Şimdi Ara

Nothing Phone 4a Pro ve Nothing Phone 4a Türkiye’de satışa çıktı: İşte fiyatları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
68
Cevap
2
Favori
3.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fena değil fiyatları, iki cihazın da Teardown'larını tekrar incelemem gerekecek :D

• Bu marka eğer piyasada belli bir ivme kazanırsa bunun da olacağı şey Xiaomi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu firma çok yüksekten uçuyor.

• Snapdragon 7 işlemci ne arkadaş tarihi eser oldu artık. Bu fiyata Samsung S23 gibi çok daha iyi donanıma sahip telefonlar var. Nothing sadece dizayn satan bir marka, donanım konusunda çok geride bir telefon. NFC olmayan modelleri var.

• Mitra kullanıcısına yanıt
    s23 mü kaldı bu devirde

• gnsnc G kullanıcısına yanıt

Nothing Phone'a göre kalmış demek ki, ondan daha kötü, daha eski teknoloji bir telefonu piyasaya sürdüğüne göre...  

s23'ün sıfır fiyatlarından, şu anki durumundan, planlı eskitmeden, vasat batarya performansından haberiniz yok belli ki :) a57 gelecek şimdi bu fiyatlardan gerçek karşılaştırma yapılacaksa aynı dönem çıkan cihazlarla yapmalısınız :)

Eleştirmek için eleştiriyorlar. Biri de bataryası yüzünden alınmaz demiş. Saf androide yakın arayüzüyle batarya süresi rakiplerinden geri kalmıyor geçiyor bile.

Fiyatlar mükemmel değil ama Xiaomilerin Oppo ların geldiği fiyatlardan gelmiş. Bu fiyata işlemci konusunda daha iyileri var ama nothing gibi hiçbiri saf androide yakın arayüz ve özel tasarım sunamıyor. Tercih meselesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FallenSpirit -- 28 Mart 2026; 3:21:4 >

Samsung'un S serisini bana anlatma kardeşim. Kullandım bende bir sıkıntı olmadı şimdi S24 Ultra'dayım bu telefon içinde bir çok şey söylüyorlar ama ben kullandığıma bakarım. Pil performansı kullanıcıya göre değişir. Nothing tarih olmuş SD7 işlemciyi tepe telefonunda Samsung'un SD8 işlemcili tarih olmuş telefonu ile aynı fiyattan satıyor buraya dikkat. Saf android miş sanki alan geniş kesim telefon yazılımı ile uğraşıyormuş da bu övülüyor. Android de Samsung yazılımı diğer telefonlardan çok daha iyi..

tabii ki saf android koyup iyi diye satacaklar cihaza ui gelistirmek klay mi? cin mali fson tabletlerde cok goruyoruz adamlar defsult androidi hemen portluyor bir dunya para twsarrufu yazilim gelistirmeyle ugrasmiyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 28 Mart 2026; 12:44:24 >

O sözde saf androidi 1 kisi bile portlar cihaza. Adı sanı duyulmadık cin cihazlarında yıllardır yapılan sey zaten

Ben anlatamıyorum herhalde ALOOOO neden anlamak istemiyorsunuz? Düz duvara anlatsam anlamıştı. Bu cihazların rakibi A57 ve A37'dir. S serisi ile karşılaştıramazsınız. Nerede var Snapdragonlu S serisi 30 bine? Çıkar göster! 2026 yılında gelmiş olmalı ama, 3-5 sene geriye gideceksek o zaman S23 fiyatlarına daha iyi cihazlar da vardı. Exynos çöpünü veriyor artık Çöpsung bu fiyatlara. Güncel fiyatlardan haberiniz yok, gelmiş ahkam kesiyorsunuz. Henüz 1 yıl dolmadan nasıl tarih oluyor işlemci bana anlatsanıza bi? Exynos değil ki bu 1 yıla donsun, ısınsın, eskisin... Samsung'un yazılım uçuyor kaçıyormuş peh! Sanki bana uzaya çıkarıyor! Arayüzü her güncellemede bloatware dolan, itrail spyware ile gelen, telefona müdahaleyi kısıtlayan, amerika destekli, planlı eskitme uzmanı markayı bana övmeyin. Bu markanın yaptığı pislikleri yazsak kitap olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gnsnc -- 28 Mart 2026; 13:16:38 >

Lan olm kafayı mı yedin? Bu fiyata SD 8 işlemcili telefonlar var diyorum sen hala bunun rakibi A57-A37 diyorsun. Aç bak epey sitesinde 36-40 bin arası SD8 işlemcili telefonlara.. Sen Samsung düşmanı mısın? Şu anda Samsung s24 Ultra ve s24 Plus kullanıyorum canavar gibiler.. s24 plus'da ki Exynos 2400 bile SD7Gen4 işlemciyi ikiye katlar ama nerede sende onu anlayacak kafa. Nato kafa nato mermer... Şu marka haterlarına da uyuz oluyorum... Sen git SD7 işlemcinle oyna....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitra -- 28 Mart 2026; 18:33:19 >

Orijinalden alıntı: Mitra

Lan olm kafayı mı yedin? Bu fiyata SD 8 işlemcili telefonlar var diyorum sen hala bunun rakibi A57-A37 diyorsun. Aç bak epey sitesinde 36-40 bin arası SD8 işlemcili telefonlara.. Sen Samsung düşmanı mısın? Şu anda Samsung s24 Ultra ve s24 Plus kullanıyorum canavar gibiler.. s24 plus'da ki Exynos 2400 bile SD7Gen4 işlemciyi ikiye katlar ama nerede sende onu anlayacak kafa. Nato kafa nato mermer... Şu marka haterlarına da uyuz oluyorum... Sen git SD7 işlemcinle oyna....
    O elemanla uğraşmayın derim zira kendisi her ne olursa olsun Samsung markasını kötüler gider. A56 konusunda da aynısını yapmıştı telefonu kullanmadığı halde gelip atıp tutup gidiyor. Bloklayın geçin tavsiye ederim

Haklısın..  Ben ilk defa rastladım bu tipe bilmiyordum.. Teşekkürler..

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.