Eski bjk li futbolcu pascal nouma , franSa ulusal meclisinde kabul edilen sozde ermeni soykirimini inkar etmeyi suc sayan yasaya tepki gosterdi.onceki aksam maslak refresh te duzenlemen bir davetekatilan nouma , cikista konuyla ilgili sorulara su yaniti verdi. " ben artik fransaya gitmek istemiyorum.2003 yilindan bu yana Turkiye'deyim.benim vatanim Turkiye.ayrica Turk vatandasi olarak Turk pasaportu almak icin basvuru yapacagim.alir almazda fransiz pasaportunu yirtip atacagim" dedi.
Kaynak : Hurriyet
eger haber dogruysa helal olsun noumaya.
Eger haber dogruysa diye bisey yok mutlaka dogrudur
Hiç samimi değil.
Evet bunu samimi olmadığını söyleyen kişiler, taraftarı oldukları takımın oyuncusu yapsa aynı şeyi söyleyebilir miydi? Kim samimi değil acaba? te allahım.
Helal olsun nouma.
Nouma efsanemiz olmaktan çıkmıştır, bu benim görüşüm tabii ki. Çok fazla tvlerde boy gösterdi, yarışmalar reklamlar davetler eğlenceler, e tabii Türkiyede kalsın adam neden ülkesine gidip ne iş yapcak ?
Hem Noumanın Senegal asıllı olduğunu belirtmekte yarar var.
oha
Adam Türkiye'de neyin prim yaptığını çok iyi anlamış. Veriyor odunu alttan millette coştukça coşuyor " en büyük Nouma " nidalarıyla. Tamam takımınızın ekol oyuncularından biri oldu ama çok büyüttünüz, bana fazlasıyla samimiyetten uzak geliyor davranışları. Bu adam Galatasaraylı olsa yine tepkim aynı olur. Türk milletinin klasik zayıflığı bu. Birisi aslansınız kaplansınız, ben de sizdenim dedimi kapanıyor gözler kulaklar. Duymaz oluyoruz gerçekleri...
Adam Türkiye'de neyin prim yaptığını çok iyi anlamış. Veriyor odunu alttan millette coştukça coşuyor " en büyük Nouma " nidalarıyla. Tamam takımınızın ekol oyuncularından biri oldu ama çok büyüttünüz, bana fazlasıyla samimiyetten uzak geliyor davranışları. Bu adam Galatasaraylı olsa yine tepkim aynı olur. Türk milletinin klasik zayıflığı bu. Birisi aslansınız kaplansınız, ben de sizdenim dedimi kapanıyor gözler kulaklar. Duymaz oluyoruz gerçekleri...
Şimdi şöyle bişey var.Adam eğer kendimi Türk hissediyorum diyorsa ve Türkiye'de yaşıyorsa her türlü iş teklifini kabul edebilir.Sen karışamazsın yani hangi işi hangi reklamla yapacağına.Tüm spor yazarları,gazetecilerde bu yöntemle prim yapıp iş bulabiliyor.Ha samimiyetten uzak söylüyor ise bunları ki ihtimal vermiyorum o kendinin bileceği iş.Ama gol atınca gözleri dolan bi adamın,yarışma programında para ödülüne giderken ve finale kalsa açık ara o parayı alacakken Nihat Doğan gibi birinin yaptıklarına dayanamayıp yarışmadan atılmayı göze alması bile yapmacık olmadığını gösterir bana göre.
Ayrıca Pascal Nouma her türlü Beşiktaş'ın efsanesidir.Tüm Beşiktaşlılar sever Pascal Nouma'yı.Her yaptığını tasdikleyeceğiz diye bişey yok ama hakkınıda vermek gerekiyor.
"Bunun sebebi, Türkiye'de zencilere, yabancılara gösterilen sevgi ve saygıdır. Bazı ülkelerde Zenci olmak gerçekten çok zordur, restoranda bile yemeğinizi geç getirirler. Türkiye bu konuda bütün dünyaya ders verecek kadar hoşgörülü bir ülke. Bu yüzden burada yaşamaktan dolayı mutlu ve gururluyum. Türkiye'de yaşayan birçok Ermeni, Yahudi, Zenci ve Kürt arkadaşım var. Bugüne kadar hiç sitem ettiklerini duymadım ve görmedim. İnsanlar burada din, dil, ırk ayrımı gözetmeden mutlu bir şekilde yaşıyorlar. Bunun en büyük örneği benim. 20 milyon taraftarı olan Beşiktaş'ın tribün lideri de bir Ermenidir."
bence de artık tv şarlatanlarından bir farkı yok. benim gözümde futbolculuğu efsanedir. zaten acuna da uyuz olurum.
TV kariyerini bir kenarda tutarsak sevdiğim bir insandır, helal olsun diyorum.
Haberin doğru olmadığını düşünüyorum. Nouma iyidir hoştur sempatiktir ama son dönemde iyice medya maymunu haline getirildi. Nouma'nın kendisi çıkıp buna dur demeli.
her ne kadar tribünlere oynasa da iyi demiş bence
samimi ya da değil, hasan kabze "soykırımı kabul etmediği için türk pasaportumu yırtıyorum" dese fransa'da, samimiyet testi yapmazdık herhalde
Bu toraman ve metin 1903 ler ne demek istediğinizi *** koymadan yazın da görelim ne kadar erkeksiniz!
degerli arkadaslar;
samimiyetsiz diyorsunuz ama soyle bi durum var; bir kac sene evvel surekli paris'e gidip gelen arkadaslar bi kafede pascal'i gormus.. oyle simarip tezahurata baslamislar.. pascal bunlarin yanina gelmis oturmus 20-25 dk.. istanbulda ne var ne yok bir suru sey sormus, bizimkilere de bes kurus hesap odetmemis.. yani herif gercekten deli, ve inanilmaz seviyor bizim insanlari..
Tebrikler nouma, helalin var beee
Kesin acur hiyarindan emir almistir pascal. Acur rating icin anasini bile satar.
quote:
Orijinalden alıntı: SouL InvictuS
Bu toraman ve metin 1903 ler ne demek istediğinizi *** koymadan yazın da görelim ne kadar erkeksiniz!
Hepiniz aynı BOKsunuz dedim kardeşim yorumlardan dolayı. Ne varki bunda ünlem münlem. Adam Türkiyeye yapılan ayıbı savunmuş reklamını da yapsa. Sizde buna 1001 tane saçma sapan yorum atmışsınız. Fenerlisi de geliyor futbola deydirmeden yorumunu yapıyor gidiyor. Hayırdır anlamıyorum ben sizi , ünlemler salak salak sahiplenmeler falan. Adminler görsün falan ne olucak ki yani?
quote:
Orijinalden alıntı: Toraman1903
quote:
Orijinalden alıntı: SouL InvictuS
Hepiniz aynı BOKsunuz dedim kardeşim yorumlardan dolayı. Ne varki bunda ünlem münlem. Adam Türkiyeye yapılan ayıbı savunmuş reklamını da yapsa. Sizde buna 1001 tane saçma sapan yorum atmışsınız. Fenerlisi de geliyor futbola deydirmeden yorumunu yapıyor gidiyor. Hayırdır anlamıyorum ben sizi , ünlemler salak salak sahiplenmeler falan. Adminler görsün falan ne olucak ki yani?
@Barbar ve @Eli Wallach lütfen üstlerine alınmasınlar. Onlar her seferinde gelip adam akıllı yorumlarını atıp zaten gidiyorlar. Ama malesefki genelleme yapıyorum uçları onlara dokunuyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme