Şimdi Ara

novabilgisayarın mail order sistemi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar buraya acmakla topic kirligi yapıyorum ama cooook cok acil cunku siparişi onayladım novabilgisayar dan galaxy 8600gt aldım fakat odeme için kredi kart numaramı faxlamam gerekiyormuş.bana cok sacma ve guvensiz geldi.daha once bu sekilde alışveriş yapan warmı?guvenilebilirmi??yoksa baska bir sitemi onerirsiniz galaxy 8600gt almak istiyorum nerede bulurum baska???

• mail order yapacaksa her ay taksit tutarını çekecek olabilir o yüzden istemiştir. www.gigatek.com.tr adresine bak fiyatlarda uygun baya
  • Ben dfs bilgisayardan mail order ile alışveriş yapmıştım ama ankarada olduğum için bilgileri karttan kağıda ben yazdım,ama bi sorun olacağını zannetmem,zira novadan çok alışveriş yaptım ve hiç sorun yaşamadım.
  • giga da taksit yapamıyorum kartıma ve galaxy de yok gigada xfx 8600gt de yok 8600 serisi bi kart almaya karar verdim ama bulamıyoruumm...!!
  • nova herzamanmı mail order la calısıyor.sende bu sekildemi yaptn??
  • mail order: internet üzerinden genelde ithalatcı firmalarının sanal post sistemini kullanarak daha dusuk kredi kartı komisyonu alarak yapılan alış-veriştir normalde sakıncası yoktur lakin eger mail order formun baskasının eline düşerse vay haline ama mail orderda imza asıl kabül edildigi için beklenmedik bir ödeme vs.. geldigi zaman bankaya doğrudan itiraz edebilirsin

sonuc olarak zaten bazı firmalar bazı ürünleri bu kadar ucuz veriyorsa sıfır komisyon veya dusuk komisyon dan faydalanarak yapıorlar bunu buda işin çelişkisel diger tarafı yani tamamen sana kalmış bişey nocadaki sezgin beyi tanımıyorum fazla ama sorun olacagını sanmam ama DFS deki dede sezgin beyi ii yanıyorum iş yapmak için gelnmiş esnaf dır kendisi sorun olmaz bende 1 sene önce kredi kartımdan mail order formu düzenlemiştim

• quote:

Orjinalden alıntı: tibuk

mail order: internet üzerinden genelde ithalatcı firmalarının sanal post sistemini kullanarak daha dusuk kredi kartı komisyonu alarak yapılan alış-veriştir normalde sakıncası yoktur lakin eger mail order formun baskasının eline düşerse vay haline ama mail orderda imza asıl kabül edildigi için beklenmedik bir ödeme vs.. geldigi zaman bankaya doğrudan itiraz edebilirsin

sonuc olarak zaten bazı firmalar bazı ürünleri bu kadar ucuz veriyorsa sıfır komisyon veya dusuk komisyon dan faydalanarak yapıorlar bunu buda işin çelişkisel diger tarafı yani tamamen sana kalmış bişey nocadaki sezgin beyi tanımıyorum fazla ama sorun olacagını sanmam ama DFS deki dede sezgin beyi ii yanıyorum iş yapmak için gelnmiş esnaf dır kendisi sorun olmaz bende 1 sene önce kredi kartımdan mail order formu düzenlemiştim

Mail order sakıncalı deil.Inventus'dan alışveriş yaparken kullanmıştım.Rahatlıkla kullanabilirsin.

Artı olarak Nova Bilgisayar'dan bizzat sezgin beyle görüşecek SPARKLE 8800GTS aldım.Güven sorunun olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mordeaur -- 9 Temmuz 2007; 22:20:12 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Alışveriş sonrası Kredi kartını mail order a kapat olsun bitsin, sadece kullanacağın zaman açtır. Yolda kaybetsen başına daha kötü şeyler gelebilir ben bu yüzden bütün kartlarımı mail order ve int. alışverişine kapalı tutarım. Sadece kullanıcam zaman açtırırım.
    Ayrıca nova ya güvenebilirsin.
  • alıs verişten sonra mail ordera kapattırmak gercekten mantıklı bir cozum tuttum bunu
  • Arkadaşlar Mail order sistemiyle ilgili size şunu açıklayayım . Herkesin bilgisi olsun.

Biliyosunuz mail order formu dolduruken ne kadar çekileceği yazar. Bu tutarı düzgün doldurup yazı ile de yazarsanız hiçbir sorun çıkmaz.Çünkü daha sonra internetten veya başka biryerden daha fazla bir miktar çekim yapılmışsa ve kart sahibi şikayet etmişse firmadan bunun ispatı isteniyor.Firmanın elinde o miktarda bir çekim için izin yoksa firma tarafından ödeme direk iptal ediliyor.Ya da banka sigortası tarafından karşılanıyor.

Bir arkadaşımın yanında çalışan çocuk arkadaşımın kredi kartının bilgilerini çaldı ve internetten Counter Strike Source aldı.Arkadaşım 2 gün sonra farketti ve bankaya durumu bildirdi.Ertesi günü satış iptal oldu...

Eğer herşeye rağmen kuşku duyuyorsanız bu tip alışverişleriniz için bankanızdan Sanalkart talep edin.En kolay ve kısa çözüm.

