulmaktadır.
    Tedavi veya doktor tedavisi yerine geçmez. Kürlerde ve metinler içerisinde geçen bitkilerin kullanımından önce
    adı geçen bitkilere alerjiniz olup olmadığını kontrol ettirdikten sonra kullanmanız tavsiye edilir. Çocukların ulaşamayacağı yerlerde bulundurunuz. Serin yada oda sıcaklığının bulunduğu bölgelerde muhafaza ediniz.

Şimdi Gerçekten yukarda yazdıklarım heryerde yazıyor sizde bunları okumuşsunuzdur sadece şunu söyleyim ben bu ürünlerden satan bir müşterimin sitesini yaptım gerçekten bir tane meraktan kullandım etkili güzel bi yan etkisini de görmedim tavsiye ederim
    İhtiyacı olan novagra satışı alabilir.Sormak istediğiniz birşey olursa yazın adamlar cvp veriyor sıkıntı yaşamazsınız.

Tribulus Terrestris = Demir Dikeni
    Capsella Bursa Pastoris = Çoban Çantası
    Glycymhiza Glabra = Meyan
    Trigonella Foenum Graecum = Çemen Otu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yokolucu -- 9 Kasım 2016; 16:49:3 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vitamin Hapları ile ilgili ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.