Şimdi Ara

Notebooku satsam mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba yeni sistem topladım, masaüstü ancak maaliyeti beklediğimin üstünde olunca klavye, mouse gibi bileşenlere para kalmadı şuan kullandığım bilgisayar tahminen 600 lira civarı eder ancak rahatıma da düşkün olduğum için kararsız kaldım bu bilgisayarı satarsam masa başında olmak zorunda kalacağım.Film izlerken de oyun oynarken de diğer bilgisayarı kullanacağım ama yaz da geldi notebooku satmazsam arada bi balkona çıkabilirim veya yatak da kullanabilirim siz olsanız ne yapardınız?

• Klavye moluse gibi küçük parçalar kaldıysa satmayın notebooku. Bekleyin biraz elinize para geçince alırsınız klavyeyi fareyi...
  • Marka, model nedir?
  • Notebookta bozulacak.Hiç bişeysiz kalacan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: J. MacTavish

Notebookta bozulacak.Hiç bişeysiz kalacan.

Okudun mu konuyu? notebook a bişey olursa bile diğer sistemin olduğunu görmedin mi?

Bu sefer baltalı ilah olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gergin İnsan -- 26 Mayıs 2012; 23:05:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gergin İnsan

quote:

Orijinalden alıntı: J. MacTavish

Notebookta bozulacak.Hiç bişeysiz kalacan.

Okudun mu konuyu? notebook a bişey olursa bile diğer sistemin olduğunu görmedin mi?

Bu sefer baltalı ilah olmadı

Mousen falan yokmuş ya olum.1 gün kullanamasan kardır.
  • ben olsam bilgisayari satip boyle zamanlarda lazim olur diye yeni bir notebook alirdjm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne alıp satsam beyler
    8 yıl önce açıldı
    Bu laptop alınır mı
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 3-5-10 tl için kocaaaa notebook'u satmak mı
  • satma. notebook keyfi başkadır. dursun biraz daha. eline para geçince alırsın kalanları da

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wRei

3-5-10 tl için kocaaaa notebook'u satmak mı

http://www.sanalmarketim.com/urun/a266b7548548e23bfdac4851c10bc036/RAZER-DEATHADDER-3500-dpi-Gaming-Mouse-V2-+-Pro-Gaming-Mousepad-Hediye

http://www.sanalmarketim.com/urun/7465b41493c721d7411062f1442b3f7a/RAZER-LYCOSA-Gaming-Klavye-Blue-Q-TURKCE

5-10 TL için notebook satacak değilim heralde.

Tamam al 5-10 tl'lik klavye mouse paran olunca bunları alırsın Tövbe Allah'ım Tövbe.

• yukarı
  • quote:

yukarı

ben olsam satmazdim kesinlikle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.