Şimdi Ara

note4ün kamerası plusdan çok daha iyi yuh yani (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • samoled ekranda çektiğin her resim şahane görükür.at bilgisayara gör kaliteyi. aynısı iphone içinde geçerli. kameranın kalitesini görmüyorsunuz o ekranda,ekranın kalitesini görüyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ses kes. Samsung alınmaz.

• Gün ışığında note4 ün kamerası manuel ayar yapmayı bilene kat kat üstün, grafik tasarımcıyım arkadaşlar sezarın hakkı sezara (ip5 var bende)

Ama otomatik default modda androidler üzüyo niyeyse, sonyde de aynı sorun var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 nin kamerasi muhtesem yahu

• Gsmarena testinde Note 4 daha keskin ve renkli fotoğraflar sunmuş fakat Iki cihaz arasındaki farkı gözle anlayabileceğinizi sanmıyorum, zira fotoğrafı büyütüp bakmama rağmen zor anladım.

• Amoled ekran parlak ve daha canlı renk verdiği için göz yanılıyor iki cihazı yanyana açtığınızda vaaay note 4 e bak manyak kamerası var diyosunuz.. Çektiğiniz resimleri face gibi sosyal bir ortama yükleyip sonra tv ya da pc de bakın bakalım aradaki dağlar kadar farka.. İphone 6 daki keskinlik ve renk gerçekliğinin yanından bile geçemiyo note 4.. Bizzat kendim yaptım bu testleri..
  • Note 4 her açıdan daha iyi kamera konusuna girmiyorum bile.
    Ayrıca note serisi alıpta pişnan olan veya dondugunu soyleyen kimseyi görmedim

• quote:

Orijinalden alıntı: AlkanExclusive

iPhone'a o kadar para verip 5 - 10TL app parası vermek dezavantajsa, kimse kusura bakmasın ama dar gelirliliğin alemi yok derler adama....

Apple o kadar yüksek fiyata telefon satıp sonrada virt zırt şeyler için hala para istiyorsa insanlarda şikayet ediyorsa bu dar gelirlilik degil apple ın aç gozlulugu insanlari soyup soğana çevirmesidir. Bu arada kesinlikle note4 kamerasi plusdan daha iyi . Apple hangi mercegi kullandığıni bile aciklayamaz soylemeye utanir. Bunun konusu bile olmustu sanirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: SchwarzJack

Note 4 her açıdan daha iyi kamera konusuna girmiyorum bile.
    Ayrıca note serisi alıpta pişnan olan veya dondugunu soyleyen kimseyi görmedim

Kayınbiraderimde note3 var gözümün onunde dondu yeniden baslatti telefonu. Orhan babadan nağmeler hatasız telefon olmaz hatamla sev beni

• quote:

Orijinalden alıntı: istanbulturkusu

quote:

iPhone'a o kadar para verip 5 - 10TL app parası vermek dezavantajsa, kimse kusura bakmasın ama dar gelirliliğin alemi yok derler adama....

Apple o kadar yüksek fiyata telefon satıp sonrada virt zırt şeyler için hala para istiyorsa insanlarda şikayet ediyorsa bu dar gelirlilik degil apple ın aç gozlulugu insanlari soyup soğana çevirmesidir. Bu arada kesinlikle note4 kamerasi plusdan daha iyi . Apple hangi mercegi kullandığıni bile aciklayamaz soylemeye utanir. Bunun konusu bile olmustu sanirim.

Uygulamalara para isteyen Apple değil, programı yapan kişiler hocam.. Biraz mantıklı olalım..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple in merceğini açıklamadığını yazan arkadaşa;
    Bildiğim kadarıyla lensler Sony' den temin ediliyor.

• Note 4 ekran olarak Amoled ekran kullandığı için fotoğraflar daha canlı gelmiştir. Bilgisayara atıp bak farkı anlarsın ama.

• Note 4 çok daha iyi. Apple forumunda Apple'a laf ettirmez buradaki fanlar ama görünen köy kılavuz istemez.
  • Şurada kamera hakkında konuşanların kaçının fstop, diyafram aralığı vs gibi konularda bilgisi var acaba? Toplumun %90'ı hala MP değerini kalite ölçütü olarak algılarken, kişilerin gözüne çekilen fotodan hangisi daha hoş gelirse onu beğendiği çok açık..

Tabii fanları konuşmuyorum. O kadar fotoğraf çekmeye meraklı olanlar, bu telefonlara 2000TL üzeri para verenler gidip kendilerine giriş seviyesi bir DSLR alıp tripodda sabit çekimlerini yapıp fotoları bilgisayarlarına atsınlarda kalite görsünler. Ben 3 yıldır DSLR kullanan hatta RAW formatında çekim yapıp 3. parti programlarda editlemede yapabilen birisi olarak tüm cep telefonlarının çamur gibi fotoğraf çektiğini söyleyebilirim.

Boşuna birbirinizi yemeyin burada...

• quote:

quote:

quote:

Uygulamalara para isteyen Apple değil, programı yapan kişiler hocam.. Biraz mantıklı olalım..

Hayır biraz empati yapın lütfen programcılar ha deyince ortaya bir infinity blade çıkmıyor günlerini belki aylarını vermeleri gereken bir süreç app oluşturmak.Eminim bu applere para vermeyi saçma bulanlar işe kendileri girişse 100 dolardan aşağı bir fiyata koymazlar yaptıkları app i .

• Erodion kullanıcısına yanıt
    Yanlış alıntı oldu herhalde. Bende söylediklerinizi belirttim birkaç mesaj önce.

• quote:

Yanlış alıntı oldu herhalde. Bende söylediklerinizi belirttim birkaç mesaj önce.

Aynı şeyi belirttiğimiz için direk sizi alıntıladım hocam söylediklerimin hedefi sizin alıntıladığınız arkadaştı :)

• Beyler şimdi yalana falan gerek yok bendede iphone 6 var note 6 plustan bile herşeyiyle üstün ekran olsun kamera olsun kalemi olsun ama şöyle bişeyde varki bi 6 ay sonra kasmalar takılmalar başlayınca satıp iphone almak isteyeceksini iz ve bunun için üzerine kafadan 500 lira para eklemeniz gerekecek 👍

• quote:

quote:

Uygulama gelistiricilerin maasi senden cikiyor galiba, bu ne bicim bir zihniyet ya?

• Iphone diger telefonlarla karsilastirilmaz , onlar telefon appleinki iphone😃 Saka bi yana ama bence apple duzeyinde bir elektronik ureticisi yok yani ayni segmentde baska urun bulursam ozaman karsilastiririm. Elestirirsemde kendi icinde elestiririm. Ama gercekten apple kalitesinde bir android li cihaz uretilmesini isterdim. Iste ozaman cekisme rekabet olur ve ozaman apple 2gb ram koymak zorunda kalirdi , kamerasini cok daha iddali yapmak durumunda kalirdi vs.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.