• Bu yöntemde çok mantıklı.İnternet bankacılığı kullanıyorsanız yaklaşık 2 dk telefon bankacılığı ile yaklaşık 5 dk alır bunu yapmakta...

quote:

Orjinalden alıntı: XmysticX

Alışveriş sonrası Kredi kartını mail order a kapat olsun bitsin, sadece kullanacağın zaman açtır. Yolda kaybetsen başına daha kötü şeyler gelebilir ben bu yüzden bütün kartlarımı mail order ve int. alışverişine kapalı tutarım. Sadece kullanıcam zaman açtırırım.
    Ayrıca nova ya güvenebilirsin.
  • Bende hep öle yaparım.İnternetten alışverişte veya mail orderda alışveriş sonrası kartı kaparım.Ne olur ne olmaz diye ve olur biter
  • arkadaşlar dfsten bellek almak istiyorum yarın yolum kızılaydan geçerken direk gidip dükkandan alabilirmiyim yoksa illa kargo bekleyip bide masrafmı ödemem gerekiyor? bu saatte arayıp soramıyorumda dfse bilenler anlatırsa iyi olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Archelot

Arkadaşlar Mail order sistemiyle ilgili size şunu açıklayayım . Herkesin bilgisi olsun.

Biliyosunuz mail order formu dolduruken ne kadar çekileceği yazar. Bu tutarı düzgün doldurup yazı ile de yazarsanız hiçbir sorun çıkmaz.Çünkü daha sonra internetten veya başka biryerden daha fazla bir miktar çekim yapılmışsa ve kart sahibi şikayet etmişse firmadan bunun ispatı isteniyor.Firmanın elinde o miktarda bir çekim için izin yoksa firma tarafından ödeme direk iptal ediliyor.Ya da banka sigortası tarafından karşılanıyor.

Bir arkadaşımın yanında çalışan çocuk arkadaşımın kredi kartının bilgilerini çaldı ve internetten Counter Strike Source aldı.Arkadaşım 2 gün sonra farketti ve bankaya durumu bildirdi.Ertesi günü satış iptal oldu...

Eğer herşeye rağmen kuşku duyuyorsanız bu tip alışverişleriniz için bankanızdan Sanalkart talep edin.En kolay ve kısa çözüm.

sanırım inventus ta mail order ile çalışıyor alışveriş için kredi kartı ile kart sahibinin kimlik fotokopisini faxlanmasını istiyolar peki sanal kartla nasıl yapacaz bu işlemi ??

• quote:

Orjinalden alıntı: Mordeaur

quote:

Orjinalden alıntı: tibuk

mail order: internet üzerinden genelde ithalatcı firmalarının sanal post sistemini kullanarak daha dusuk kredi kartı komisyonu alarak yapılan alış-veriştir normalde sakıncası yoktur lakin eger mail order formun baskasının eline düşerse vay haline ama mail orderda imza asıl kabül edildigi için beklenmedik bir ödeme vs.. geldigi zaman bankaya doğrudan itiraz edebilirsin

Mail order sakıncalı deil.Inventus'dan alışveriş yaparken kullanmıştım.Rahatlıkla kullanabilirsin.

Artı olarak Nova Bilgisayar'dan bizzat sezgin beyle görüşecek SPARKLE 8800GTS aldım.Güven sorunun olmasın

• koskaca firmalar hala kredi kartı taksit olayına gecmiyorlar hep kaybediyorlar neler kaybettikleirni kendileri dusunsun artık biz ler kendimce mail order yöntemine guvenmem

nova-ile inventus bu konuda hala direniyor buyuk firma olmayı dusunmuyorlar ki öyle olsa yapmılarda idare etmek mi istiyorlar anlamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: milyondabir

koskaca firmalar hala kredi kartı taksit olayına gecmiyorlar hep kaybediyorlar neler kaybettikleirni kendileri dusunsun artık biz ler kendimce mail order yöntemine guvenmem

nova-ile inventus bu konuda hala direniyor buyuk firma olmayı dusunmuyorlar ki öyle olsa yapmılarda idare etmek mi istiyorlar anlamadım

inventustan 2 kere alışveriş yaptım , 2 sinde de 6 taksitle aldım ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: milyondabir

koskaca firmalar hala kredi kartı taksit olayına gecmiyorlar hep kaybediyorlar neler kaybettikleirni kendileri dusunsun artık biz ler kendimce mail order yöntemine guvenmem

aynen öyle.. Sistem toplarken inventustan bir şeyler alacaktım ama bu olay yüzünden gigatekten aldım..
  • valla hakısın bende aynı sekil novadan inventustan alacaklarım vardı o an hangisi kredi kartına taksit yapıyors ahangisi isime geldiyse onunla yaptım

gigatek suan bir banka daha ekledi calıştıgı bankalara bunlar hala mail örderden bahsediyor

gigatek bunlar böyle oldugu icin hızlı alıp gidiyor kim tutabilir ki artik firmalar böyle olduktan sonra

vatanda kart geciyor ama kart finansı olmayana haksızlık oluyor diger kartlara mesela.

rakebet etmek istiyorlarsa olarda kazanmak isim yapmak buyumek istiyorlarsa gerekenni yapmaları lazım bu en basiti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.