Şimdi Ara

.::Notebook Hardware Control v2.0 (Resimli Anlatım)::.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  .::Notebook Hardware Control v2.0 (Resimli Anlatım)::.

Notebook kullanıcıları için hazırlanmış en iyi yazılımlardan biri olan Notebook Hardware Control, içinde barındırdığı özellikleriyle dizüstü bilgisayarınızdan tam verim almanızı sağlıyor. Bu program sayesinde dizüstü bilgisayarınızın işlemci, ekran kartı, harddisk gibi donanım bileşenlerinin sıcaklığını, hızını görebilecek; gerektiği durumda müdahale edebileceksiniz.

Programın son versiyonunu indirmek için aşağıdaki linke tıklayınız. Program freeware, yani ücretsiz sürümdür.

Notebook Hardware Control 2.0 Pre-Release-06

NOT: NHC (Notebook Hardware Control) programını kullanabilmeniz içi dizüstü bilgisayarınızda Microsoft .NET Framework 2.0 yüklü olmalı. Eğer yüklü değilse aşağıdaki Microsoft .NET Framework 2.0 linkinden indirebilirsiniz.

Microsoft .NET Framework 2.0

Programı indirdikten sonra aşağıdaki resimlerden neler yapmamız gerektiğine bakalım.

-Programın Kurulması-

-Görev Çubuğundaki Simgelerin Anlamları-

-Hızlı Performans Değiştirme-

-Kardanadam Logosunun Anlamı-

-Programın Kullanımı-

---

Konu yazılımla ilgili olması rağmen ilk olarak notebook bölümüne açtım. Çünkü notebook kullanıcıları orada toplanıyor. Fakat ilgi görmediğinden dolayı kaybolup gitmiş. Programın kurulumunu, kullanımı ve ayarlarını resimlerle elimden geldiğince anlaşılır bir biçimde anlatmaya çalıştım. Umarım faydalı olur.

• eline sağlık dostum gerçekten güzel bir program benim işlemcim 2ghz olmasına karşın programda 1 gözüküyo bu acaba notebook un kendi ayarımı 1 de kullanıyo gerek duyduğundamı çıkıyo 2 ye o durum kafamı karıştırdı
  • quote:

Orjinalden alıntı: okko

eline sağlık dostum gerçekten güzel bir program benim işlemcim 2ghz olmasına karşın programda 1 gözüküyo bu acaba notebook un kendi ayarımı 1 de kullanıyo gerek duyduğundamı çıkıyo 2 ye o durum kafamı karıştırdı

Aynen söylediğin gibi. İhtiyaç duyduğundan işlemci hızını artıyor. İşlem yapılmadığında kendi en az güç tüketimine indirgiyor.
  • Güzel bir programıs ücretsiz olmasıda iyi .. tskler arsive aldım.. laptoplariçin..
  • prg için teşekkürler yanlız bir sorum olocak cpu fan dönüş hızını ayarlaya biliyormuyuz kendimiz acaba bilen varsa açıklarsa sevinirim
  • yeni nesil laptoplarda malesef bir işe yaramıyor
    xp kurulsa dahi yeni nesil donanımları desteklemiyor
    vistayla gelen özellikler böyle programları gereksiz kıldı, power4gear extreme gibi programlar vistada otomatik olarak işlemci frekansını düşürebiliyor
  • vistada güç seçeneklerinden Dengeli - Güç Tasarrufu - Yüksek Performans gibi profilleri seçmek ve ayarlamak çok kolay. ama extra ısı bilgilerini ve cpu performansını her an görebilmek için kullanılabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • HP Pavilion da XP ProSP2 yüklü ve sorunsuz çalışıyor. Her an sıcaklığa bakmak iyi oluyor. CPU 80'i geçince de uyarı balonu çıkıyor. Kullanılabilir.
  • eski bir konuyu hortlatıyım dedim:))ben bu programı indirdim kurdum.foruma eklenen resimlerle arasında bazı değişiklikler var(o kadar önemli değil) fakat bazı seçenekleri seçemiyorum max batery ,dynamic battery seçilmioyr hata veriyor "error on changing the speed"...birde bende voltage degerleri boş ve ayarlanmıyor...acer 5920g t5750 2.0ghz 256mb 8400m gs
  • quote:

Orjinalden alıntı: snwr

eski bir konuyu hortlatıyım dedim:))ben bu programı indirdim kurdum.foruma eklenen resimlerle arasında bazı değişiklikler var(o kadar önemli değil) fakat bazı seçenekleri seçemiyorum max batery ,dynamic battery seçilmioyr hata veriyor "error on changing the speed"...birde bende voltage degerleri boş ve ayarlanmıyor...acer 5920g t5750 2.0ghz 256mb 8400m gs

Programdaki bazı özelliklerin pasif olmasının nedeni, işlemci ile alakalı bir durum. Yazılımın ilgili işlemci destek verememesinden kaynaklanır. O/C'ye uygun değil ise voltaj kısmının direkt pasif olması normal. Bazı amd tabanlı işlemciler içinde geçerlidir.
  • Windows vista ve 7'de bu işlemlerin yarısını sistem'den ayarlayıp yapabiliyoruz ama sıcaklık ölçüm voltaj ayarları için kullanılabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.