Şimdi Ara

Nova Bilgisayardaki Sapphire x1950xt...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar nova bilgisayardan dün itibariyle sapphire x1950xt aldım..Yapmış olduğum testlerin sonuçları aşağıda yer almaktadır..Ss alamadım kusura bakmayın...

Sistemim:
    C2d 6600 2400@3000 , Ds3 , 512 x 2 Geil ultra (4*4*4*12 @ 830) , Sapphire x1950 xt , Asus 450 w psu , 226BW

3d mark 2005 12810
    3d mark 2006 6380

C . M Dirt 1680x1050 full detay 30 fps ile hiç takılmadan oynayabiliyorum...
    S.T.A.L.K.E.R 1680x1050 full detay 22-23 fps ile oynayabiliyorum...

Ekran kartını almanızı tavsiye ederim..Bu arada kart çok ısınıyor ama fan kontrolü ile sıcaklık problemini rahatça çözebiliyorsunuz...Ayrıca bu ekran kartı için asusun 450 w psunu aldım canavar gibi çalısıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -kanunadamı- -- 6 Temmuz 2007; 21:04:49 >

• bu arada eski kartım palit 7600 gs (560-1600) bu testlerde sırasıyla 5400,2200 puanlar almakta...Karşılaştırmayı siz yapın
  • Hayırlı olsun kardeş hayırlısıyla bende yarın siparişi verecem. Orta seviye Dx10'dan bize hayır yok (HD 2600XT GDDR 4'ü merak etmiyor değlilm ama neyse bekleyemem o kadar )
  • Bu karti alanlar ya da almayi düsünenler kesinlikle pisman olmayacaktir.

Hic bir Orta seviye Dx10 kart, bu kart selam vermeye dahi cüret edemez
  • S.T.A.L.K.E.R. nasıl oynadın o dx10 oyun deilmiydi?
  • Kartı ne kadar süre ile devamlı kullandın herhangi bir ters durumla karsılastın mı ? Bu arada guzel puanlar almıssın,hatırlı olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemcx

S.T.A.L.K.E.R. nasıl oynadın o dx10 oyun deilmiydi?

Hayir DX9.0
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    xfx 6950 ve MSI Afterburner...
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 24 saat kullanıyorum kartı test amaçlı...
  • kart çıkarsa da hemen cortlamaz zaten.benim sapphire 1950pro aldıktan 4 ay sonra fıttırmaya başladı.ama xt nin çark yapısı daha büyük ve diş kanalları daha kalın prodan.dolayısıyla soğutması daha iyi olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: d@LBy

kart çıkarsa da hemen cortlamaz zaten.benim sapphire 1950pro aldıktan 4 ay sonra fıttırmaya başladı.ama xt nin çark yapısı daha büyük ve diş kanalları daha kalın prodan.dolayısıyla soğutması daha iyi olur

Evet sogutuyor ama aynı sekilde ses yapıyor.

''maximilitan''
    Teşekkurler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhatiskodra

Kartı ne kadar süre ile devamlı kullandın herhangi bir ters durumla karsılastın mı ? Bu arada guzel puanlar almıssın,hatırlı olsun.

Evet gayet iyi neredeyse benim X1950XTX kadar.

Ben X2 6000+ ve X1950XTX ile 6591 Paun alabilimistim
  • quote:

Orjinalden alıntı: zzakall

quote:

Kartı ne kadar süre ile devamlı kullandın herhangi bir ters durumla karsılastın mı ? Bu arada guzel puanlar almıssın,hatırlı olsun.

Şimdi işlemciden dicem herkez -hadi canım lap aynı laf-diyecekler bu dandik c2d'ler cidden puana kartkı yapıyor.

• kart baya performanslı cıktı...
  • Hayırlı olsun dostum güle güle kullan.
  • son yaptığım 2006 3d mark test sonuçları
    1024x768 de
    Sm2.0 score 2574
    Hdr/Sm3.0 Score 3265
    Cpu score 2650
    Toplamda 7189

Sonuç sizce nasıl ?
  • tebrikler iyi puan çıkarmışsın kart oc oluyormu peki?
  • 2 tane alıp crossfire yapmak lazım hemen atladık gectik dx10 gecmeseydim dirkeman crossfire yi cakmıstım bu kartlarlan
  • kart iyi derece o.c oluyor fakat benim psu kaldırmıyor...450 watt asus psu..500 watt ve üstü olsaydı 8000 üstünde rahat puan alır...670 2000 yaptım artifac vermedi fakat bu değerlerde sentetik bencmark yaptığımda düşük scorlar aldım..Psu gücü yetmedi..Ayrıca bu değerlerde kart çok fazla ısınmamakta...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: zzakall

quote:

Şimdi işlemciden dicem herkez -hadi canım lap aynı laf-diyecekler bu dandik c2d'ler cidden puana kartkı yapıyor.

Dandikmi ?? nasıl böle emin olup söyleyebiliyorsun anlam veremedim :S

E4300 1.8@3.2 var çok sağlam.Neyse olur böle vakalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mordeaur -- 9 Temmuz 2007; 22:30:49 >

• Bu kart iyi güzelde çok psu istiyo yaa. bide ona ayrı masraf yapmak gerek
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.