Şimdi Ara

Vitamin Hapları ile ilgili ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaşlar . vitamin hapı kullanmaya başladım 1 aydır , çok da faydasını gördüm . Kullandığım Supradyn all day .

Fakat az önce öğrendim ki bu vitaminin içinde Titanyum Dioksit denilen zararlı bir madde varmış. Onun yerine Nutriway düşünüyorum , aşağıda Nutriway'in içeriği var , bunların arasında Titanyum Diosit farklı bir isimle yazılmış olabilir mi acaba ?

DİKALSİYUM FOSFAT, TRİKALSİYUM FOSFAT, MAGNEZYUM OKSİT, STABİLİZÖRLER: MİKRO KRİSTALİN SELÜLOZ, SODYUM KARBOKSİ METİL SELÜLOZ, HİDROKSİPROPİL, METİL SELÜLOZ, C VİTAMİNİ (ASKORBİK ASİT OLARAK) DEMİR FUMARAT, BİTKİ ÖZLERİ % 3 (ALFALFA ÖZÜTÜ, SU YOSUNU TOZU, ASEROL (ACEROLA KİRAZI) ÖZÜ, DEHİDRE ISPANAK, MAYDANOZ ÖZÜ, HAVUÇ PULPU TOZU, SUTERESİ ÖZÜ), NİYASİN (NİKOTİNAMİD OLARAK), TOPAKLANMAYI ÖNLEYİCİLER (YAĞ ASİTLERİNİN MAGNEZYUM TUZLARI), SİLİKON DİOKSİT ÇİNKO OKSİT, E VİTAMİNİ (D-ALFA TOKOFERİL OLARAK), SUKSİNAT (SOYADAN), PANTOTENİK ASİT (KALSİYUM PANTOTENAT OLARAK), MANGANEZ GLUKONAT, BAKIR GLUKONAT, MAYA, B6VİTAMİNİ, (PRİDOKSİN HİDROKLORÜR OLARAK), RİBOFLAVİN, B1VİTAMİNİ (TİAMİN MONO NİTRAT OLARAK), A VİTAMİNİ (RETİNİL ASETAT OLARAK), NEM VERİCİ (GLİSEROL), ELEKTROLİTİK DEMİR, MALTODEKSTRİN, ANTİOKSİDAN (TOKOFERİLCE ZENGİN ÖZ), POTASYUM İYODÜR, PARLATICI (CARNAUBA MUMU), FOLİK ASİT, B12
    VİTAMİNİ, D VİTAMİNİ (ERGOKALSİFEROL OLARAK).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark-Child -- 27 Temmuz 2018; 20:38:19 >

• Hocam hepsi yalan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: troldoktor

dostum titanyum dıoksıt dedıgın madde paketlenmiş biçimde aldığın her türlü üründe bulunur.en basitinden aldıgın bonıbonların dıısndakı reklendırme maddesınde tıtanyum dıoksıt bulunur
    Haklısın ,tıtanyum dıoksıt bu kadar zararlı ise neden ürünlere eklenmesine izin veriliyor?
    alkol ile dideral
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.