Şimdi Ara

Note 4 verip S6 Alsam Zarar Edermiyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir arkadaşım s6 almış ama sevmemiş. Note 4 ver takas edelim dedi. Sizce uygunmu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

s6 alıp 1900'e satsam karlı olmuş olmazmıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FİT GYM -- 15 Temmuz 2015; 16:35:58 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haldir54 -- 15 Temmuz 2015; 16:53:24 >
  • Galaxy s6 edge yi ön siparişle 10 Nisan 2015 de büyük bir hevesle 3000 TL gibi fiyatla Kayseri de büyük bir teknoloji mağazasından aldım. Telefonu kullanmaya başladıktan sonra karanlık çekimde ön kamerada mavi pembe noktaları fark ettim. İnternetten araştırdığımda bir çok kişide bu sorunun olduğunu öğrendim. İşim gereği garantiye gönderemedim. Aldığım mağazaya dün başvurdum, elimde irsaliyeli fatura olmadığı için firma arşivlerinden faturayı bulup bana döneceklerini ve Samsung teknik servisine o şekilde başvuracağımı söyledi. Bu kadar pahalı, reklamı yapılan bir telefonda böyle bir sorun olması şaşırtıcı ve hayal kırıklığı yaşattı. Bir daha Samsung almayı düşünmüyorum. video bana aittir. link
    https://www.youtube.com/watch?v=Q-T1Ivhl0_g

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Note 2 alınır mı ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.