Şimdi Ara

NoteBook Da Bios GÜNCELLEME Sorunu .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Selamlar. Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun. Acer 5920G Bilgisayarım var . Bunun Biosunu Update Etmek istiyorum . Sitesinde Bulunan v1.3813 Güncel Sürümünü İndirdim Ama Exe yi Yüklemeye çalışıyorum BackupBios Dedikten sonra ""The input File "F://FlashHabl.ROM" Can Not Be found. A Valid FileName Must Be Specified To Continue."" Diye Hata VEriyor. Bunun Nedeni Nedir Bios Güncellemesi Bu Şekilde Olmuyo mu Ben de Eksik olan FlashHabl.ROM U nerden Bulacam . Resimlerle De Göstermek İstiyorum.
    3.Resimde Görüldüğü Gibi Backup Tuşuna Basınca 4. resimde ki hata çıkıyor. Yardımlarınız İçin Teşekkür Ederim Şimdidrn. Bir De Bios un En Son Güncellemesi v1.3813 Dür Bilen Var sa Onu da Söylerse Sevinirim . Hayırlı Bayramlar Dileklerimle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prax -- 11 Eylül 2010; 13:08:59 >

• Güncel
  • kardeş merhaba şimdi oradaki hata sistem o dosyayı bulamıyor şimdi yapacakların

indir bios versiyonunu at masa üstüne sonra o prgram calısacak ya

en alttaki f: flash dosyasının yanındaki browse 'a tıkla masaüstü biios versionun klasörü ve wınflash.exe yi sec back up only de eğer olmazsa sunu dene yanlız backup only dersen sadece backup yapar biosu üsttekini secersen gördüğün gibi new setting dio yeni biosu usttekıni secerek kur .zaten birinde hata verecek

o new settıngsi kurdugunda f flashı değiştirme sonuc olmaz diğer dediğim masaüstüne alıp yolu tanıt

NOT: BİOS UPDATE EDERKEN BATARYANIZ TAKILI OLSUN BIOS UPDATE ETMEK RISKLI BIR IS DIR.BILMIYORSANIZ SAKIN DOKUNMAYIN DERIM SISTEM OTAMATIK İŞLİYOR FAKAT HERHANGİ Bİ KOMPLİKEDE ANINDA MUDAHELE EDEMEYEBİLİRSİNZ.SİSTEM BİOS DAN GELECEK ZARAR SORUMLULUGUMDA DEĞİLDİR ...

NOT:BİOS GUNCELLEME SIRASINDA FANLARINIZ TURBO ILE SON HIZDA DONER SES CIKARABILIR SISTEM DONABILIR.LÜTFEN SİSTEMINIZ YENIDNE BASLAYINCAYA KADAR BEKLEYIN SAYGILARIMLA

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.