Noter ve Noterlik ile ilgili sorularınızı merak ettiklerinizi bekliyorum!!! (2. sayfa)
-
-
Teşekkürler hocam cevaplarınız için çok yardımcı oldunuz, İzmir’de çalışıyorsanız geleyim sizde yaptırayım maksat dostlar kazansın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
bu bildiğin şok market çalışanı sadece biraz daha prestijli ve maaşı yüksek
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Maaş sabit mi, yaptığın işlem başına fark var mı.
_____________________________ -
Rica ederim, Ankaradayım, yolunuz düşerse beklerim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Bir kedim bile yok...[/url] -
Yani, özel sektör gibi. İş sözleşmesi yapıp çalışıyorsun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Bir kedim bile yok...[/url] -
Biz noter çalışanları için maaş sabit, noterliğe göre yol, yemek olabiliyor ekstra birde yılda 1 maaş ikramiye olabiliyor Noterliğe göre değişebilir bunlar. Az iş yapan Noterlikler olabiliyor onlarda biraz maaş ta düşük olabilir.
Sosyal medyada ünlü olan bir noter vardı kaybolmuştu ortadan ne oldu ona.
Hmmm. Bazilarinda belge no yok , digerlerinde var. Bunun anlami var mi.
Bu yeni baslayanlar rutbe atlayana kadar zarar edip cepten yerler diorlar. Bu genel bisiy mi. Bolgesel mi. Nadir bisiy mi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubeii -- 25 Eylül 2025; 22:15:32 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Dinden uzak durun. O hastalık sizi öldürür.
Netspeed isp Referans Kodu : JZKQCJ
12 boyunca indirim için. -
Noterliğe ilk defa başlayan, ilk defa atananlarda belge no gözükür. Evet doğru söylemişler, yeni başlayanlar küçük ilçe Noterliklerinde başlıyorlar 3. Sınıf Noter olarak, gittikleri Noterliğe göre, zarar edip cepten yiyorlar ama 2-3 sene dişini sıkıp idare ederse sonraki yıllarda telafi ediliyor.
Noterde çalışanların ek geliri oluyormu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Masallara inanmam,tek gerçek
Mustafa Kemal Atatürk -
tadilat yapması çok mu zor karavan çevirme koltuk eklem çıkarma vs çok bekletiyor benim noter
Ek bir gelir yok, yılda 1 maaş ikramiye olur o da her Noterde yok.
Çok zor değil ama zaman alıcı, bu tür işlemlerde Uygun belgesine göre aracın tüm bilgileri tek tek giriş yapılıyor.
Noterler şikayetçi oluyor diye koca üniversitenin öğrenci işleri diploma kopyalayıp aslı gibidir basamıyor, dünyanın en normal işi. Noterler hasta mı?
_____________________________ 🇪🇺🏳️🌈 -
Yanlışın var, Noterlerle alakası yok böyle bir durumun. Her resmi kurum kendi evrağına aslı gibidir kaşesi basıp imzalayabilir. Ama bu diploma örneğinin ibraz edileceği kurum noter onayını zorunlu tutarsa vatandaş mecburen noter onayı yaptırmak zorunda kalıyor. Mesela e-devletten çıkan öğrenci belgeleri var barkodlu. Bu belgeleri isteyen kurum e-devletten doğrular ama illaki Noter onaylı olsun istiyorlar. Bunun da sebebi sorumluluk almamak sorumluluğu Notere vermek.
tandığım katip var durumu çok iyi ben maaşlardan diye düşünüyordum yanılmışım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Masallara inanmam,tek gerçek
Mustafa Kemal Atatürk
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt