Şimdi Ara

note 7 fe mi note 8 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhaba, çift simli telefonlara bakıyordum. one plus 5t, xiaomi serisi telefonlar vs... sonra işimle ilgili kalemli bir telefonun daha iyi olacağını düşünerek note serisine yöneldim. çift simli olacağından dolayı söyleyeceğim iki telefon da ithalatçı garantili. note 8 duos ile note 7 fe arasında kaldım. bütçe olarak ikisi de olabilir ancak işin bir de manevi yönü var. biri 3500 tl biri 2100 tl. tamam bazı farkları illa ki var ama aradaki fark bu fiyatı hakediyor mu. pek çok karşılaştırma baktım pek çok forum taradım ama kimse net birşey söylemiyor. yardımlarınızı rica ediyorum arkadaşlar.



  • Öncelikle boyut olarak karşılaştırın. Note 8 bayağı büyük ve ağır FE'nin yanında. Bir de infinity display açısından düşünün, eğer onu istiyorsanız Note 8 almalısınız. Kişisel tercihim ise Note FE'den yana olurdu boyutları ve fiyatı itibariyle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maddi dururum uygun olmasaydı Note FE alacaktım açıkçası. One plus ile xiaomi yi severim ama SAR değerleri çok yüksek. Bu dediğim açıkçası çoğu kişinin de umrunda değil, onu da belirteyim. Kağıt üzerinde işlemciler ve Ram larda fark yok gibi ama donanımda kullanılan her malzamenin niteliği bir süre sonra önemli hale geliyor. Okuma yazma oranlarına kimse bakmıyor mesela... Ya da Ram frekanslarına...Kısa kesiyorum. Her zaman paranız kadar alışveriş yapın. Emin olun daha mutlu olacaksınız. Kalem istiyorsanız Note serisi... Başka rakibi yok. Bütçe dostu olarak da Note fan Edition. İyi bir cihaz mı peki.... kesinlikle...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Raif Ulutürk R kullanıcısına yanıt
    note 8 de 6 gb ram var. note fe de 4 gb . ileride kasar mı acaba diye düşünmeden edemiyorum .
  • 1,2 ve 3 Gb li cihazlar satılıyor :) Android konusunda deneyimi olan birisine 4 yeter... Bu bütçe ile alakalı... Görece bütçeye uygun olan cihaz Note Fe... Ama cihaz uçsun kaçsın diyorsak, o zaman S9+ Kısacası ne kadar para o kadar köfte....Az para vereyim, işlemcisi iyi olsun diyorsanız da Çinli kardeşlerin cihazları da iyidir, tabi sar değerini hesaba katmazsak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • note 8
  • Maceraya gerek yok N8.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.