Şimdi Ara

notebooklarımızı yarıştıralım WPRIME.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar herkese küçük boyutlu bi programla notebooklarımzın işlemcileri hakkında bilgi vermesi ve performanslarını değerlendirmesi için bu yolun iyi olduğunu düşündüm öncelikle wprime yazılımını buradan indirebilirsiniz boyutu büyük değildir yada bende var demeyin herkesin versiyonu aynı olsun

skorları ssli bi şekilde bilgisayar modeliyle birlikte yazmanızı rica ederim bikaç gün sonra sıralamayı yapalım ve performans olarak bilgi sahibi olalım

NOT: bu sıralama sadece notabooklar içindir masaüstü pclerinizle katılmayınız

sıralama

1.Tayff.........................................Lenovo y560-i7 720QM - 14.899 sn
    2.Mico82......................................Packard bell tm81 - phenom II x4n930 - 19.859 sn
    3.JasoNBuraK ..............................Acer 5740 - i5 430m - 20.407 sn
    4.Neytiri.......................................Asus N61ja-jx119r - core i3-350m - 22.059 sn
    5.bka90........................................core 2 duo t6600 2.2ghz - 33.926 sn

yeni skorlar eklenecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bender B. Rodriquez -- 16 Eylül 2010; 14:24:29 >

• İndirip rardan çıkartmaya çalıştığımda arşiv bozuk hatası veriyor. Burası sağlam..

http://www.wprime.net/Download/wPrime155.zip

Hız testini 50,446 sn'de tamamladım. Eğer arkada çalışan uygulamaları düzenlersem bu süre biraz daha iner diye tahmin ediyorum..

Acer 5740
    -i5-430m 2.26GHz
    -HD5650
    -4GB 1066 MHz
    -500 GB 5400 RPM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JasoNBuraK -- 15 Eylül 2010; 9:43:33 >
  • teşekkürler kardeşim uyarı için ama demin indirdim sağlamdı neyse 2 alternatif link daha iyi eğer katılım çok olursa geniş bir sıralamayla laptop alacak arkadaşlarımızı daha çok bilgilendirebiliriz
  • İmzadaki sistem 72 Saniye hız testi.
  • bende ekleyeyim imzamdaki sistem pb tm81 ile

19,859 sn arkadaşlar threadları ayarladınızmı

resimdeki advanced settingsten ayarlayabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bender B. Rodriquez -- 15 Eylül 2010; 18:16:11 >
  • Thread ile çekirdek aynı kavramlar değil yalnız , örneğin i5 2 çekirdekli ancak 4 threadli. Ayarsız 50 sn iken ayarlayınca 20 sn'ye düştü..
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

Thread ile çekirdek aynı kavramlar değil yalnız , örneğin i5 2 çekirdekli ancak 4 threadli. Ayarsız 50 sn iken ayarlayınca 20 sn'ye düştü..

evet arkadaşım çok doğru bi noktaya değindin ama ben zaten threada çekirdek demedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Thread ile çekirdek aynı kavramlar değil yalnız , örneğin i5 2 çekirdekli ancak 4 threadli. Ayarsız 50 sn iken ayarlayınca 20 sn'ye düştü..

thread a çekirdek diyen olmadı zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: promise89

unexpected error veriyor açılmıyor bende.

Sağ tuşla tıkla yönetici olarak çalıştır.
  •  notebooklarımızı yarıştıralım WPRIME.

İmzamdaki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tayff -- 15 Eylül 2010; 16:40:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anesthesia`

quote:

thread a çekirdek diyen olmadı zaten

Emin misin? Yok senin okuman yazman yok onu zaten biliyoruz bak burada adam ne demiş..

Kapasite meselesi..

quote:

Orijinalden alıntı: mico82

bende ekleyeyim imzamdaki sistem pb tm81 ile

19,859 sn arkadaşlar threadları ayarladınızmı
    2 çekirdekliler 2
    4 çekirdekliler 4 ü seçsin

resimdeki advanced settingsten ayarlayabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Tayff

İmzamdaki

İnanılmaz

• quote:

İmzamdaki

güzelmiş

threada çekirdek demedim ben arkadaşım dhreadı ayarlayın çekirdeğe göre dedim

adam biliyor çekirdekler threadın farklı şeyler olduğunu

• quote:

quote:

İmzamdaki

güzelmiş

Ben sana birşey demiyorum hocam yanlış anlama.. Madem thread'a çekirdek demedin neden 2 çekirdekliler 2 yi 4 çekirdekliler 4 ü yazsın diyorsun. Editleyip silmişsin bir de.. Neyse bu gereksiz tartışmayı uzatmayalım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JasoNBuraK -- 15 Eylül 2010; 18:25:38 >

• Son haliyle

Belki biraz uğraşılsa dahada düşer.
  • quote:

quote:

quote:

İmzamdaki

güzelmiş

Ben sana birşey demiyorum hocam yanlış anlama.. Madem thread'a çekirdek demedin neden 2 çekirdekliler 2 yi 4 çekirdekliler 4 ü yazsın diyorsun. Neyse bu gereksiz tartışmayı uzatmayalım..

neyse bencede sende ekle bi ss de seninde kesin sonucunu yazayım

• sıralamayı güneclledim ama fazla bi talep yok sıralamamız uzun olmayacak galiba
  • quote:

Son haliyle

Belki biraz uğraşılsa dahada düşer.

vay burda iyiymiş

Core i3-350m ile Asus N61ja-jx119r , i5-430m ile pek fark yokmuş ha Gurur duyuyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.