Şimdi Ara

note4ün kamerası plusdan çok daha iyi yuh yani

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cidden akasyaya plus almaya gidiyordum iş yerinden arkadaş önce bimeks e ugrayıp note4 ile karşılaştıralım dedi. yanyana koyduk inanılmaz bir görüntü farkı var. note4 plus dan çok daha iyi . bimeksdeki satıcıda abi note4 her açıdan plusdan iyi deyip bir dünya özelliğini saydı. neticede plus almadım note4 de almadım ama apple neden böyle iyi kamera kullanmaz ki . çok sinir bozucu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 210507 -- 20 Aralık 2014; 15:10:13 >

• apple markasını satıyor. note ün kamerası plus ile karşılaştırılmaz bile . note4 uzak önde hatta sony z3 bile plusdan daha iyi görüntü verir. ben olsam note4 alırdım üst segment android telefonların hiçbirinde zaten donma kasma olmaz
  • Ekranın yanıltıcılığına kapılmış olabilirsiniz... bir fikir verebilir belki :https://www.youtube.com/watch?v=y_Sb7pz3-9o 8. dakikadan itibaren (tarafsız değerlendirmişler applecı olmalarına rağmen) + ois ve slo-mo plus da uzak ara önde bunlara pek değinmemişler . o daha iyi bu daha iyi demek için değil bilgilendirme olsun diye şeettim :) Daha doğru karar verebilesiniz diye ikisi de pahalı cihazlar...
  • Bu işin profesyonellerinin bile daha iyi oldugunu savundugu iphone 6 plus'ın kamerasının size nasıl kötü geldiğini anlamış değilim. Satıcıda rakamlara göre konuşmuş. Kesin demiştir note 4 3 gb ram var vs. ama iphonenun rame ihtiyacının olmadıgını belirtmemiştir.
  • daha dün kontrol ettim note 4 ile iphone 6 yı , iphone 6 renk bakımından ve genel görüntü bakımından çok daha kaliteli note 4 ten samimi söylüyorum bunu , zoom yapınca tabiki de note 4 öne geçiyor orası ayrı,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ramiske

Bu işin profesyonellerinin bile daha iyi oldugunu savundugu iphone 6 plus'ın kamerasının size nasıl kötü geldiğini anlamış değilim. Satıcıda rakamlara göre konuşmuş. Kesin demiştir note 4 3 gb ram var vs. ama iphonenun rame ihtiyacının olmadıgını belirtmemiştir.

hayır öyle demedi ''aslında iphonenin tek avantajı işletim sistemi fakat onunda bir dezavantajı var çoğu uygulama ücrete tabidir whatsup bile bir ara ücretliydi şimdi durumu ne bilemiyorum '' dedi.
    bir kaç saattir biraz googledan bakımdım bazı yerlerde note4 ün kamerası plus dan daha iyi olduğu yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tekin G.

Ekranın yanıltıcılığına kapılmış olabilirsiniz... bir fikir verebilir belki :https://www.youtube.com/watch?v=y_Sb7pz3-9o 8. dakikadan itibaren (tarafsız değerlendirmişler applecı olmalarına rağmen) + ois ve slo-mo plus da uzak ara önde bunlara pek değinmemişler . o daha iyi bu daha iyi demek için değil bilgilendirme olsun diye şeettim :) Daha doğru karar verebilesiniz diye ikisi de pahalı cihazlar...

3 gb ramli note 4te 10 sekme açılıyo geri gönüldüğünde ilk sayfalara hepsi refresh ama plusta 1refresh şimdi soruyorum dandroidcilere hangisi 3 gb rame sahip

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ev ortamında note 4 ve ip 6 yı demedim. Akşam ışık altında. Note 4 de resmen görüntü piksel piksel gözüküyordu. Hiç beğenmedim. Şuan ip 6 kullanıyorum. Cok daha iyi çekiyor akşam ışıkta. Bence ip 6 nın kamerası daha iyi. Tabi bu çekilen ortama görede değişebilir. Biri açık alanda iyi çeker diğeri kapalı vs. Demek istediğim ip6 nın kamerası küçümsenecek kadar değil. Bence dahada iyi note 4 den

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki telefona da bakip nasil karar veriyorsunuz?
    Ekranlar farkli bir kere, yaniltir.

