Şimdi Ara

Notebook açılmıyorr....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GEçen gün Acer 5024 markalı laptop umun içini açtım kapadım. Tekrar açmayı denedigimde açıldı ama şarj aletini takmamıştım...
    Bugün de şarj aletini takıp denedim ama açılmadı..ve şarj aletinin üzerindeki yeşil ışık yanıp sönmeye başlıo ucunu notebook a takınca..ve artık notebook açılmıyor...Önceden o yeşil ışık hep sabitti yanıp söndügünü hiç hatırlamıyorum...
    Bu olay ddaha önce başına gelmiş veya bana yardım edebilecek arkadaşlar varmı??

• niye içini açarsın ki o incik cincik aletin
  • garantisi bitti zaten..
    youtube da 2 video açınca notebook ısınmaktan kapanıodu bende dayanamadım açıp işlemcinin fanının tozunu temizledim..
    ama tekrar açtıgımda çalışıodu şiimdi açılmıyor..
    ya şu ışık neden yanıp söner biri bunun hakkında bişey bilmiyormuı?
  • kısa devre korumasına geçiyo falan olmasın? ayrıca bu konuyu notbook bölümüne açarsan belki daha çok cevap alabilirsin
  • düzgün toplayamamşsındır içine vida düşürmüşsündür şarj aleti girişi şaseyle kısa devre yapıyordur hersey olabilir
  • ya bende kısadevreden şüpheleniyorum..çünkü önceden şarj aletin takmadan açılmıştı şarj aletini takınca bişeyler oldu galiba.. şimdi hiç bi şekilde açamıyorum acaba pilin başına bişeylermi geldi ki??
  • Bi tekrar içini açıp içine vida falan düşürdünmü diye bak bence.
  • geçen bizde açtık arkadaşın c box laptobu ramin biri tak oturmamış tek ramlade çalışmadı anlamadık ama belki senin ram de oturmamıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eagle-eyed -- 18 Şubat 2008; 23:22:48 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.