Şimdi Ara

notebook fan sesi arkadaşlar bi yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dell xps 1530 notebook um var core2 dou 2.5 ghz 3gb ram 256mb 8600gt ekran kartı var. 8 aydır kullandıgım laptopum son 3 aydır asırı fan sesi ile devamlı olarak çalısmaya basladı bunun uzerıne gecen hafta fan değişti ancak hala fan makınenın acılmasıyla bırlıkte calısmaya baslıyor ve durmuyor sizce sorun gercekten nerde olabılır. sadece nette gezınmeme ve word kullanmama ragmen everstte fan devrı 3080(bilg. actıgımda da bu devırde) işlemci isteyen uygulamalarda bu artıyor tabıkı. everest sıcaklıları:
    cpu:42
    cpu1:37
    cpu2:37
    cipset:45
    dımm:43
    gpu dioda:57

sızce yanlıs format nedenı ılede olabılırmı. bana yardımcı olursanır cok sevınırım. tesekkur ederım.

• sıcaklıklar düşük, normalde yavaş veya tamamen kapalı olması gerek bu sıcaklıklarda. Bilgisayarı boşta bıraksanızda fan çalışmaya devam ediyormu.

Servis fanı değiltirmiş olsada doğutucuyuda temizlemişmi ? Toz olmaması gerek
  • öncelikle ilgin için teşekkür ederim. evet boştayken bıle fan calısıyor. dellın yerınde destek hızmetı var ve teknık eve gelıp değiştirdi fan,ı herhangi bir yerde temizlemedi. acalı 30 dk. oldu makıneyı sadece nette foruma gırdım devır 3080.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.