Bu tarz seylerin kasilastirmasini testlere bakarak yapabiliriz. Bu isin uzmanlari yapiyor karsilastirmalari.
    Satici boyle demis, bariz daha canli diye bir karsilastirma olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • W.Amadeus kullanıcısına yanıt
    iki telefonunda kamerasını açtım birini sag diğerini sol elime aldım ve magazadaki aynı yerlere baktım ve resimlerini çektim. note4. ün çektiği resimler çok daha iyiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 210507

iki telefonunda kamerasını açtım birini sag diğerini sol elime aldım ve magazadaki aynı yerlere baktım ve resimlerini çektim. note4. ün çektiği resimler çok daha iyiydi.

Ben de diyorum ki ekran yaniltabilir. İki cihazin ekran tipi farkli. Testleri incelemeniz daha dogru bir sonuca ulasmanizi saglar.

Ben hangisinin kamerasi daha iyi bilmiyorum, testleri de incelemedim ihtiyacim olmadigi icin ancak bahsettiginiz gibi bir test yapmak sagliksiz bir sonuc elde etmenize yol acabilir.

• quote:

Hocam eğer iki cihazın çektiği resimleri bilgisayar ortamında veya aynı cihazda karşılaştırırsanız daha net bir sonuca varabilirsiniz.

Şahsi düşüncem kameranın arasındaki fark muazzam olmadıkça alacağım telefonu değiştirecek bir etken değil ama yine de kullanım amacınıza bağlı tabi ki :)

• 210507 2 kullanıcısına yanıt
    Telefon ekranına bakarak kalite kararı verdiğinize göre ne siz ne de satıcı arkadaş bu işten pek anlamıyor.

İki cihazında kamerası harika iş çıkartıyor.

• quote:

cidden akasyaya plus almaya gidiyordum iş yerinden arkadaş önce bimeks e ugrayıp note4 ile karşılaştıralım dedi. yanyana koyduk inanılmaz bir görüntü farkı var. note4 plus dan çok daha iyi . bimeksdeki satıcıda abi note4 her açıdan plusdan iyi deyip bir dünya özelliğini saydı. neticede plus almadım note4 de almadım ama apple neden böyle iyi kamera kullanmaz ki . çok sinir bozucu.

Gözler bozuk herhalde resmen plus kamerası note 4 ü tokatlamışhttp://youtu.be/JI3BFCv5Cj8

• Note 4 kamerası daha iyi fotoğraf çekiyor aksini söyleyen bi zahmet kaynak göstersin.Gsmarena ve phonearena gibi sitelere girip sonuçları görebilirsiniz.Tutup bana gece renk doğruluğundan veya ois performansından örnek verip ip6 plus'ı öne çıkarmaya çalışmayın sakın.Bir sürü etmen var kalite kıstasında ve bunların çoğunda note 4 önde...
  • iPhone'a o kadar para verip 5 - 10TL app parası vermek dezavantajsa, kimse kusura bakmasın ama dar gelirliliğin alemi yok derler adama....

• quote:

Orijinalden alıntı: AlkanExclusive

iPhone'a o kadar para verip 5 - 10TL app parası vermek dezavantajsa, kimse kusura bakmasın ama dar gelirliliğin alemi yok derler adama....

+1

Kaldı ki aplikasyonlara para vermen gerekmiyor. Spesifik bir şey aramıyorsan her şey ücretsiz. Spesifik bir şey arıyorsan da zaten ücreti gözden çıkarman lazım..

Tutturmuşlar AppStore paralı diye..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OZYMANDIAS -- 21 Aralık 2014; 2:28:08 >
  • otomatik rotuslu fotograflara baktiysan daha iyi gorunmus olabilir gozune, ancak emin ol fotografin canina okunmus hali o sadece.
  • Buraya yazana kadar alsaydın o zaman

• Başlığa bak bu trollemek değilde nedir? Tamam Note 4 ün kamerası daha iyi olabilir ama i6+ ında kamerasının ondan kalır yanı yok. Yani abartmayınız efendim.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.