Şimdi Ara

note 7 vs iphone 7 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
1.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LttleHedgehog

    Note 7 satımı şu an durdu, pil sorunları var. Yeniden satışa çıkınca düzelecektir. Ben Note 7 alırdım şahsen, 2 senedir Note kullanıyorum, iPad'im var, iOS çok kısıtlı geliyor bana. Kaç senedir Android kullanıyorsunuz, devam edin bence.

    ama jailbreak diyede bi gercek var. iphone 4sde kullaniyordum. gayette memnundum. ama samsung sonra bi kac degisiklik øzelik koydu. iste ellinle screen shot alma, suya dayanikli. edge filan derken hep samsungdan devam ettik. bu seferde spen øzelikleriyle agir basiyor. ama screen shot alma, suya dayanikli olmasi, hic birzamanda isime yaramadi. spende 2gün sonra ise yaramiyan bisey cikarsa cok pisman olabilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AkatooS86 kullanıcısına yanıt
    SPen'in bir çok güzek özelliği var, kullanmak size kalmış. Yok bana yaramaz derseniz de cihaz SPen olmadan bile çok iyi bence. iPad Pro aldığımdan beri SPen'i çizim için kullanmıyorum, fakat uzun screenshot alma için veya screenshotın üzerine not almak için kullanıyorum arada, iyi ki Note almışım dedirtiyor bazen. Etrafta kalem kağıt olmadığında da imdadıma koşuyor. Suya dayanıklılık da bir gün sizi mutlu eder bence.



    Jailbreak iyi güzel evet fakat güncelleme alamıyorsunuz öyle de. Android zaten çoğu şeyi rootsuz yapabiliyor. Androidde kalmanızı önermemin nedeni bütün uygulamalarınız Google Play'de. iOS'te tekrar satın almanız gerekir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu patlama olaylarindan sonra Samsung Note 7 dusunmenize dahi sasiriyorum . Sorunuzun cevabi acik ve net Iphone 7 tercih edilir . En kotu hayati tehlike icermez .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MambaVino

    Bu patlama olaylarindan sonra Samsung Note 7 dusunmenize dahi sasiriyorum . Sorunuzun cevabi acik ve net Iphone 7 tercih edilir . En kotu hayati tehlike icermez .

    adamlar hatasini kabul edip, tlflari toplatilar. 1.4milyar dollar zarar etmelerine ragmen. samsungu taktir etmek gerekir bu konuda.

    adamlarin cikarcagi yeni partlarda bøyle sorun olucagini sanmiyorum.

    genede 7 eylülü live takip edip, ondan sonrada bi test analizinden sonra karar verecem. her iki tlfda agir basiyor. iphone alirsam 4.7 olacak. tek elli kullanim icin ideal+ ios stabilesi. ama øzelik bakimindan iphone mallesef samsunga yaklasamaz. heleki note 7 gibi bir telefona.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AkatooS86 kullanıcısına yanıt
    Hatasini tabiki mecbur kabul edecek , dua etsinler o telefonlar patlarken insanlara birsey olmadi birine birsey olsaydi bunun hesabini samsung nasil verecekti ? Bunun izahi yok , bu cocuk oyuncagi degil hata varmis pardon paralarinizi iade ediyoruz , telefonu bir dahakine duzeltecegiz kadar basit bir is degil . Burada telefon donmasi , kasilmasi veya baska bir sorun degil , insan hayatina zarar verebilme canli bomba olmasi soz konusu , sizler sizin basiniza bir zarara ugramadiginiz icin anlayamiyorsunuz ama bu olay sandiginiz kadar basit birsey degil .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben olsam 7 alırdım kesinlikle iphone samsungdan her türlü kat kat öndedir benim gözümde
  • Tabi Iphone 7 Note 7 alıpta perişan olacağına kalite al

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MambaVino kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle ölümle filan sonuçlansa samsungun işi zordu

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllardır iphone kullanıyorum Note7 aldım ve gerçekten çok keyifli bir cihaz. Tavsiye ederim. Ekimde yeni seri gelecek içiniz rahat eder.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Monterrey

    Yıllardır iphone kullanıyorum Note7 aldım ve gerçekten çok keyifli bir cihaz. Tavsiye ederim. Ekimde yeni seri gelecek içiniz rahat eder.

    Yarın belli olacak hocam o iş,bende note 7 ve iphone plus 7 arasında kalmış biri olarak yarını bekliyorum

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note 7 muazzam bir cihaz birde android in alabildiğine özgürlüğü ile birleşince son yılların en iyi teli ortaya cıkmış.
    her ne kadar batarya da sorun cıksada samsung büyüklüğüne yakışır bir şekilde sorunlu cihazları geri çağırıp para iadesi ya da sorunsuz ürünler gelince değişim seçeneği sunarak müşteriyide mağur etmedi
    tabi iphone 7 ye de bakmak lazım ama sızıntılardan gördüğümüz pek bir değişiklik yok gibi
    Sonucta ikisini de alsan pişman olmazsın

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • volkie kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bu nasıl fanboyluk ya "samsung büyüklüğü" ulan telefon patlamış bataryada sorun var diyorsunuz. Ula bu telefonları toplatmayıp ne yapıcaktı? Aramizda canlı bomba olarak gezerdiniz artık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam siz hiç patlayan iphone haberi okumadınız mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DODANLI -- 6 Eylül 2016; 14:11:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DODANLI kullanıcısına yanıt
    Okudum, 1-2 ay önce bir bisikletçinin başına geldi hatta ama patlama nedeni ve sonrasında yapılanlar ortada :) sadece haberin başlığını değil içeriğinide okumak lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O bisikletten düştüğü için olmuş olabilir. Ama ararsanız bir çok patlama olayının olduğunu görebilirsiniz. Bu bir çok firmanın başına gelebilecek sorunlardır. İphone da samsung gibi patlayabilir, htc'de, lg'de...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her yeni iPhone modelini istisnasız alan birisi olarak 1 ayı aşkın süredir S7 Edge kullanıyorum. 6S'ten geçiş yaptım ve iPhone 7 çıkana kadar kullanırım diyordum.

    Şu ana kadar çok memnunum. Bende de herkeste olduğu gibi (geçmişteki S4 tecrübeme dayanarak) Android pişmanlıktır, Samsung donanımı iyi olabilir ama işletim sistemi IOS yanında çok zayıf gibi önyargılar vardı.

    Evet iPhone ve IOS her zaman mükemmel bir ikili olacak ama 2016 senesinde ben IOS'un ciddi ciddi geri kaldığını düşünüyorum. Evet çok akıcı, sadece, pratik vs. olabilir ama S7 Edge kullanmaya başladıktan sonra anladım ki artık IOS beni kesmiyor.

    S7 Edge'i alıp öyle root yapayım, tema yükleyeyim gibi dertlerim kesinlikle yok. Orijinal haliyle kullanıyorum ve şimdi anlatmakla sayamayacağım kadar pratik özelliği Android işletim sistemine çok güzel adapte etmişler. Eskiden IOS akıllı ve kullanıcıyı hisseden işletim sistemi idi, şimdi IOS anlamsız şekilde basit kalan ama Android pratik ve kullanıcının istediğini sezen bir işletim sistemi olmuş. Üstelik S7 ve Note 7 Android 6.0 kullanıyor 7 bile değil.

    Note 7 biraz otursun, zaman geçsin, sorunsuz partiler gelsin, mutlaka Note 7 alacağım. Hele bir de Apple eğer iPhone 7'yi iPhone 6 kasası ile çıkartırsa ki öyle olacak, daha önce tartışmasız iPhone dememe rağmen iPhone'a dönmem.

    Bu söylediklerimi abartı veya taraflı bulanlar olabilir. Kendimden biliyorum, Eğer ben S7 Edge kullanmıyor olsaydım eminim ben de öyle düşünürdüm.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 6 Eylül 2016; 14:27:34 >




  • Hocam note7 3600 lira ip7 plus ile karsilastirin bence 3649 dan cikacak 7 plus da

    Bence 7 plus tercih edilmeli 3500-4000 lira para verilecek sonucta 1-2 yilda cop olmasin cihaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SexyBear

    İphone 7'yı alırım çünkü
    3500 e aldığım note 7 1 sene sonra 2000-2200 olacak ama iphone 7 imin ikinci eli bile 2800-3000 olacak.

    ülkemizde telefonlar pahalı olduğu için mecbur maddi olarakta çok kayba uğratmamasını istiyoruz avrupada yaşasaydım note 7 alırdım

    Türkiyede de 6 aydan fazla piyasada kalan amiral gemilerine yönelmek mantıklı oluyor android isteyenler için.
    1 seri alttan takıp edeceksin

    6ay daha bekle yenisi cikiyor bu seferde. bide note serisi fiyatini iyi koruyor øburlerine gøre

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Iphone 7 nin 4 K video çekme özelliği ile geleceği söyleniyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.