Bildirim
NOTEBOOK'UNUZ KAÇ SANİYEDE AÇILIYOR?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
toshiba a100-847 kullanıyorum
xp logosu çıktığından masaüstü gelene kadar 43 saniye. masaüstünün gözükmesinden tamamen açılıp durulmasına kadar 1 dakka 4 saniye. logodan tammaen açılmasına kadar yoplam 1 dakka 47 saniye
başlangıcı belitmişsin ama sonu nerde bitiyo anlamadığımdan 2 olayıda ölçtüm -
Toshiba nın tamamen oturumu açması diğer notebooklara nazaran biraz daha uzun sürüyo. Bunun sebebi windowsla birlikte yanında birsürü gereksiz toshiba programının gelmesi. Ben msnconfig den bunların hepsini kaldırdım baya bi fark etti. Birtek power saver ve virual sound u bıraktım. -
Evet Toshiba da system tray de yani sağ alt köşede saatin yanında bir sürü program var, bazıları gereksiz, bu açılışıda yavaşlatıyor. Google desktop search bile var yani düşünün, ben hiç kullanmam.
Bende windows u sıfırdan kurmak istiyorum ama image olarak değil kurulum şeklinde, bakalım nasıl yapıcaz bilemiyorum... -
en güzeli hazırda bekletmek -
hazırda bekletmek çok güzelde delllerde hibernate die bi özellik var hazırda beklemeden snra hapatıyo düğmeye basıp açıyosun sadece uyku modundan çıkarıyor pc yi -
quote:
Orjinalden alıntı: Guardianum
hazırda bekletmek çok güzelde delllerde hibernate die bi özellik var hazırda beklemeden snra hapatıyo düğmeye basıp açıyosun sadece uyku modundan çıkarıyor pc yi
Dell le alakası yok, o windows un bir özelliği, hiberbate(hazırda beklet), bilgisayarı kapat dediğinizde bazı bilgisayarda görünmez, oturumu kapat deyip shift e bastığınızda görünür... -
48 SAniye
Acer Travelmate 2423 -
kac saniyede açılıyordu,ne kadarda açılıyor şimdi?
quote:
Orjinalden alıntı: Cherokee
Toshiba nın tamamen oturumu açması diğer notebooklara nazaran biraz daha uzun sürüyo. Bunun sebebi windowsla birlikte yanında birsürü gereksiz toshiba programının gelmesi. Ben msnconfig den bunların hepsini kaldırdım baya bi fark etti. Birtek power saver ve virual sound u bıraktım.
-
ben toshiba nın gereksiz programlarını yüklemedim, ztn kendi cd sinden kurmadım, onun için hızlı...
acer in performansı da güzelmiş baya -
quote:
Orjinalden alıntı: luciferian
kac saniyede açılıyordu,ne kadarda açılıyor şimdi?
quote:
Orjinalden alıntı: Cherokee
Toshiba nın tamamen oturumu açması diğer notebooklara nazaran biraz daha uzun sürüyo. Bunun sebebi windowsla birlikte yanında birsürü gereksiz toshiba programının gelmesi. Ben msnconfig den bunların hepsini kaldırdım baya bi fark etti. Birtek power saver ve virual sound u bıraktım.
Bi ara süre tutmuştum ama unuttum ama şimdi eskiye göre cidden fark ediyo. -
Hibernate bende surekli gozukuyor.
Hazirda beklet yani.
En son kaldigi yerden hdd ye yaziyor.
Acinca sakkadanak acilio -
imzamdaki makina
windowsun acılması :47 sn
tamamen hazır hale gelmesi 1 dk
başlangıcta sony nin bissuru programı yukleniyor.. onların cogunu eledim.. ve bu sureler oluştu..
normalde fabrika ayarlarıyla kalsa bu sure 2 dakikayı bulur.. -
Hibernate de bir yere kadar işe yarar.
Bataryası boşalan bir notebookta hibernasyon işe yaramaz. -
bende 35 sn. de windows un hoşgeldiniz yazısını görüyor, üzülüyordum yavaş diye, o zaman iyiymiş... demekki programlarla birlikte yaklaşık 50 60 sn tutar, o da gayet iyi -
imzamdaki sistem
windows un tamamen masaüstünde hazır konumuna kadar gelmesine geçen süre 33 sn
windows yazısında beklenen süreden masaüstünde hazır konumuna kadar gelmesine geçen süre 18sn -
Monster' ın 7200rpm lik HDD leri ve RAID 0 da kaç sn ye sürüyor acaba? -
VAIO VGN-FE11H ile sıfırdan sonuna kadar 38 saniye. -
windows yükleniyordan hoşgeldiniz 30 sn. kum saatinin kalkması(kullanılabilirlik) 1 dak msnin açılması(on olması) 1 25 dak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gilbert -- 21 Ocak 2007; 5:16:51 > -
kullanılabilirlik 6-7 sn sürüyor,
daha önceleri 1 dakika falan sürüyordu.çok canım sıkılıyordu.
ardından format atıp xp pro kurdum ardından manuel olarak da toolsları,sonuç inanılmaz.
m100-164,1024 Ram
Benzer içerikler
- acer aspire 5742g
- monster bios tuşu
- tüketici hakem heyeti karara bağlandı ne demek
- monster bios güncelleme
- heifer hangi markanın yan ürünü
- a101 lenovo laptop
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
- safari takip edicinin profilinizi oluşturmasını engelledi ne demek
- tcl book x12 go
- en iyi laptop
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X