|
Nothing Phone 4a Pro ve Nothing Phone 4a Türkiye’de satışa çıktı: İşte fiyatları
-
-
Beğendiğim cihazlardı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Vardım ilim meclisine ettim ilim talep ilim sonra gelir dediler illa edep illa edep... -
Bir silver bir de pembe renk 4a pro hanemize hayırlı olsun. sabırsızlıkla bekliyorum. Nothing Phone 1 den geçeceğiz.
_____________________________ -
4a pahali geldi gozume. Fakat 4a pro iyi bir secenek gibi duruyor. Ozellikle tasarimini bayagi begendim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
aslında 4a rakiplerine kıyasla en ucuzu. Redmi Note 15 pro plus 5g ile aynı donanım hatta daha iyisi ve daha ucuzu.
Ama bundan daha ucuza Nothing Phone 3a Pro var stoklar bitmeden o alınırsa daha mantıklı iş olabilir. İkisi de ayunı cihaz. ikisi de periscope kameralı. sadece işlemci bir seri üst
Fiyatları gayet güzel geldi. 😅
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
a57nin 35 bin tl civarı olacağını düşünürsek 4a pro daha iyi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Katılıyorum. Nothing Phone Türkiye ekibi fiyatlara güzel çalışmış.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Keşke resmi giriş yapsalarda aracılar olmasa
-
22 binlik a56 performansını 30a vermek, yine aynı performansı sırf pro takısı var diye s25 fe fiyatına vermek akıl karı değil. dua edin samsung var. yoksa bu kendini niş sanan markalara kalsak perişan oluruz
-
A56 performansındaki telefonu 23000 e satıyor adamalr 3a ile, hatta CMF phone 1 işlemcisi A56 nın işlemciyi tokatlar. 12000 tl ye satılıyor :)
Pro'ya çok yükseldik de 7 gen 4 olmamış ya bi 8s gen 4 olaydı iyiydi
-
NP3 12+256 HB de 36999 512GB 39999 a indi az önce.
Yanlış değilsem 55'e çıkmış, 37'ye inmiş. İyi fırsat. Ama tasarımını beğenenler için tabii
her markanın fiyatları yukarı taşıdığı yerde nothing aşağı taşıyor.
Pro iyi fiyata çıkmış çok satacaktır. Tasarım ve renkler efsane.
Bir önceki nesil ile fiyat farkı aşırı değil mi? Bir de indirim yaptık diyorlar, bari yapmasaydınız.
-
Hayır aksine bir önceki nesil ile aynı fiyattan cıktı.
3A 12+256 29999
3a pro 12+256 35999
4A 8+256 29999
4A Pro 12+256 36999
Xiaomi 5-6bin tl koydu bir önceki nesillere. Şu anda Nothinge bakılırsa sadece ram i kıstı ve yine aynı fiyattan ürün koydu. Pro versiyonda ise 1000 TL.
Bu arada Nothing eskiyen ürünlerinde indirim olayını uyguluyor , bunu bir tek samsung uyguluyordu.
4a pro silver ve pembe siparişi geçtim. NP1 dönemini kapatıyorum artık
Bence güzel bir fiyatla gelmişler özellikle 4a pro.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
En Beğenilen Yanıtlar
|
a57nin 35 bin tl civarı olacağını düşünürsek 4a pro daha iyi. |
|
Engelleyeceksen soru sormayacaksın Mitra! Can851 de ayrı bir Çöpsung fanboyu zaten. Çöpsung fanboylarından gına geldi. 1 tane laftan anlayanını görmedim
|
|
Eleştirmek için eleştiriyorlar. Biri de bataryası yüzünden alınmaz demiş. Saf androide yakın arayüzüyle batarya süresi rakiplerinden geri kalmıyor geçiyor bile. Fiyatlar mükemmel değil ama Xiaomilerin Oppo ların geldiği fiyatlardan gelmiş. Bu fiyata işlemci konusunda daha iyileri var ama nothing gibi hiçbiri saf androide yakın arayüz ve özel tasarım sunamıyor. Tercih meselesi. |
Benzer içerikler
- cihet hazırlama listesine eklendi
- spotify apple music aktarma
- excel yüzde hesaplama
- tiktok gizli hesap görme
- instagram hesap çalma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt