Şimdi Ara

Note 5 Media Markt Tamir Etmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    12.02.2017 tarihinde Kayseri Forum şubesinden Samsung Galaxy Note 5 ve Garanti Ötesi + paketini beraber satın aldım. Bildiğiniz üzere bu pakette her türlü sorun durumunda çözüleceği temin ediliyor. Telefon düşmesi sonucu kalemi içinde kırıldı ve ıslandığı için dokunmatik alt kısımda çalışmamaya başladı. Bunlarla beraber sesimin karşı tarafa az gitmesi problemiyle 20.08.2017 tarihinde aldığım şubeye teslim ettim. Telefon elime 09.09.2017 tarihinde geçtiğinde sadece kalemi yenilenmişti. Dokunmatik ve mikrofon sorunu hala devam etmekteydi. 10.09.2017 tarihinde telefonu tekrar aynı problemleri ileterek şubeye bıraktım. Telefon, teknik servisin eline 15.09.2017 tarihinde geçmiş. Sözleşmede belirtilen 20 iş günü dolduğunda müşteri hizmetlerini aradım. Yapacak bir şey olmadığını, beklemem gerektiğini, istersem telefonun pert ücretini ödeyebileceklerini söylediler. Telefonun perte ayrılabilecek bir durumda olmadığını bildiğim için tabii ki kabul etmedim. 13.10.2017 tarihinde telefon elime yeniden geçti. Telefonun anakartı değişmiş, bana tek bildirilen şey bu. Telefon görüşmesi yaptığımda fark ettim ki telefonun ahizesi olağanüstü derecede bozuk. Karşı tarafın sesini cızırtılı ve robotik alıyorum. Bunun üstüne telefonu daha dikkatli incelediğimde fark ettiğim şeyler;
    1-)Telefonun orta tuşunun rengi ile, ön panelin rengi birbirinden farklı.
    2-)Telefonun ekranını iyi incelediğimde, ekran dümdüz olması gerekirken içten dışa doğru ufak bir kavis var.
    En önemlisi
    3-) Henüz daha 1 günü doldurmadan, dokunmatik yine aynı arızayı vermeye başladı.

Telefon her gittiğinde, benim gönderdiğimden daha kötü durumda geliyor. Aynı problemlere sürekli problemler ekleniyor ve en önemli kısım olan dokunmatik, yine tamir edilmemişti. Telefonu 3. Kez aynı problemden dolayı şubeye bırakacağım. Böyle bir sorumsuz teknik servise sahip bir firma olamaz. Telefonu 3. kez aynı sıkıntıdan şubeye bırakacağım. Herhangi bir şekilde tekrar alışveriş yapmamakla beraber Tüketici Hakem Heyeti’ne gideceğim. Yorumlarınızı merak ediyorum ve sizin gözünüzde izleyeceğim yol nasıl olmalı?

• Önce aldığınız hizmetin şartlarına bakın sonra buraya sorun.Google a garanti ötesi yazıp ne olduğunu öğrenmem 10 saniyemi almadı.Öncelikle hizmet her türlü sorunun çözüleceğini temin falan etmiyor.İnternet sitesinde yazanı aynen kopyala yapıştır yapıyorum.
    GARANTİ ÖTESİ NEDİR?
    Ürününüzün toplam garanti süresini 5 yıla uzatır. (Mevcut üretici garantisi bittikten sonra Garanti Ötesi devreye girer. Örneğin 2 yıl üretici garantisi bulunan ürünün garantisi, +3 yıl uzatılarak toplam 5 yıl garanti süresi bulunur)
    NELERİ KAPSAR?
    Garanti süresi boyunca ücretsiz tamir (Malzeme veya üretim hatalarını kapsar)
    Çağrı merkezi aracılığıyla servis talebi
    Televizyon ve beyaz eşya için yerinde servis hizmeti.
    48 saati aşan televizyon onarımlarında yedek televizyon müşterinin kullanımına verilir (40” ve / veya 82cm üzeri televizyonlar için geçerlidir)

• Garanti ötesi kasko değildir sadece garanti süresini uzatır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.