Şimdi Ara

Notebook kola döküldü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • C,alt,space,x tuşları yapış yapış oldu ama calısıyor zamanla bu durum düzelirim yoksa dahada ilerlemi cok az bi miktar dökülmüştü hemen silip kuruladım

simdiden tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shawn01 -- 4 Mart 2017; 19:15:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• klavyesi çıkarılabilen tarzda ise youtube'a tam modelinizi yazarak ,1-2 vida söküp klavyeyi çıkarabilirsiniz hafif nemli bir ıslak mendille,çok sulu olmayacak şekilde klavyenin ,flex kablosuna dokunmadan temizlerseniz ,daha iyi olur sizin için.
  • Kramers Lawyer kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim yorunumuz icin yaptırmaya kalksam aceba tahminen ne kadara yaparlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: shawn01

Tesekkur ederim yorunumuz icin yaptırmaya kalksam aceba tahminen ne kadara yaparlar

bilmem yerine göre değişir 20 liradan 50 liraya kadar temizleyenler olabiliyor.şansınıza kalmış her yerde farklı fiyat söylerler bilgisayarın içini temizlemek için.vermeden önce ne kadara yaparsınız diye sorun söylemek zorundalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kramers Lawyer -- 4 Mart 2017; 20:3:5 >
  • Hocam merhaba, ben de yaşamıştım aynısını. Güzelce kuruttuktan sonra bir süre yapış yapış kullandım. Sonra kendiliğinden düzeldi. Ama yine de bir bilene göstermekte fayda var.
  • Bilgisayarınızın modeli nedir?
  • kendın yapacaksan 2 yolu var

1. yukarda arkadas bahsetmıs cok pahalı degıl yenısını alıp takmak az bıraz el becerın varsa yapabılırsın
    2. bu durumdada klavyenı yerınden cıkartman gerekir ihtiyacın olan alkol, ama eczanelerde elektronikcililerde bununan ucucu turden olanı en bulunur türü ise kolonya
    - yassı bir kaba klavyeyi icinde calkalayabılecegın yada yıkaya bilecegın kadar alkol yada kolanya koyup guzelce temızledıkten sonra acık havada 2 saat kadar kurutursan klavyenı kurtarabılırsın ama bu yontem kolanın tamamen temızlenmesıne baglı olarak ıse yaramayabılır bu durumda 1 nolu yola basvurman gerekebılır

yada verısınsın bılgısayarcıya en fazla 70 80tl 2 dk da degıstırırler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Koltuğa su döküldü-(Acil)
    10 yıl önce açıldı
    Laptop a bira döküldü yardim
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kola şekerli olduğu için yapışma sorunu çıkartabilir, makineni komple temizlet acil olarak istanbuldaysan özel mesaj at seni yönlendirebilirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.