Şimdi Ara

NOTLARIM ÇOK KÖTÜ (YARDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
5.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 9. Sınıfım . Notlarım kötü (2 tanesi hariç ) . Tabi 90 üstü notlardan sonra bunlar gelince moral denen bir şey kalmıyor .

Not : Yakın bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine kız konularından elimi ayağımı çekmeye karar verdim (bakalım nereye kadar ) . Neler yapabilirim ? Notları nasıl düzeltirim ? Önerileri bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up up

• Dostum kız işlerinden elini ayağını çekersen dersler iyileşir ama ben olsam açık kapı bırakırım

• bırak okulu şimdiden çalışmaya başla zaten mezun oluncada eş.ekler gibi çalışmaya başlıcaksın ha şimdi ha sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1n4n

bırak okulu şimdiden çalışmaya başla zaten mezun oluncada eş.ekler gibi çalışmaya başlıcaksın ha şimdi ha sonra

Okulu bırakma mı? Ankara'nın en iyi 10 anadolu lisesinin birinde okuyorum .

• 9. sınıfı sakın dinlenmeye ayırayım deme derslerine düzgünce çalışırsan(aklını verirsen) yapılmayacak şey değil. 10 da 11 de çok faydasını görürsün
  • 10.sınıf 7 tane 1, 1 tane 2, 1 tane de 4 var şimdilik [anadolu lisesi] + [sayısal]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barış* -- 28 Kasım 2012; 21:06:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: JacKSparrow12

Dostum kız işlerinden elini ayağını çekersen dersler iyileşir ama ben olsam açık kapı bırakırım

Öyle yapamıyorum işte olmuyor ya bırakcam ya oraya yoğunlaşcam bu yaş için bırakmayı tercih ederim . Daha çok zamanım var

• quote:

Orijinalden alıntı: fıkrasınagülünmeyenadam

quote:

Orijinalden alıntı: JacKSparrow12

Dostum kız işlerinden elini ayağını çekersen dersler iyileşir ama ben olsam açık kapı bırakırım

Öyle yapamıyorum işte olmuyor ya bırakcam ya oraya yoğunlaşcam bu yaş için bırakmayı tercih ederim . Daha çok zamanım var

Hakkatten la senin daha yaşın kaç sen daha çömsün olum bi git derslerine çalış

• geo 45 mat05 tarih 45 teknik resım 100 atolye 55 edebiyat 64

• quote:

Orijinalden alıntı: Hellaflush&Fatlace

geo 45 mat05 tarih 45 teknik resım 100 atolye 55 edebiyat 64

Coğrafya 45 İngilizce 56 edebiyat 37 matematik 82 kimya 93

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hellaflush&Fatlace

geo 45 mat05 tarih 45 teknik resım 100 atolye 55 edebiyat 64

Coğrafya 45 İngilizce 56 edebiyat 37 matematik 82 kimya 93

İyi işte daha ne istiyon
  • Mat 72,Edb 52,Kimya 73,Fizik 53,Geo 63,Tarih 95.İng 87

• 10. sınıfım. mat 12 geo 10 ing 62 ede 45 dva 51

• 9. sınıf bebesi çık git lan forumdan.
  • Kardeş 9 öyle oluyor ben şu an 1 0 dayım ve and. Lisesi derslerim çok iyi sosyal hayatında var ama çalışıyorum konular kolay geliyor ayrıca matematik dersinle okulda anlamıyorum internetteders.com dan çalışıyorum süper anlıyorum mesela ilk notum 90 geçen sene 60 dı UNUTMA BİLGİNİN EFENDİSİ OLMAK İÇİN ÇALIŞMANIN UŞAĞI OLMAK GEREKİYOR. neyse yarın biyoloji sınavım var hadi iyi çalışmaları.

• quote:

9. Sınıfım . Notlarım kötü (2 tanesi hariç ) . Tabi 90 üstü notlardan sonra bunlar gelince moral denen bir şey kalmıyor .

Not : Yakın bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine kız konularından elimi ayağımı çekmeye karar verdim (bakalım nereye kadar ) . Neler yapabilirim ? Notları nasıl düzeltirim ? Önerileri bekliyorum

1.si kendine arada tatil ver ve devamsızlık yap önemli derslerin olmadığı günler ama tatil derken yat anlamında değil bir kaç gün sonra sınavın vardır sınava çalışmak için ayır bu süreyi mesela nasıl lise sonlar ygs-lysye hazırlık için devamsızlık yapıyor sende devamsızlık yap yazılılara çalış.2.si yazılılara çalışmadan önce biraz uyu gün ortasında biraz uyku beyninin daha iyi çalışmasını ve daha iyi anlamanı sağlayacaktır.Gün içinde doğal şeker tüket özellikle kuru üzüm yiyebilirsin beynini canlandıracaktır...

• bu sene ilk yazılım mat 15 di çok moralim bozulmuştu ama o sınavdan sonra 64den aşağı notum yok düzelir...not aöl lise taban puan 460 civarıydı sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vendetta1.6 -- 29 Kasım 2012; 22:07:47 >
  • İng 86 mat 65 biy 55 kim 74 şehrin En İyi Anadolu Lisesindeyim Ki Diğer şehirlerin Fen Liselerinden Daha Yüksek Bir Lise.
    Beklediğim Fizik Berbat Almanca İyi Tarih Berbat.

• Duzeltirsin bozma moralini.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.