Şimdi Ara

notebook'da hangi markayı önerirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• quote:

Orjinalden alıntı: ubyz

notebook'da hangi markayı önerirsiniz?

markadan çok pc bileşenleri önemli.. birde bulunduğun ilde o markanın servisi var mı yok mu ona bak ...
  • ben asus kullanıyorum çok memnunum
  • hp
  • Toshiba
  • almışken hepsinden bi tane al işte
  • asus hp
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hangi DELL'i almalıyım?
    16 yıl önce açıldı
    hangi laptop sizce
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sony,toshiba,dell,asus benden sana tavsıye toshiba kullanıyorum cok memnunum

servis agına dikkat et öyle al bıde
  • toshiba derim kullandim da ordan biliyorum bilesenleri onemli tabii

hem de uluslararasi garantisi var
  • packard bell kaliteli ve ucuz
  • Toshiba kullanıyorum memnunum bileşenleri ii olan bi toshiba süper olur
  • toshiba-hp
  • ben şu anda kullanmıyorum ama kullanan çok arkadaşım var.Asus yada Toshiba almanı tavsiye ederim.Servisleri ve donanımları süper.
  • fs kullanıyorum, daha memnun olan gormedim dh de ama ben gayet memnunum, tek bir sorun çıkardı şu ana kadar, format attım, orjinal windows sidi si çizik içindeydi ve okuyamadı, garip ama gerçek..
  • ben Toshiba kullanıyorum gayet memnunum özellikle işçiği çok iyi Toshiba nın. gördüklerimi söyleyim Datron marka 2-3 bilgisayar gördüm ve kesinlikle tavsiye etmem. 1-2 sene önce falan bir arkadaşımda HP almıştı ve çok ısınıyordu ısınınca altında kaymasını engellemesi gereken ayaklar çıkıyordu falan. bende işçiliğini de beğenemiştim HP nin ama şu an nasıldır bilemiyorum ama memnun olup öneren arkadaşlar var. bunların dışında Dell de çok iyidir ablamda dell var ve 5 senelik bilgisayar hala çok iyi durumda. onun dışında 1 tane daha dell inceleme şansı buldum onunda işçilik ve tasarımı gayet başarılıydı. Asus ve Fujitsu-Siemens inde iyi olduklarını duydum ama kendim test etmedim hiç. Ben sana Toshiba ya da Dell al derim. ayrıca arkadaşlar da değinmiş servis desteği çok önemli bu konuda.
  • Hp nin yeni modellerini tercih edebilirsin.
  • sony vaio
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.