Şimdi Ara

Note3-n900-Kayıtlı-Ankara-1600

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Samsung Model #Galaxy Note 3
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene abim hacca gittiğinde aldı. 32gb kendi hafızası var. Siyah renk.
    Pasaport kaydı sorunsuz bi şekilde yapıldı.
    Abim hacdan geldiğinden beri kullanıyor, kondisyon olarak sıfır sayılır.
    Araba alacağımız için satıyoruz. Takas düşünmüyoruz.

Ankaradan elden teslim düşünüyorum.

Fotoğraflar:https://www.dropbox.com/sh/ss0dw7ixk5vxwqc/CrIvJNLW2k

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetcs -- 27 Kasım 2016; 1:0:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yurtdışı olduğu için N9000 mi yoksa N9005 mi. birde ne kadar süredir kullanılıyor
  • Başlıkta belirttiğim gibi n9000
    20 ekim 2013 civarı alındı.

• quote:

Orijinalden alıntı: besir99

Bu sene abim hacca gittiğinde aldı. 32gb kendi hafızası var. Siyah renk.
    Pasaport kaydı sorunsuz bi şekilde yapıldı.
    Abim hacdan geldiğinden beri kullanıyor, kondisyon olarak sıfır sayılır.
    Araba alacağımız için satıyoruz. Takas düşünmüyoruz.

Ankaradan elden teslim düşünüyorum.
    Tüm kutu içeriği ile pazarlıksız 1600.
    Hızlı iletişim için numaram: 05462248797
    Zaman bulabilirsem resim koyarım.

Hocam aşağıdaki ilanda arkadaş Note 3 almak istiyormuş. Belki işinize yarar:

Galaxy Note 3 arıyorum

• Teşekkür ediyorum. Kişinin fiyat aralığı benim fiyatım dışında ve kişi istanbul'da.

• N9000Q YALNIZCA GARANTILI CIHAZDA OLUR SIZIN CIHAZINIZ BENCE N900 KESINLIKLE .....
  • SorryNightStar S kullanıcısına yanıt
    Haklıymışsınız. Özür diliyorum.
    Buda resimleri koymama vesile oldu.
    İlanı yeniden düzenledim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sattığı telefondan bir haber...ne günlere kaldık..
  • 06ensar kullanıcısına yanıt
    Eskisi Gibi pek ilgilenmiyorum teknolojiyle. Bende çok şaşırdım bilmiyor olmama

• 1150 tl bunun yurtdışı fiyatı kayıtta 115 tl idi o zamanlar toplam 1265 tl yapar üstelik de 3 aydır kullanılmakta olan bu cihazı 1600 e satmak ?? fiyat çok yüksek bence ne derler revize şart :)
  • fyilmaz kullanıcısına yanıt
    kesinlikle indirim yok. Sizin bir ilanınız baltalansa hosunuza gidermi. alacak adamı durduk yere kafasını karıştıyorsunuz.
    mesajınızı silmenizi rica ediyorum. benimi buldunuz bula bula.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetcs -- 14 Ocak 2014; 1:24:38 >
  • quote:

kesinlikle indirim yok. Sizin bir ilanınız baltalansa hosunuza gidermi. alacak adamı durduk yere kafasını karıştıyorsunuz.

Hayır seni bulmadılar. Almak istiyorlar ama alamıyorlar, paraları yetmiyor, siz fiyatta haklı da olsanız haksız da olsanız özel mesaj ile muhattap olup cevap almak yerine buradan yazıp "Ben aslında halkı bilinçlendirmeye çalışıyorum, kötü niyetim yok." havası vermeye çalışıyorlar.

1100 liraya verseniz sizden iyisi yok, 1600 lira deyince sizden kötüsü yok. İlânı fiyatı beğenmeyip kapatmak yerine yorum yaparak kirletmek daha doğru geliyor. Karakter meselesi, kafaya takmaya gerek yok. Sokakta küfreden adamı eleştirmezsiniz, düzeltmeye çalışmazsınız, mantık da aramazsınız. Bunlarda da aramayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: 06ensar

sattığı telefondan bir haber...ne günlere kaldık..

:):):) aynen
  • quote:

Sanane adam şaşırmış olmazmı illa çomak sokacaksınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

quote:

Hayır seni bulmadılar. Almak istiyorlar ama alamıyorlar, paraları yetmiyor, siz fiyatta haklı da olsanız haksız da olsanız özel mesaj ile muhattap olup cevap almak yerine buradan yazıp "Ben aslında halkı bilinçlendirmeye çalışıyorum, kötü niyetim yok." havası vermeye çalışıyorlar.

1100 liraya verseniz sizden iyisi yok, 1600 lira deyince sizden kötüsü yok. İlânı fiyatı beğenmeyip kapatmak yerine yorum yaparak kirletmek daha doğru geliyor. Karakter meselesi, kafaya takmaya gerek yok. Sokakta küfreden adamı eleştirmezsiniz, düzeltmeye çalışmazsınız, mantık da aramazsınız. Bunlarda da aramayın.

Olay bu kadar güzel özetlenir.......

• quote:

Orijinalden alıntı: +24edition

quote:

Sanane adam şaşırmış olmazmı illa çomak sokacaksınız

peki o halde seni gerenmi oldu,bundan sananeki senin deyiminle.?
  • bende alıcı olmasam bile notebook ikinci el satanların ilanlarına yorum yazarım. Niye?
    Cunku notebooktan anlamayan insanlar o ilana geldiginde fiyat hakkında haber olsunlar diye.
    Kac defa tepki aldım bundan dolayı. Buraya gelip fiyat hakında yorum yazan arkadasa tesekkur ederim.
    Ben telefon fiyatlarından anlamadıgım icin bana fikir verdigi icin.
    Sizin ona verdiginiz tepkide boyle olmamalıydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

quote:

Arkadaşım karakter meselesi diye beni itham ediyorsan eğer bu daha çok senin yazında aranmalı ve senin karakterinle ilgili olmalı. burası forum ilan sitesi değil sen forumun ruhunu hala anlamadıysan buralarda gezme o zaman burda verilen her ilana hem fiyat hemde diğer yönlerden yorum yapılır. buda tamamen kurallara uygundur . böylece herkes alıcı satıcı tma bilgilenmiş olur forumun mantığıda budur kimse kimseyi yanıltmasın.

• herkes istediği fiyata satar fakat tr sıfrı 1800 lere inmiş bir telefonu hem garantisiz hemde 2. el olarakbu fiyata satmak mantık dışı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.