Şimdi Ara

Notebook LG A510-U.AE12T : 1069 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.127
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1069 TL'ye i5 işlemcili
    4 gb ram
    500 gb disk
    1 gb paylaşımsız ekran kartı
    Win 7 premium işletim sistemi
    hdmi ve parmak izi okuyucu

ayrıca world, bonus ve axess'e 12 taksitli

http://www.sadecenotebook.com/LG-A510-UAE12T-Core-i5-460-253-Ghz-4-GB-500-GB-1-GB-VGA-156-Win-7-Premium,PR-30892.html

• evet sıcak gibi duruyor...

bi bit eniği yoksa işin içinde

site güvenilir mi ?

Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //
    _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]
  • YKB için peşin fiyatına taksit iyi yalnız site nasıl acaba? Güvenilir midir? Bulundukları yerden teslim alma var mı acaba?
  • Site hemen hemen tüm fiyat arama motorlarında (LG için en ucuz fiyat olarak) çıkıyor. Ama alışveriş yapanların tecrübeleri daha önemlidir. Bir de bu notebook için tecrübeli arkadaşlardan yorum alabilirsek faydalı olur.
  • World kart sadece Yapı Kredi için mi geçerli bu durumda Vakıfbank World var o ne olcak

DH PSP TOPLULUĞU
    PSP 2004 Silver | v.5.50 GEN-D2 | 8+8 Gb Memory Stick

PlayStation® 3 Slim 640 Gb +120 Gb HDD 2 DS3 50+ GAMES
  • i5 4 gb 'a 500 gb ve 1 gb paylaşımsız freedos 800-850 TL'ye var yani.
    Daha Fazla Göster
  • _____________________________

• bu ürünü kaçırmayın arkadaşlar

laptop almayı düşünenler mutlaka baksın incelesin...

Orijinalden alıntı: apgus

quote:

Orijinalden alıntı: hsym114

bu hp aynı performanstamıdırı ?

http://www.pcdepo.com/hp-g-lh668ea-g62-b38et-laptop-urun5759.html

bu daha uygun fiyat olarak

o ürün freedos. işletim sistemi lisansı ve 4 gb ram farkı var 50-60 tl farkla

• arkadaşlar ben bu urunun bır alt serısını kullanıyorum i3 lu olan versiyonunu. bazı arkadaslar yazmıs ekran kartı eskı dıye. sanırım guncel ekran kartları lıstesınden haberı yok. bu ekran kartının neler yapacagından da merak ettım acaba kendı sıstemındekı kart ne?

ikincı olarak site hakkında bilgim yok ama özellik olarak cok cok ıyıdır. 800-900 arasında bu tarz ozellıkte parmak ızı okuyuculu ve kasa sağlamlıgı gorsel acıdan boyle bırı urun bulmanız bence cok zor. almak ısteyen arkadaslar varsa hıc tereddut etmeden alsın derım

Orijinalden alıntı: linksir

bu ürünü kaçırmayın arkadaşlar

laptop almayı düşünenler mutlaka baksın incelesin...

Ben almayı düşünüyorum, ama yukarıda kullanıcılar ile ilgili verdiğin linkte soğutma sorunlarından sık sık bahsediliyor. Hatta herkes soğutucu almak için sıraya girmiş neredeyse. Bu da beni tereddütte bıraktı.
  • _____________________________

• Ben geçen hafta Teknosa dan i5 2410 (yeni nesil) 2Gb Nvidia GT 540M ekran kartlı 500 HDD ve 4Gb Ram li LG A520 yi 1210TL ye aldım.. İlgilisine duyurulur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayals -- 28 Haziran 2011; 19:28:21 >
  • o konuyu şimdi okudum... 1-2 kişi fanından şikayet etmiş o da bios'dan ayarla fanın kapatılabildiği açıklanmış

ayrıca ısınma olayı ise oyunları full ayarlarda oynandığında oluyormuş. açıkcası 2-3 milyarlık cihazlar bile full ayarlarda oyunlarda ısınır.

konudaki kullanıcıların çoğu üründen çok memnun oldukları gözleniyor.

ki 1400-1500 lira civarına almışlar

Orijinalden alıntı: HayaL™

Ben geçen hafta Teknosa dan i5 2410 (yeni nesil) 2Gb Nvidia GT 540M ekran kartlı 500 HDD ve 4Gb Ram li LG A520 yi 1210TL ye aldım.. İlgilisine duyurulur :)

diğer bi başlıkta gördüm çaktırmadan demişsin :)

o nasıl oluyo :))))

orda pazarlık yapınca mı veriyolar o fiyata
    çünkü sitede 1439 falan diyo

quote:

Orijinalden alıntı: HayaL™

Ben geçen hafta Teknosa dan i5 2410 (yeni nesil) 2Gb Nvidia GT 540M ekran kartlı 500 HDD ve 4Gb Ram li LG A520 yi 1210TL ye aldım.. İlgilisine duyurulur :)

diğer bi başlıkta gördüm çaktırmadan demişsin :)

o nasıl oluyo :))))

orda pazarlık yapınca mı veriyolar o fiyata
    çünkü sitede 1439 falan diyo

hehe :)) valla mağazada tam olarak bu cihazı tarif ettiğim halde (fiyat işlemci vs) bana bu bilgisayarı göstermediler. Kendim buldum raftan :)) LG Notebooklarda %25 indirim vardı geçen hafta. Çakma indirim değil ama gerçekten %25miş.. Elektroworld, Vatan, Bimeks, Carrefour ve internette bu özelliklerde 1200 liralık bir makina kesinlikle yok (bir iki şaibeli Casper modeli hariç).. Hele Vatanda fiyatlar uçmuş.. 1300 liradan başlıyor..

Direk aldım içerenköy Carrefour Teknosadan.. ;)

• ooo iyi yakalamışsın

ooo iyi yakalamışsın

Eyvalla ;)

Acele alışverişi sevmem ama şükür ilk defa yapmak zorunda kaldım kısmetimizde bu varmış :)
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.